Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@08:58:56 GMT

تولید2میلیون و200هزارتن برنج درکشور

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۷۸۷۹۲

دبیر انجمن برنج گفت: امسال از حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین زیرکشت، دو میلیون و ۲۰۰ تن برنج برداشت می‌شود. ناطقان: جمیل علیزاده شایق اظهار کرد: امسال به دلیل بارندگی مناسب که داشتیم وضعیت تولید برنج در استان‌های شمالی مطلوب است.

دبیر انجمن برنج در پاسخ به این سئوال که چرا علی رغم اعلام ممنوعیت کاشت برنج اما، بازهم شاهد کشت این محصول در استان‌های غیر شمالی بودیم، افزود: به دلیل اینکه نوع بیان این موضوع از سوی وزارت جهادکشاورزی به صورت دستوری بود، جواب نداد، شاید اگر وزارت جهادکشاورزی با شیوه ترویجی اقدام می‌کرد کشاورزان اقدام به کشت نمی‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: به دلیل ضعف مدیریت و برنامه‌ریزی توان مهار و استفاده از آب‌های حاصل از بارش باران را نداریم تا در فصول کشت از آن‌ها بهره بگیریم.

علیزاده شایق درباره میزان برداشت برنج کشور در سال جاری، گفت: امسال از حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین زیرکشت، دو میلیون و ۲۰۰ تن برنج برداشت می‌شود.

دبیر انجمن برنج درباره میزان نیاز کشور برای واردات برنج خاطرنشان کرد: حدود ۸۰۰ هزار تن کمبود برنج داریم که با احتساب مقدار موردنیاز برای ذخیره‌سازی، در مجموع نیاز به یک میلیون تن واردات است.

دبیر انجمن برنج در پاسخ به این سئوال که با توجه به کمبود آب آیا کشاورزان مجددا اقدام به کشت دوم برنج می‌کنند یا خیر، گفت: سازمان تحقیقات، موسسه تحقیقات برنج و انجمن برنج کشور هیچکدام کشت دوم برنج را تایید نمی‌کنند اما، با این وجود کشت دوم منتفی نشده است.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکل کمبود آب باید کشت دوم متوقف شده و کشت جایگزین برای آن در نظر گرفته شود. منبع: میزان برچسب ها: تولید ، برنج ، بارندگی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید برنج بارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن سالاریه، رئیس سازمان و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران از برآورد سطح زیرکشت برنج به عنوان یکی از محصولات راهبردی کشاورزی به کمک داده‌های فضایی برای نخستین بار خبر داد و گفت: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم مستدل بودن آمار برآورد تولید محصولات کشاورزی در نمایشگاه دستاورد‌های دولت در سال گذشته، پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی اقدام به برآورد سطح زیرکشت برنج در استان‌های قطب این محصول کرد.

وی با اشاره به اینکه در این برآورد از داده‌های فضایی بهره گرفته شده است، افزود: استفاده از داده‌های فضایی در حوزه‌های مختلف به ارتقای کیفیت زندگی مردم می‌انجامد و تاثیر مشخصی بر اقتصاد کشور و رفع ایرادات و معایب دارد.

سالاریه با بیان اینکه در برآورد صورت گرفته استان‌های گیلان، مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشته به خود اختصاص داده اند، تصریح کرد: این برآورد بر اساس پردازش‌های صورت گرفته بر روی تصاویر ماهواره‌ای با استفاده از فناوری سنجش از دور و بکارگیری هوش مصنوعی در کنار جلسات مشترک و ارزیابی‌های میدانی در سطح استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به عنوان استان‌های قطب، در سال گذشته صورت گرفت.

رئیس سازمان فضایی ایران در مورد نتایج برآورد‌های صورت گرفته خاطرنشان کرد: براساس تخمین که هم اکنون مورد تایید پژوهشگاه فضایی و وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته در سطح این سه استان به عنوان استان‌های قطب، در مجموع حدود ۴۷۰ هزار هکتار از مساحت زیرکشت برنج (کشت اول) رفته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت مختص استان گیلان به شمار می‌رود، افزود: برآورد‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که در سال گذشته نزدیک به ۲۰۸ هکتار از سطح استان گیلان زیر کشت برنج بوده است.

سالاریه با اشاره به اینکه بعد از استان گیلان، استان‌های مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشت داشتند، اظهار کرد: برآورد‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۶۰ هزار هکتار از مساحت این دو استان نیز در سال گذشته زیرکشت برنج بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان