Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از بهره‌برداری تقاطع ولیعصر(عج) و اجرای خط دوم متروی قم در سال جاری خبر داد. ۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۳ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حضور بیش از یک‌میلیون و 200 هزار نفری جمعیت شهر قم را به‌عنوان یکی از کلان‌شهرهای کشور معرفی کرده است که یکی از لازمه‌های پیشرفت کلان‌شهر قم بالا بردن رضایت‌مندی عمومی مردم و انجام پروژه‌های شهری در مناطق مختلف شهر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل و آغاز ده‌ها پروژه در شهر قم نشان از در مسیر توسعه بودن شهر قم است که به‌منظور اطلاع از پروژه‌های تکمیل‌شده و در دست اقدام با علیرضا قاری قرآن معاون فنی و عمرانی شهرداری قم به گفت‌وگو درباره مسائل شهری نشسته‌ایم.

تسنیم: بهره‌برداری از پروژه آیت‌الله بروجردی چه اهمیتی برای شهر داشته است؟

این پروژه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین پروژه‌های شهر در چند سال اخیر به‌حساب می‌آید که به علت تکمیل‌کننده رینگ پیرامونی نقش مهمی در شهر خواهد داشت. این پروژه سبب از بن‌بست خارج کردن سه شهرک قدس، مهدیه و پردیسان می‌شود و با راه‌اندازی این بلوار راه دسترسی این شهرک‌ها به مناطق مختلف شهر فراهم می‌شود و سبب تسهیل در رفت‌وآمد و کاهش ترافیک بلوار الغدیر می‌شود.

محل اجرای بلوار آیت‌الله بروجردی در بیرون از محدوده شهر است که شهرداری‌ها به علت محدودیت‌ها و مشکلات اقتصادی معمولاً وارد این‌گونه محدوده‌ها نمی‌شوند چراکه مشکلات بازگشت هزینه‌ها در این پروژه با مشکلاتی روبرو است ولی قطعاً در آینده بازگشت سرمایه‌گذاری در این پروژه رخ خواهد داد.

تسنیم: مشخصات فنی بلوار آیت‌الله بروجردی چگونه است؟

بلوار آیت‌الله بروجردی شبیه بزرگراهی بوده و با خیابان‌های درون‌شهری متفاوت است و بتن‌ریزی، نوسازی، توزیع آسفالت، پیش‌بینی خطوط حمل‌ونقل عمومی،‌ فضای سبز، پیش‌بینی معبر عابر پیاده مناسب و غیره از ویژگی‌های این پروژه است که در آینده نقش بسیار مهمی در شهر خواهد داشت.

راه‌اندازی کمربندی پردیسان و اتصال به اتوبان اراک رینگ پیرامونی شهر به‌صورت 100 درصدی تکمیل خواهد شد و سه تقاطع برای این محور پیش‌بینی‌شده که در ابتدا و انتهای مسیر فعلاً به‌صورت میدان در نظر گرفته‌شده و احداث آن در دستور کار نیست ولی تقاطع این بلوار با شهرک قدس در حال احداث بوده و در آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

تسنیم: آخرین وضعیت تقاطع غیرهمسطح ولیعصر(عج) چگونه است؟

این پروژه در دو فاز به‌صورت پل اصلی و پل رمپی در حال احداث است که فاز نخست آن از کمربندی امام علی(ع) به سمت کبیری با پیشرفت 69 درصدی روبرو است که به‌زودی مورد بهره‌برداری می‌رسد. فاز دوم این تقاطع غیر هم‌سطح نیز تا پایان سال عملیاتی و به اتمام می‌رسد و پل رمپی از سمت کمربندی امام علی(ع) به سمت جمکران بوده که به‌صورت مثبت دو به طول 615 متر اجرا می‌شود و درمجموع این پروژه با پیشرفت 46 درصدی روبروست.

تسنیم: برنامه شما برای تکمیل فاز دوم پیاده راه ارم تا شبستان حرم مطهر و بلوار زائر چیست؟

نقشه‌های اجرایی آن آماده‌شده ولی گیت بازرسی و ورودی حرم مطهر به مانعی برای آن تبدیل‌شده است که شهردار منطقه هفت‌در حال برنامه‌ریزی اجرای آن بوده که به‌محض آماده‌سازی مقدمات آن آغاز می‌شود.

فاز دوم بلوار زائر نیز با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با شرکت آب در حال اخذ برای انتخاب پیمانکار قرار دارد که فاز نخست این بلوار نقش مهمی در کاهش حجم ترافیک بلوار الغدیر داشت که با توجه به در نظر گرفتن حریم رودخانه قطعاً در سال جاری عملیات اجرایی آن انجام خواهد گرفت.

تسنیم: پروژه باغ پرندگان در چه وضعیتی قرار دارد؟

پروژه باغ پرندگان نیز ازجمله  پروژه‌های سال 97 در منطقه چهار به شمار می‌رود که اقدامات ساختمانی آن به اتمام رسیده که به علت معماری خاص آن در حال انجام بوده و امیدواریم به‌زودی به مرحله بهره‌برداری برسد

تسنیم: آیا برنامه‌ای برای میدان مطهری در نظر گرفته‌شده؟

این میدان به‌عنوان میدان اصلی شهر در حوزه شهرسازی قرار داشته که در حال اخذ مشاوری مادر برای مطالعات پروژه‌های مجاور آن قرار دارد و فعلاً هیچ برنامه‌ای برای میدان مطهری جزء ایستگاه مترو وجود ندارد.

تسنیم: تقاطع غیرهمسطح فردوسی با بلوار پیامبر اعظم(ص) در چه مرحله ایست؟

تقاطع غیرهمسطح فردوسی با بلوار پیامبر اعظم(ص) به مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار بوده و حداکثر تا یک ماه آینده با انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. همچنین تقاطع فردوسی و یاسمن نیز یکی از پروژه‌های 97 بود که به علت داشتن معارضین ملکی در محل تقاطع و عدم داشتن بودجه لازم برای  تملک چند ملک سنگین در این ناحیه به نظر می‌رسد که این پروژه در سال 97 قدرت اجرایی نخواهد داشت.

تسنیم: پروژه‌های دیگری نیز برای خدمات‌رسانی به مردم در نظر دارید؟

الآن در حال مطالعه و طراحی تقاطع کیوان‌فر با خیابان امام هستیم که این پروژه بعد از انتخاب پیمانکار تا پایان نیم سال اول سال جاری آغاز خواهد شد. در دهه کرامت پروژه‌های متنوعی از ساخت بوستان‌ها،‌ پروژه‌های عمرانی، اماکن ورزشی، مراکز فرهنگی، پروژه‌های توسعه معابر و آسفالت معابر به بهره‌برداری رسید که نقش مهمی در خدمت‌رسانی به مردم داشته است.

تسنیم: مترو قم به چه مرحله‌ای رسیده است؟

خط اول قطار شهری قم از قلعه کامکار تا مسجد مقدس جمکران به طول 14.5 کیلومتر در دو فاز در حال احداث است که تا پایان سال 97 فاز اول مترو به مرز بهره‌برداری می‌رسد که برای این شرایط حداقل باید سه قطار در اختیار داشته باشیم.

تسنیم: خط دوم مترو قم به کجا رسیده؟

خط دوم مترو قم از پردیسان تا بازار است که این بخش در دست مطالعه بوده و مصوبات آن اخذشده، اجرای این بخش نیازمند 4 هزار میلیارد تومان هزینه به‌روز دارد و هم‌اکنون در حال تأمین منابع فاینانس هستیم.

تسنیم: درآمد هزینه‌های شهرداری نسبت به انجام پروژه‌ها چگونه است؟

شهرداری یک سیستم کاملاً درآمد هزینه‌ای است که خوب و بد بودن آن بستگی به نحوه عملکرد مدیریت در شهر دارد، درآمد شهرداری‌ها بر اساس سیاست‌هایی که گذاشته‌شده، به چند محور وابسته است یکی از مهم‌ترین آن‌ها ساخت‌وساز در شهرها است؛ یعنی در شهر باید حتماً ساخت و سازی وجود داشته باشد تا بخش عمده‌ای از درآمد مدیریت شهری تأمین شود یعنی زمانی که مردم فعالیت‌ها و انجام پروژه‌های شهرداری را مشاهده کنند سبب می‌شود تا شهروندان نیز اقدام به ساخت‌وساز کنند و شهرداری نیز می‌تواند در قبال این فعالیت‌ها درآمدزا و پاسخگو باشد.

انتهای پیام/ش

R7854/P36447/S6,62/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت