Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@15:25:10 GMT

رفوزه شدن لیست امید در شورای شهر تهران

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۱۸۴۲

رفوزه شدن لیست امید در شورای شهر تهران

یک سال از فعالیت شورای شهر تهران در دوره پنجم گذشت، شورای که در این مدت به جز بحث‌های سیاسی ،حزبی و تعطیلی پروژه‌های شهری شهری خروجی را نداشت و لیست امید شورا نتوانست نمره خوبی را از شهروندان بگیرد.

به گزارش مشرق، یکم شهریور سال 96  شورای شهر تهران در دوره پنجم فعالیت خود را با 21 عضو خود آغاز کرد.نفراتی که برای حضور در شورای شهر شعارهای بسیاری را داده بودند و امیدوار بودند که بتوانند با حضور در شورای شهر اقدامات مؤثری را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با آغاز به کار شورای شهر تهران در دوره پنجم اعضای هیئت رئیسه شورای شهر نیز انتخاب شدند و محسن هاشمی رفسنجانی با 20 رای موافقی به عنوان رئیس و سید‌ابراهیم امینی با کسب 21 رأی موافق به عنوان نایب رئیس ‌و بهاره آروین با 19 رای و زهرا نژاد‌بهرام  با 21 رأی دو کاندیدای منشی‌های هیئت رئیسه و علی اعطا با 19 رای به عنوان سخنگوی شورای شهر تهران انتخاب شدند.

محسن هاشمی در نخستین جلسه رسمی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گفت: بسیار مفتخریم که در این جلسه توفیق خدمت به مردم را داشته باشیم.

هاشمی گفت: همچنین با حضور بی‌سابقه و افتخار آفرین مردم تهران در این دوره از انتخابات که نصاب رأی به سه برابر دوره‌های گذشته افزایش داد، پشتوانه مردمی بودن شورا را دوچندان کرده است.

رئیس پنجمین دوره شورای شهر تهران گفت: شوراها در قانون جایگاه مهمی دارند، اصل هفتم قانون صراحت دارد که شوراها یکی از ارکان تصمیم‌گیری و اداره امور کشورند و اگرچه به لحاظ تصمیمات سازمانی و اداری دارای وظایف خاص خود هستند،‌ اما از نظر قانون و حق حاکمیت در تراز سایر ارکان حکومتی قرار می‌گیرند.

رئیس پنجمین دوره شورای شهر تهران تصریح کرد: حضور حداکثری کاندیداها در مرحله ثبت‌نام و تأیید صلاحیت حداکثری توسط هیأت‌های اجرایی و نظارت موجب شد تا مشروعیت مردمی این دوره از شوراها افزایش بیشتری یابد. همچنین حضور بی‌نظیر مردم در انتخابات پشتوانه و امانت بزرگی برای این شورا محسوب می‌شود که باید در جهت تحقق اهداف و مسئولیت‌ها بهره‌برداری شود.

هاشمی ضمن تشکر از عملکرد شورای شهر در چهار دوره گذشته به‌رغم فرازونشیب‌ها و نقاط ضعف و قوت گفت: همان‌گونه که عملکرد این شورا خالی از نقاط کاستی و ضعف نخواهد بود، از شورای چهارم که سلف بلاواسطه این شوراست به جهت تلاش‌های صورت‌گرفته در دوره مسئولیت خود تشکر می‌کنم.

رئیس پنجمین دوره شورای شهر تهران افزود: از شهردار فعلی تهران آقای قالیباف که با تصدی 12 ساله این سمت، نصاب دوران مسئولیت را در شهرداری تهران را به خود اختصاص داده، سپاسگزاریم. بدون تردید کارنامه عملکرد وی همانند هر مسئول دیگری با نقاط ضعف و قوت همراه است که باید منصفانه ارزیابی شود.

با آغاز به کار شورای شهر تهران در دوره پنجم شهروندان تهرانی امیدوار بودند که شورای شهر بتواند اقدامات موثرتری را نسبت به ادوار گذشته انجام دهد و یا حداقل در مسیری که شورای‌های گذشته ریل گذاری کرده بودند حرکت کند که متاسفانه شورای شهر در دوره پنجم در این مسیر ناموفق بود.

عدم تجربه تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به مسائل شهری و حزبی عملکرد اعضا در طرح‌ها و لوایح‌ها باعث شد که شورا در سال نخست فعالیتش عملکرد نامناسبی را داشته باشد و کارشناسان نسبت به عملکرد آنها نمره قابل قبولی را ندهند.

اگرچه محسن هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس شورای شهر تهران و احمد مسجد جامعی با توجه به سوابقشان در حوزه شهری تلاش گسترده ای را برای موفقیت شورا کردند اما نگاه حزبی و سیاسی به مسائل شهری آنها را از این موفقیت دور کرد.

محسن هاشمی رفسنجانی در هشتاد و یکمین و آخرین جلسه علنی شورا در سال نخست شورای پنجم اظهار کرد: در طول یکسال نخست مسئولیت شورای پنجم، 80 جلسه در صحن علنی، چند جلسه هم اندیشی شورا،

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه طبیعی است که مهمترین عرصه گروه و تبلور عملکرد شورا در انتخاب شهردار نمایان می‌شود و این شهرداری است که بازوی اجرایی شهری و محقق کننده سیاست‌های شورای شهر و منتخبین مردم است، گفت: در شورای پنجم با وجود آنچه در ابتدای فعالیت شورا، شهردار منتخب با اجماع اعضای شورای شهر برگزیده شد اما به دلایلی پس از 7 ماه ناگزیر به استفعا شد و انتصاب سرپرست و شهردار جدید موجب شد تا در سال نخست شورای شهر، سه تغییر در مسند مدیریت شهری رخ دهدو با توجه به شرایط اقتصادی ویژه کشو ر و حضور در صنعت ساختمان، عملا امکان بروز تحول عینی و رونق در مدیریت شهری به میزان مورد انتظار محقق نشد که خارج از اراده و توان شورای پنجم بود.

مجتبی شاکری عضو سابق کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد ضعیف شورای شهر تهران در یکسال گذشته گفت: در بحث آسیب‌های اجتماعی توقف داشتیم و کار جدیدی درباره ادامه طرح مبارزه با آسیب‌های اجتماعی دیده نشده است.

وی با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: خیلی از کارهای دیگری هم هستند که شهرداری تهران باید نسبت به آنها واکنش نشان دهد. الان آمار ‌آسیب‌های اجتماعی و معتادینی که وجود دارد و وظیفه شهرداری است که آنها را جمع‌آوری کند. اما چه سرنوشتی دارند؟ نهایت امر این است‌ که آنها را نگهداری می‌کنند تا به خانه برگردند و یا اینکه باز به چرخه اعتیاد بازمی‌گردند؟ اینها به نوعی معلوم نیستند. لذا به‌نظر می‌رسد که فهرستی از عناوین اصلی که شورای پنجم می‌خواست از شهردار انتخابی دریافت کند و آنها را به‌نتیجه برساند، آن را در صحن خود شورا نصب کند تا معلوم شود چه تعداد از این عناوین توانسته عملی شود و جایگاه خود را پیدا کند.

به اذعان بسیاری از خبرنگاران حوزه شهری ، شورای پنجم شورای بسیار ضعیفی است، شورای که نتواسته است انتظارات برآورده کند به طوری که در یکسال گذشته پروژه‌های شهری متوقف شدند و دیگه خبری از پروژه‌های عمرانی،فرهنگی و... نیست.

شورای شهر تهران در یکسال گذشته درجا کار کرده است و انگار نه انگار یکسال از فعالیت آنها گذشته است و همچنان شورایی ناکارآمد هستند، شورایی پرحاشیه و پرتنش علی رغم اینکه اعضای آن از یک لیست واحد تحت عنوان لیست امید هستند.

در هر صورت شورای شهر تهران در دوره پنچم یک سال از عمر خود را گذارند و سه سال دیگر فرصت خدمت به شهروندان تهرانی را دارد زمانی که مدت آن کم نیست اما زود خواهد گذشت و به نظر می‌رسد که دیگر زمان خطاو اشتباه گذشته است و اعضای شورا به جای مقاصد سیاسی کمی به فکر خدمت به شهروندان باشند چرا که سه سال دیگر فرصت آنها به پایان خواهد رسید و شورای بعدی عملکرد آنها را بررسی خواهد کرد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: فرزندت کجاست حمایت از کالای ایرانی برجام بازی های آسیایی شورای شهر تهران لیست امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد

حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برنامه این حزب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:  در مرحله اول انتخابات در لحظات پایانی روز تبلیغات انتخابات لیستی به عنوان دلسوزان انقلاب ارائه دادیم که این اقدام برای آن بود که لیست ائتلاف لیست جامعی نیست و خودمان به عنوان جمعیتی مستقل  می توانیم لیستی ارائه دهیم.

وی درباره لیست مستقل این جمعیت برای دور دوم انتخابات گفت: از آن لیست  ۵ نفر در دور اول به مجلس رفتند و ۱۰ نفر در دور دوم حضور دارند و از لیست‌های دیگر ۶ نفر را انتخاب کردیم و ۱۶ نفر نهایی لیست خودمان را برای دور دوم انتخابات با عنوان جریان وفاق انتخاب کردیم.  

بوربور عنوان کرد: لیست این افراد قطعی شده و تمام موضوعات برای تبلیغات هم نهایی شده است.  

وی تاکید کرد: برای تکمیل لیست افراد حاضر شدند و درخواست هایی برای حضور در لیست نهایی داشتند . با کارشناسی‌هایی که انجام دادیم این لیست ۱۶ نفره را نهایی کردیم.

وی افزود: قواعد و قوانین ما آن بوده که کسانی که مردم به آن‌ها رای بالاتری داندند به احترم این رای در لیست قرار دادیم و ۶ نفر باقی مانده هم بر اساس نیاز کمیسیون‌ها و تخصص و تجربه آن‌ها انتخاب شده اند.  ۱۰ نفر، اما جز افرادی هستند که در لیست دلسوزان انقلااب در دور اول حاضر بودند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: ما اعتقاد داریم که بالای دو سوم این ۱۶ نفر رای خواهند آورد.

وی درباره مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: ۴۵ نفر باید برای مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند و برای همین مردم کار آسان تری را نسبت به دور اول انتخاب از میان چندین هزار نفر دارند.

وی اظهار کرد: در تهران ۱۶ نفر باید انتخاب شوند. که اهمیت زیادی دارد. چرا که اصولا نماینده‌های تهران در مجلس بسیار مهم و تاثیرگذار هستند و این تاثیرگذاری باعث می‌شود که در تهران مردم از لیست‌ها و افرادی که می شناسند برای انتخاب نهایی خود استفاده کنند. البته ما سعی کردیم بدون در نظر گرفتن جریاناتی که مربوط به لیست‌های متفاوت است ۱۰ نفر از لیست دلسوزان خود انتخاب کنیم و ۶ نفر هم بر اساس نیاز کمیسیون‌های مجلس و رای آوری احتمالی آن‌ها قرار داددیم تا به رای مردم هم احترام گذاشته باشیم.

با اعلام حبیب الله بوربور اسامی لیست ۱۶ نفره  جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به عنوان فهرست وفاق به شرح زیر است.  

۱. احمد نادری ۲. ابراهیم عزیزی ۳. سمیه رفیعی ۴. ابوالفضل ظهره وند ۵. حسین نجابت ۶. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۷. زهره سادات لاجوردی ۸. زینب قمصری ۹. علیرضا سلیمی ۱۰. محمد حسین حسین زاده بحرینی ۱۱. حسن خجسته باقر زاده ۱۲. مهدی عسگری ۱۳. مجتبی زارعی ۱۴. علی اصغر پور محمدی  ۱۵. سید نظام الدین موسوی ۱۶. مجتبی رحماندوست 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • رونمایی از لیست انتخاباتی شورای وحدت برای تهران+اسامی
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران اعلام شد
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • گفت‌وگوی صریح با رئیس شورای شهر کرج/ برای مردم چه کردید؟