Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب "حلب خانطومان پلاک 25" گفت: من سعی دارم با پرداختن به زندگی این شهیدان بزرگوار به نوعی آشنایی بیشتری با زندگی این بزرگواران ایجاد کنم و نشان دهم که راه شهدای حرم و دفاعی که آغاز کرده اند تنها به حلب، خانطومان و یا سوریه ختم نشده و راهی ابدی است.

شهلا پناهی نویسنده انقلابی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص فعالیت هایی که تاکنون درخصوص زندگینامه شهدای مدافع حرم در عرصه ادبیات انجام داده گفت: کتاب "حلب خانطومان پلاک 25" آخرین کتاب من در خصوص زندگی شهدای مدافع حرم است که خوشبختانه با استقبال خوبی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلیل پرداختن به زندگی شهدای مدافع حرم افزود: من سعی دارم با پرداختن به زندگی این شهیدان بزرگوار به نوعی آشنایی بیشتری با زندگی این بزرگواران ایجاد کنم و نشان دهم که راه شهدای حرم و دفاعی که آغاز کرده اند تنها به حلب، خانطومان و یا سوریه ختم نشده و راهی ابدی است.

نویسنده کتاب "حلب خانطومان پلاک 25" درباره سایر فعالیت های خود اضافه کرد: تاکنون و پیش از چاپ آخرین کتابم سه کتاب دیگر درباره زندگی شهدای مدافع حرم به چاپ رسانده ام. کتاب "چشمان یعقوب" اولین کتاب من در زمینه شهدای مدافع حرم و درباره زندگی شهید کارگر برزی بود.

وی در همین راستا ادامه داد: دومین کتابی که درباره دفاع از حرم نوشته‌ام کتاب "رفیق مثل رسول" درباره زندگی شهید "رسول خلیلی" است و "چمروش" سومین کتاب من درباره زندگی "شهید کمال شیرخوانی" است.

این نویسنده انقلابی درباره پروژه های آتی خود اذعان کرد: در حال حاضر تحقیق و تفحص سه پروژه بسیار سخت را در پیش دارم که اولین آن به زندگی شهید "مرتضی حسین پور" با نام جهادی "حسین قمی" می پردازد. وی به اذعان بسیاری از فرماندهان سوری، لبنانی و ایرانی استعداد و نبوغ بکر عملیات های نظامی و جنگ بود. وی در آزاد سازی بسیاری از شهرها و عملیات های سخت و مهم یکی از بزرگترین پایه های نظامی بود.

وی افزود: همزمان با شروع نگارش زندگی شهید حسین قمی، تحقیقات پژوهش و تحقیق درباره زندگی شهید "محمد جنتی" با نام جهادی "حاج حیدر" را نیز آغاز کرده ام که وی نیز از چهره های شاخص دفاع از حرم بوده اند.

پناهی با اشاره به درجات بالای مدافعین حرم خاطرنشان کرد: اینکه یک فرمانده نظامی همه زندگی خود را با نیروهایش سهیم می شود، برای هدفش از جان می گذرد و با عشق به اهل بیت (ع) هر روز خود را سپری می کند برای من جالب ترین نکته درباره زندگی و نوع نگاه شهدای مدافع حرم است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهدای مدافع حرم مدافعین حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از ۱۵۰ شاعر از ۱۷ کشور عربی و اسلامی در این جشنواره شرکت کرده‌اند که بیش از ۲۴۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر طوفان القوافی ارسال شد که اغلب این آثار در موضوعات تعیین شده و در قالب‌های شعری عمودی، تفعیله و هایکو بود.

مراسم پایانی جشنواره طوفان القوافی در بصره برگزار می‌شود و برگزیدگان جشنواره مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

در میان این شاعران اسامی نام آشنایی همچون بدریه البدری از عمان، مرتضی التمیمی از عراق، اشرف شبانه از مصر، هیلانه عطاالله از سوریه و مطران العیاشی از عربستان سعودی و مرتضی آل کثیر از ایران به چشم می‌خورد.

بیشترین شرکت کنندگان به ترتیب از سوریه با ۳۷ اثر، ایران و عراق با ۲۵ اثر، لبنان با ۱۷ اثر هستند، کشورهای یمن، مصر و تونس دیگر کشورهایی هستند که مشارکت خوبی در این جشنواره داشته‌اند.

هیات داوران شامل اساتید ثامر الوندی از عراق، عمار جماعی از تونس، راتب سکر از سوریه، حسن حمید از فلسطین، عباس حزباوی از ایران، عباس فتونی از لبنان و عقیل اللواتی از عمان به دبیری استاد ثلمر الوندی به صحت سنجی و داوری خواهند پرداخت.

قرار است از ۶ برگزیده جشنواره در دو بخش شعر فصیح و شعبی در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت (مصادف با ۸ و ۹ می) در شهر بصره عراق تقدیر شوند.

نخستین جشنواره بین‌المللی شعر عربی با عنوان طوفان القوافی با همکاری مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری و مرکز فرهنگی اسلامی جنوب عراق برگزار می‌شود.

کد خبر 6088868 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • خون شهدای مدافع حرم موجب نابودی رژیم صهیونیستی می‌شود
  • حضور رئیس‌جمهور در منزل شهید مدافع حرم آقابابایی
  • بازدید رئیسی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد/ رئیس جمهور به منزل شهید مدافع حرم رفت
  • حضور رئیسی در منزل شهید مدافع حرم آقابابایی
  • ‌حضور رئیسی در منزل شهید مدافع حرم آقابابایی
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد