Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان در خصوص وجود کشتی‌های چینی در آب‌های این استان گفت: همه کشتی‌های چینی که مشغول صید (فانوس ماهیان) در آب‌های داخلی هستند، در تملک و یا اجاره مالکان ایرانی بوده و مجوز‌های آن‌ها ایرانی است.

به گزارش ایرنا، فریدون همتی روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: لنج‌های ایرانی توانایی صید در عمق ۲۰۰ متری آب‌های خلیج فارس را ندارد، به همین خاطر کشتی‌های چینی برای صید به اجاره و یا به تملک ایرانی‌ها در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: مالکان کشتی‌های چینی همگی ایرانی بوده و بزودی لیست اشخاصی که مجوز صید دارند منتشر می‌شود.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: بحث صید غیر قانونی کشتی‌های چینی به طور مداوم در کشور مطرح می‌شود که معتقدم برخی افراد به دنبال غرض ورزی سیاسی با نظام هستند.

همتی گفت: طبق پیگیری‌های صورت گرفته، متخصصان دانشگاهی در حال بررسی هستند و تمام کسانی که در عمق ۲۰۰ متری خارج از ۱۲ مایلی آب‌های ساحلی کشورمان برای صید فانوس ماهیان مشغول هستند دارای مجوز ایرانی بوده و گزارش اولیه نحوه صید آن‌ها توسط وزیر جهاد کشاورزی اعلام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: حتی تمام صید کشتی‌های چینی در ساحل خلیج فارس تخلیه و به کارخانه‌ها و بازار ایران تزریق می‌شود و تصور خارج شدن بار این شناور‌ها از کشور نادرست است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به این که نظارت بر کشتی‌های صیادی ضعیف است، یادآور شد: کشتی‌های چینی که در عمق‌های کمتر و زیر ۱۲ مایل اقدام به صید کنند، فعالیت آن‌ها غیرقانونی و تخلف بوده که باید با آن‌ها مقابله شود.

همتی گفت: افرادی معتقد هستند با صید فانوس ماهیان اکوسیسم آبی برهم می‌خورد که در حال بررسی این موضوع نیز هستیم و در صورت حتمی بودن این نظر تصمیم‌های اساسی گرفته خواهد شد.

**به دنبال ساماندهی لنج‌ها و صیادان بدون مجوز هستیم
استاندار هرمزگان هم چنین به ساماندهی لنج داران و صیادان بدون مجوز در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون طبق آمار شیلات، پنج هزار صیاد غیر مجاز و حدود ۶۰۰ لنج بدون مجوز در استان داریم.
همتی گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ صیاد نیز با مجوز قانونی در آب‌های هرمزگان مشغول صید هستند.
وی یادآورشد: اگر لنج داران و صیادان همکاری کنند دولت می‌تواند به گونه‌ای آن‌ها را سامان بخشد که در معیشت دچار بحران نشوند.

استاندار هرمزگان گفت: بدنبال راه اندازی بازارچه‌های ملوانی در نوار ساحلی و مجوز رسمی برای فعالیت تجاری بندر‌های کوچک از جمله شیوء، چارک، تیاب، سیریک و ابوموسی در استان هستیم که بخشی از این کار صورت گرفته و با موفقیت در حال انجام است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هرمزگان چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری