Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی آذرکیش (مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه و کاردانش) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص ارائه وام ۵۰ میلیون تومانی به دانش‌آموزان کارآفرین هنرستانی گفت: در حال حاضر این بستر و فضا برای دانش‌آموزان کارآفرین فراهم است و از این دانش‌آموزان استقبال می‌کنیم، البته آمار دقیقی که تاکنون چند دانش‌آموز برای دریافت وام طرح ارائه کرده‌اند را باید استان‌ها اعلام کنند که تاکنون نیز آماری اعلام نشده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشوق‌های در نظر گرفته شده برای دانش‌آموزان کارآفرین گفت: بیشتر به دنبال ایجاد زیرساخت‌ها و مشوق‌ها هستیم تا دانش‌آموزان حتی فارغ‌التحصیلان بتوانند از این شرایط بهره‌مند شوند. این مشوق‌ها چند نوع هستند از جمله مشوق‎های مالی و ارائه تسهیلات است. یک سری مشوق‌ها هم به استفاده از تسهیلات دستگاه‌های اجرایی برمی‌گردد تا دانش‌آموزان برای طرح‌های تجاری و اختراعات خود با مشکل مواجه نشوند، البته برای پسران تسهیلاتی برای خدمت سربازی‌شان هم در نظر گرفته شده است.

او درباره تسهیلات خدمت سربازی توضیح داد و گفت: این مساله یک روال اداری دارد که باید طی شود، اما روندش به این صورت است که به عنوان مثال تعیین محل خدمت با خود شخصی است که مهارت دارد یا حتی می‌توان از شخصی که مهارت دارد به عنوان مربی استفاده کرد. یک سری تشویق‌های دیگر هم هست که در چرخه این طرح توسط ستاد کل نیروهای مسلح بعدها اعلام خواهد شد.

آذرکیش ادامه داد: برای اولین بار بحث دانش آموزی وارد صندوق کارآفرینی شده و ما تلاشمان این است که از همه ظرفیت‌هایی که در این زمینه وجود دارد، مثل قوانین حمایتی برای مهارت‌آموزی بیشترین استفاده را ببریم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه و کاردانش در پاسخ به این سوال که آیا تعداد دانش آموزانی که می‌توانند طرح‌های کارآفرینی خود را بمنظور دریافت وام ارائه دهند؛ چند نفر است گفت: این‌ها بستگی به میزان اعتبار تخصیص داده شده به استان‌های مختلف دارد، ولی اولویت ما استان‌های محروم و عشایرین هستند.

او ادامه داد: در این طرح یک سری از تسهیلات، خاصِ مناطق روستایی و محروم است و با شرایط راحت‌تری تخصیص پیدا می‌کند. ولی ما برای انسجام بخشی و توسعه فرهنگ کارآفرینی در حال تدوین یک تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی هستیم که با امضای آن می‌توانیم تسری این طرح را برای سایر بخش‌ها نیز داشته باشیم. به طور کلی بیشتر توجه به محروم‌زدایی و کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی و عشایری به خصوص در حوزه کشاورزی، صنایع کوچک، صنایع و مشاغل خانگی در حوزه مشاغل بومی است و ناگفته نماند که اعتبارات خوبی هم در بودجه سال۹۷ تخصیص پیدا شده است.

آذرکیش در پاسخ به این سوال که کل بودجه اختصاص یافته به این طرح چقدراست، گفت: بودجه مربوطه به تفکیک در اختیار بانک‌ها است. همچنین ضمانت‌ها عمدتا به بانک بستگی دارد، ولی برای اینگونه تسهیلات تلاش شده شرایط مناسب‌تری فراهم شود، بازگرداندن این مبلغ نیز تابع ضوابط و قوانین تسهیلات قرض الحسنه است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه و کاردانش در پایان اظهار داشت: دانش آموزان می‌توانند در حین آموزش، کارهای تولیدی هم انجام دهند و برای آن برنامه ویژه‌ای تحت عنوان "آموزش همراه با تولید" داریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گفتگو با ایلنا وام ۵۰ میلیونی دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه نبود مدارس فرزانگان و تیزهوشان باعث مهاجرت نخبگان و دانش آموزان تیز هوش به سایر شهر‌ها می‌شود افزود: این کار باعث بالا رفتن رتبه کنکور سایر شهر‌ها و پایین آمدن رتبه کنکور در هشترود می‌شود.

وی ادامه داد: اگر یک مدرسه در هشترود ایجاد شود می‌تواند دانش آموزان مناطق هشترود، نظرکهریزی و چاراویماق را پوشش دهد و افزایش رتبه کنکور در این مناطق شود.

قشلاقی افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ فرهنگیان در مناطق هشترود و نظرکهریزی و تجهیز هنرستان فنی وحرفه‌ای را خواستار شد و افزود: اگر این هنرستان تجهیز شود رغبت دانش آموزان به ادامه تحصیل در این رشته‌ها بیشتر می‌شود.

وی گفت: متاسفانه راه دسترسی به تنها هنرستان فنی و حرفه‌ای هشترود هم با توجه به اینکه در خارج از محدوده شهر قرار دارد خراب شده است و غیر قابل تردد است از این رو دانش آموزان علی الخصوص در زمان‌های بارش به سختی به این هنرستان رفت و آمد می‌کنند.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • ضرورت ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد