Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی تازه ترین آمار تجارت خارجی گمرک نشان می دهد، طی چهار ماه نخست سال جاری ۷۷۲ هزار و ۹۳ تن  جو به استثنای بذر به ارزش ۱۶۵ میلیون و ۷۲۶ هزار دلار به کشور وارد شده که از لحاظ وزنی ۶.۶۸ و از لحاظ ارزشی ۱.۰۹ درصد از کل واردات کشور را در این مدت به خود اختصاص داده؛ این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۳۹۸ هزار و ۷۸۴ تن از این محصول به ارزش ۶۹ میلیون و ۹۳۲ هزار دلار به کشور وارد شده بود که از لحاظ وزنی ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۳ درصد و از لحاظ ارزشی ۰.۴۴ درصد را از کل واردات شامل می‌شد.

بر این اساس، واردات این محصول در چهار ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۹۳.۶۱ درصد و از لحاظ ارزش ۱۳۶.۹۸ درصد افزایش یافته است.

واردات لوبیای سویا ۴۶ درصد افزایش یافت

همچنین واردات لوبیای سویا طی چهار ماه نخست سال ۹۷، ۹۹۸ هزار و ۹۶۶ تن به ارزش ۴۹۲ میلیون و ۱۰۹ هزار دلار بوده است که از لحاظ وزنی ۸.۶۵ درصد و از لحاظ ارزشی ۳.۲۴ درصد از کل واردات در این مدت را شامل می شود.

این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۷۰۴ هزار و ۱۵۳ تن لوبیای سویا به ارزش ۳۳۷ میلیون و ۵۴۷ هزار دلار به کشور وارد شده بود که از لحاظ وزنی ۶.۲۳ درصد و از لحاظ ارزشی ۲.۱۳ درصد از کل واردات را در آن مدت به خود اختصاص داده بود.

به این ترتیب، واردات این محصول در چهار ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۴۱.۸۷ درصد و از لحاظ ارزش ۴۵.۷۹ درصد افزایش یافته است.

واردات بیش از ۳ میلیون تن ذرت دامی

طی چهار ماهه نخست سال جاری ۳ میلیون و ۱۰۴ هزار تن ذرت دامی به ارزش ۷۱۰ میلیون و ۵۵۹ هزار دلار به کشور وارد شده است.

واردات ذرت دامی به ایران ۲۶.۸۷ درصد از وزن کل و ۴.۶۸ درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت را شامل می‌شود.

این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۱۸۹ هزار تن ذرت دامی به ایران وارد شده بود که ۱۹.۳۶ درصد از کل واردات ایران در آن مدت را به خود اختصاص داده بود. 

همچنین ارزش واردات ذرت دامی در میان کل کالاهای وارداتی ۴۸۳ میلیون و ۵۷۴ هزار دلار بود که از لحاظ ارزش نیز ۳.۰۶ درصد از کل ارزش واردات در آن مدت را شامل می‌شد.

بر این اساس، آمار نشان می‌دهد که واردات ذرت دامی در دو ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۴۱.۸۰ درصد و از لحاظ ارزش ۴۶.۹۴ درصد افزایش یافته است.

کاهش ۳۶ درصدی واردات کنجاله

همچنین واردات کنجاله طی چهار ماه نخست سال ۹۷، ۳۲۳ هزار و ۵۲ تن به ارزش ۱۳۷ میلیون و ۹۰ هزار دلار بوده است که از لحاظ وزنی ۲.۸۰درصد و از لحاظ ارزشی ۰.۹۰ درصد از کل واردات در این مدت را شامل می شود.

این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۵۳۱ هزار و ۶۷ تن برنج به ارزش ۲۱۳ میلیون و ۱۷۸ هزار دلار به کشور وارد شده بود که از لحاظ وزنی ۴.۷۰ درصد و از لحاظ ارزشی ۱.۳۵ درصد از کل واردات را در آن مدت به خود اختصاص داده بود.

به این ترتیب، واردات این محصول در چهار ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۳۹.۱۷ درصد و از لحاظ ارزش ۳۵.۶۹ درصد کاهش یافته است.

کد خبر 4381004

منبع: مهر

کلیدواژه: تجارت خارجی ذرت صادرات و واردات گمرک ایران کنجاله سویا مردم علیه احتکار بانک مرکزی ایران قیمت دلار بازار ارز دلار وزارت صنعت معدن و تجارت ایالات متحده آمریکا لیر ترکیه ترکیه بورس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت نفت گمرک گمرک ایران نرخ سکه و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟