Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، قاضی زاده هاشمی در استودیو «گفتگوی ویژه خبری» شبکه دو سیما به مناسبت روز پزشک گفت: پس از تحمل 30 سال تحریم و فشار هنوز مقام اول پزشکی در منطقه از آن ایران است و در حوزه علم و فناوری پزشکی هم رتبه 15 دنیا از آن ماست، این در حالی است که 95 درصد داروی مورد نیاز کشور تولید خودمان است، در تجهیزات پزشکی هم امیدواریم صادراتمان 10 برابر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: زمانی بود که بیماران را به کشورهای خارجی نظیر اسرائیل و اروپایی ها اعزام می کردند این در حالی است که سالانه حدود 700 نفر بیمار به ایران فرستاده می شوند و این نشان از پیشرفت ما در علم پزشکی است.

او تعداد دانشمندان پزشکی ایران را غیرقابل مقایسه با کشورهای منطقه عنوان کرد و گفت: دانشمندان ما 3 برابر عربستان، چند برابر مصر و 2 برابر ترکیه هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان در خصوص طرح تحول سلامت گفت: هدف این طرح آرامش بیشتر مردم در هنگام نیاز بود آن هم با پرداخت کمتر و بیمه قوی تر، در حال حاضر معتقدم به بخشی از این هدف دست یافتیم ولی با مشکل تأمین منابع روبرو شد البته این مشکل متأثر از سقوط قیمت جهانی نفت بود و بخشی از آن مشکل به اشتباه بیمه کردن افراد، به صورت مازاد بر می گردد زیرا این طرح برای پنج میلیون نفر تدوین شده بود ولی 11 میلیون نفر تحت پوشش بیمه ای قرار گرفت. البته این مشکل ماست و مردم مقصر نیستند.

قاضی زاده هاشمی افزود: حمایت ما در قبال خدمات ضروری تا پایان راه انجام خواهد شد، اما امروز شرایط کمی فرق کرده و انتظار می رود فرد بیمار در تأمین بخشی از هزینه های درمانی (مانند پروتز) مشارکت کند زیرا تأمین پروتزهای حیاتی مانند زانو با تعرفه های جدید صورت می گیرد البته­در هیچ جای دنیا پروتز زانو تحت پوشش مراکز و نهادهای درمانی نیست.

او گفت: بعضاً دیده شده پروتز زانو برای افرادی با سنین بالا انجام می شود دریغا که پروتز زانو برای این افراد اصلاً لازم نیست زیرا بهره ای از این پروتز نمی برند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ارزی که تا به حال برای تأمین تجهیزات و دارو اختصاص یافته قابل مقایسه با ارز تخصیص یافته به خودرو، روغن و دیگر امور نیست. ارز تخصیص یافته به دارو و تجهیزات پزشکی حدود 600 میلیون دلار بوده که البته ناراضی هم نیستیم.

او تصریح کرد: اقلام مورد نیاز و اعلامی ما به وزارت صنعت ­حدود 9 هزار قلم است و لیستی که این وزارتخانه دارد حدود 800 عنوان دارد، این طبیعی است که این وزارتخانه تصوری از نیازهای ما نداشته باشد. به این خاطر ما هم به متقاضیان داروهای خارجی که مشابه داخلی دارند، بیش از 10 درصد قیمت پرداخت نخواهیم کرد. البته در این مورد استثنائاتی هم برای بیماری های خاص مانند تالاسمی وجود دارد.

وزیر بهداشت در مورد مشکلات معیشتی و خانوادگی پزشکان کشور گفت: تحمل شرایط سختی که برای پزشکان پس از تقسیم بندی و فرستاده شدن به مناطق محروم پیش می آید امری قانونی و طبیعی است زیرا کشور روی آنها سرمایه گذاری کرده و پزشکان هم باید برای تأمین نیازهای پزشکی کشور کوشا باشند، هرچند از درآمدهای ناکافی و تأخیر در دریافت کارانه ها برخوردارند اما چنین شرایطی کاملاً طبیعی است.

قاضی زاده هاشمی افزود: طبق برنامه پنجم و ششم توسعه، پزشکان پس از گذراندن نیمی از طرح پزشکی مجاز به تأسیس مطب هستند البته مکاتباتی با مجلس انجام داده ایم تا این طرح برداشته شود شاید کمک معیشتی به جامعه پزشکی صورت پذیرد.

او گفت: از آنجا که هیچ چیز در کشور قابل پیش بینی نیست باید امیدوار بود تا کسانی در این مورد حکم دهند که منصف تر باشند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص مشکل دریافتی های دستیاران پزشکی هم گفت: در حال حاضر در هیچ کجای دنیا دستمزد دستیاران کمتر از 3000 دلار در ماه نیست اما در ایران پایین ترین دستمزد به دستیاران پرداخت می شود. یک میلیون تومان در ماه واقعاً دستمزد پایینی است. گفتنی است دولت حقوق دستیاران پزشکی را پرداخت نمی کند و این مبلغ از دو درصد دریافتی بیمارستان از بیماران تأمین می شود.

او تصریح کرد: مشکل از جایی شروع می شود که تعرفه پزشکی بیمارستانها همیشه پایین تر از هزینه آنها تنظیم می شود. وقتی سازمان برنامه ریزی تعرفه ها را درست تنظیم نمی کند طبیعی است که همه چرخه دچار مشکل می شود. بیمارستان ها و وزارت بهداشت، بنگاه اقتصادی است که با گذشت یک سال از فروش کالا (ارائه خدمات) هنوز نتوانسته پولش را از دولت و تأمین اجتماعی بگیرد این در حالی است که سازمان تأمین اجتماعی پایان هر ماه مبلغ بیمه را از مشتریانش دریافت می کند. البته این مشکلات مربوط به امروز و دیروز نیست، از اول جمهوری اسلامی همین بوده است. به فرموده مقام معظم رهبری هزینه کردن برای سلامتی و آموزش و پرورش مردم، سرمایه گذاری است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: تنها کسی که خالصانه و دلنشین از جامعه پزشکی تشکر و قدردانی کرد مقام معظم رهبری ­در زمان ترخیص شان از بیمارستان بود ، اما قوای سه گانه و زیردستان شان با وجود اینکه ­بهترین و بیشترین خدمات پزشکی را دریافت می کنند قدردان زحمات ما نیستند.

قاضی زاده هاشمی افزود: وضعیت اخلاقی در ایران شرایط خوبی ندارد به این خاطر در بسیاری از امور در جامعه درمانده شده ایم، اگر در جامعه پزشکی کج رفتاری مشاهده می شود متأثر از همین مشکلات اخلاقی است. مگر وکلا، قضات و روحانیون ما قسم نخورده اند، اما باز هم کج رفتاری هایی در همه صنوف دیده می شود و همه اینها به اخلاق و رفتار حاکم بر جامعه بر می گردد.

او ادامه داد: راه درمان مشکلات کج خلقی در دستگاه ها، مقایسه افراد مثبت با افرادی است که دچار کج رفتاری هستند باید نکات مثبت را رواج داد و کم کم کج خلقی ها را زدود. متأسفانه رسانه ملی هم کمتر به رفتارهای مناسب و مورد قبول پرستاران و پزشکان می پردازد و معمولاً به دنبال بیان اشکال هاست، این رویه تأیید مطلوبی بر افکار عمومی ندارد.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: متأسفانه در ایران تخریب بسیار ارزان است. جای ناراحتی دارد که این روزها برخی پزشکان در مطب های خود دستگاه کارتخوان ندارند حال این کار برای فرار مالیاتی است یا چیز دیگر؟! اما جای تعجب دارد که مسئول مالیاتی کشور در رسانه اعلام می کند 50 درصد تهرانی ها مالیات پرداخت نکرده اند!! خب پس شما چه کاره هستید آقای مسئول؟ مردم به شما پول می دهند که قانون را پیاده کنید اگر نتوانستید مالیات بگیرید خودتان محکومید، اگر کسی مالیات پرداخت نکند دولت می تواند او را به چهارمیخ بکشد. سازمان نظام پزشکی به کسی نگفته که مالیات نپردازد، اگر دکتری هم گفته که مالیات نمی دهد بسیار بیخود کرده که این حرف را زده است. علت فرار مالیاتی هم نابرابری و منطقی نبودن مالیات است زیرا عده ای در کشور نورچشمی هستند و مالیات نمی دهند.

او گفت: مسئولان و دستگاه های مالیاتی، مقصر فرار مالیاتی هستند و با عذرخواهی هم حل نمی شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: جالب است که در میان جاسوسان و اختلاس گران رد پای هیچ پزشکی به چشم نمی خورد. قبول دارم که افزایش صفر درصدی دریافتی پزشکان در سال 97، ظالمانه است اما بدتر از آن دریافت یا طلب زیرمیزی است. متأسفانه قانون در این بخش ضعیف عمل می کند و اگر هم تصمیم اصلاح قانون گرفته شود باز به رودروایسی هایی می رسیم که مانع از اصلاح می شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت مقام معظم رهبری نرخ ارز طرح تحول سلامت دکتر هاشمی طرح تحول سلامت ایرانیان داروی ایرانی دکتر هاشمی وزیر بهداشت داروهای ایرانی داروهای ایران رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستانی به دیدار مقام معظم رهبری اعزام شدند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای