Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان طب سنتی معتقد هستند برای درمان بسیاری بیماری ها و مشکلات در بدن باید سیستم ایمنی را تقویت کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

آب را دوبار نجوشانید

آب یک نوشیدنی دم دستی است که اغلب افراد از آن به وفور استفاده  و گرم می‌کنند و با موادی دیگری چون نسکافه، قهوه و غیره مخلوط می کنند، در برخی موارد آب را نه تنها یک بار بلکه آن را چندین بار می‌جوشانند غافل از اینکه این کار بسیار برای سلامتی مضر است؛ آبی که دوبار جوشانده شده را مصرف نکنید؛ ترکیبات خطرناکی مانند آرسنیک، نیترات و فلورید در آن انباشته می‌شود که باعث بروز سرطان، بیماری قلبی، مشکل عصبی، سنگ، کلیه، کیسه صفرا و حتی ناباروری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه کسانی دچار کمبود ویتامین D می شوند؟

ویتامین D  اگر در بدن کاهش یابد بدن مستعد ابتلا به بیمار است و باید قبل از اینکه این کمبود در بدن ایجاد شود آن را سریع درمان کنیم، افرادی که 50 سال یا بیشتر سن دارند، افرادی که پوست تیره دارند، افرادی که دچار چاقی مزمن هستند و افرادی که به شیر آلرژی دارند، از دسته افرادی هستند که به کمبود ویتامین D  دچار هستند و باید نسبت به درمان خود اقدام کنند، همچنین اگر دچار مشکلات کبدی یا گوارشی هستید گوش به زنگ باشید و به فکر جبران این کمبود ویتامین باشید.

بهترین زمان مصرف شیر

مصرف شیر به طور کلی قبل از خواب، علاوه بر اینکه از نفخ کردن جلوگیری می‌کند، باعث افزایش آرامش در افراد و جذب بیشتر کلسیم می‌شود، برای رفع طبع سرد شیر می‌توان آن را با عسل و دارچین مخلوط کرد و آن را استفاده کرد، خوب است بدانید این معجون برای درمان پوکی استخوان نیز مفید است ، همچنین باید زیبایی پوست می‌شود. 

رفع بوی بد دهان

متخصصان طب سنتی معتقد هستند برای درمان بسیاری بیماری ها و مشکلات در بدن باید سیستم ایمنی را تقویت کرد، حال بوی بدن دهان یکی از مشکلاتی است که خبر از سیستم ایمنی نادرست بدن می‌دهد؛ جالب است بدانید ترشحات پشت حلق، مشکلات دهان و دندان و مشکلات معده از علل بروز بوی دهان است که جویدن کندر به رفع بوی بد دهان کمک می‌کند، همچنین جویدن کندر برای تقویت حافظه بسیار مفید است و می‌توانید از آن استفاده کنید.

درمان ناخن فرو رفته در گوشت

برخی افراد از اینکه ناخن‌هایشان در گوشت پا فرو می‌رود ناراحت هستند و به دنبال راهی برای درمان آن؛ افرادى كه ناخن‌هاى محدب دارند، بیشتر مستعد این فرو رفتگی هستند، حال راهی محققان طب سنتی راهی را برای درمان آن بیان کرده‌اند که می‌توان به سادگی آن را درمان کرد، 5 قاشق غذاخوری جوش شیرین را به همراه کمی شامپو بچه و  چند قطره روغن اسطوخودوس مخلوط کنید،  پاهایتان را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بالا بگذارید و مواد ترکیب شده بالا را یک شب بر محل قرار دهید، فرورفتگی هایتان درمان خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات ناشی از ازدواج با تفاوت فرهنگی

یک مشاور خانواده با اشاره به اهمیت تناسب فرهنگی در ازدواج، معتقد است که فرهنگ‌ها از طریق تعیین ارزش‌ها و قواعد خانواده و همچنین با شکل دادن به معانی و فرض‌های اساسی خانواده، اثرات بسیار عمیقی بر چگونگی ارتباطات همسران می‌گذارند، بنابراین دختر و پسری که از دو فرهنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند طبعاً ریسک ازدواج بالا می‌رود.

زهرا السادات پورسید آقایی  اشاره به ساز و کار اثرگذاری فرهنگ بر خانواده و تاثیر آن بر انتخاب همسر آینده اظهار کرد: تاثیر انکار ناپذیر فرهنگ بر سبک زندگی افراد به گونه‌ای آشکار است که هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که می‌تواند سایه فرهنگ را صد درصد از سر خود کم کند؛ بر پایه اصول روانشناسی خانواده، فرهنگ هر خانواده که از نسل‌های پیشین آن به ارث رسیده، ارزش‌های خانواده را شکل می‌دهد. این ارزش‌ها قواعد یک خانواده را تشکیل می‌دهد. 

وی با بیان اینکه نظام خانواده مانند نظام‌های دیگر مثل دانشگاه، ادارات و... دارای قواعدی است، گفت: البته میان نظام خانواده و نظام‌های دیگر تفاوتی که وجود دارد و آن این است که قواعد سازمان‌ها مکتوب‌اند و قواعد موجود در خانواده نامرئی و نانوشته‌اند. نکته قابل توجه این است که همه اعضای خانواده به این قوانین نانوشته پایبندند، زیرا این قواعد نقش‌های اعضای خانواده مانند نقش مادری، پدری، همسری و فرزندی را تعیین می‌کنند. به عنوان مثال در یک خانواده بر پایه فرهنگ‌شان این قاعده شکل می‌گیرد که زن نباید بیرون از منزل کار کند و وظیفه او انجام کار‌های خانه و به ویژه مراقبت از کودکان است و مسئولیت مرد نیز فقط در محدوده خارج از خانه به عنوان نان‌آور تعریف می‌شود، اما در خانواده‌ای دیگر این قاعده شکل گرفته که زن در صورت تمایل می‌تواند شاغل باشد و مرد هم باید زمانی برای نگهداری از کودک بگذارد و به همسر خود کمک کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه بر پایه فرهنگ یک خانواده ممکن است حتی پرخاشگری فیزیکی مرد نسبت به زن امری عادی تلقی شود، در حالی که در یک خانواده دیگر، این رفتار خط قرمز رابطه زوجین محسوب می‌شود، تاکید کرد: تنوع فرهنگ‌ها، به دنبال خود تنوع قواعد خانوادگی و تنوع الگو‌های ارتباطی زوجین را ایجاد می‌کند.

پورسید آقایی در بخش دیگری از سخنان خود به تعیین فرض‌های خانواده اشاره کرد و گفت: برخی خانواده‌ها معنای خوش بینی و برخی معنای بدبینی تولید می‌کند؛ خانواده‌ای که معنای بدبینی تولید می‌کند معتقد است که جامعه بسیار خطرناک است؛ بنابراین برای در امان ماندن از خطر نباید به کسی جز خودمان اعتماد کنیم؛ در این خانواده هیچ فردی حق ندارد نظر و رفتار متفاوتی داشته باشد و هر آنچه والدین یا یکی از والدین که قدرت خانواده را به دست گرفته است بگویند بقیه هم باید همان را تبعیت کنند، چنین خانواده‌ای اجازه رشد هویت فردی را به اعضای خود به ویژه فرزندان نمی‌دهد و عزت نفس فرزندان این خانواده مخدوش شده و احساس خودکارآمدی برای حل مسئله را ندارند.

وی ادامه داد: فرزندان چنین خانواده‌هایی به شدت وابسته‌اند و چسبندگی عاطفی با یکی یا هر دو والد خود دارند، زیرا خانواده هرگز به آن‌ها اجازه نداده چالش یا مشکلات را تجربه کنند و حل مسئله را بیاموزند. در نتیجه وقتی ازدواج می‌کنند و با همسرشان دچار اختلاف نظر می‌شوند اولین رفتاری که انجام می‌دهند این است که گوشی تلفن را بر می‌دارند و همه ماجرا را به والدین خود گزارش می‌دهند. در حقیقت انتظار دارند که مثل همیشه والدین به جای آن‌ها مسئله را حل کنند.

این مشاور خانواده توضیح داد:، اما خانواده‌هایی که معنا و مفهوم خوش‌بینی تولید می‌کنند، معتقدند اجتماع که خیلی هم جای ناامن و خطرناکی نیست و البته ما نیز آن قدر توانمند هستیم که بتوانیم با مسائل و مشکلات برخورد کنیم. در این خانواده، به نظرات متفاوت هر یک از اعضا احترام گذاشته می‌شود. همسران به یکدیگر و همین گونه به فرزندانشان اجازه تصمیم گیری و اعمال نظر می‌دهند و بدین گونه، احساس خودکارآمدی و عزت نفس را در اعضای خانواده پرورش می‌دهند. فرزندانی که در چنین فضایی رشد می‌کنند، در بزرگسالی وقتی با همسر خود دچار تعارض می‌شوند باور دارند که این مسئله را ما باید خودمان حل کنیم و برای آن راه حل خلق کنیم؛ به جای آنکه والدین‌مان آن را حل کند. 

این استاد دانشگاه با اشاره به تاثیر فرهنگ بر انتخاب همسر تصریح کرد: فرهنگ‌ها از طریق تعیین ارزش‌ها و قواعد خانواده و همچنین با شکل دادن به معانی و فرض‌های اساسی خانواده، اثرات بسیار عمیقی بر چگونگی ارتباطات همسران می‌گذارند؛ بنابراین دختر و پسری که از دو فرهنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند طبعاً ریسک ازدواج بالا می‌رود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مدام احساس خستگی می‌کنید؟ احتمالا با کمبود این ویتامین روبه‌رو هستید
  • ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌ دهان و دندان
  • پاک مهر: تورم در حوزه دارو و درمان نباید بر گرده مردم قرار گیرد + فیلم
  • خطرات ناشی از ازدواج با تفاوت فرهنگی
  • راهکار‌های ساده خانگی درمان مشکلات روده در طب سنتی + فیلم
  • جایگاه اسفناج در طب سنتی
  • چرا سربازان در گذشته گلوله‌های خود را می‌جوشاندند؟
  • درمان آب سیاه چشم در خانه؛ از پیشگیری تا درمان طبیعی در منزل
  • کمبود این ویتامین‌ها علت سرگیجه شماست
  • میوه را کی بخوریم؛ با شکم خالی یا پر؟