Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: شرایط خشکسالی در خراسان رضوی شدید بوده به نحوی که تقریبا هیچ ذخیره برفی برای استان حاصل نشده است.

به گزارش قدس آنلاین، شایانفرمدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی گفت:تا انتهای مرداد ماه میزان بارندگی استان ۱۳۵.۸ میلیمتر بوده که در مقایسه با متوسط دراز مدت بارندگی استان ۳۵ درصد و نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که ارزیابی خشکسالی‌ها توسط شاخص‌های مختلفی انجام می‌شود، گفت: یکی از مهم‌ترین آن‌ها شاخص استاندارد بارش و تبخیر است.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: بر اساس این شاخص، ۶۵.۳ درصد از مساحت استان تحت تاثیر خشکسالی بسیارشدید، ۲۱.۸ درصد خشکسالی شدید، ۱۲.۵ درصد متاثر از خشکسالی متوسط و ۰.۴ درصد تحت تاثیر خشکسالی خفیف است.

شایان فرتصریح کرد: هم اکنون میزان ذخیره آب پشت سدها ۲۲ درصد می‌باشد و روان آب‌ها نسبت به دوره آماری بلندمدت ۴۵ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: این شرایط می‌طلبد با انجام اقدامات همه جانبه و اعمال مدیریت جامع، تمامی دستگاه‌های اجرایی و مردم همکاری لازم را برای عبور از شرایط موجود انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: آبرسانی سیار به ۵۲۰ روستا، تغییرالگوی کشت، کشت نشایی، اجرای سیستم‌های نوین آبیاری، نصب ۸ هزار و ۲۹۴ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه ها، انسداد ۷ هزار و ۵۱۱ حلقه چاه غیر مجاز از سال ۱۳۹۲ تا کنون و کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب در فضای سبز شهری را از جمله اقدامات در دست انجام تا پایان امسال عنوان کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تاکید کرد: خوشبختانه دستگاه‌های مسئول توان خود را به کار بسته اند که تامین آب شرب و بهداشتی مردم به نحو مناسب تامین شود که البته این موضوع مسئولیت همه ما و مردم را برای رعایت صرفه جویی دوچندان می‌کند.
 
استهمال دو ساله وام‌های کشاورزان خسارت دیده خراسان رضوی
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از تایید و تصویب استمهال وام‌های کشاورزان خسارت دیده از حوادث مختلف استان به مدت دو سال خبر داد گفت: سازمان مدیریت بحران کشور تائید کرد که خراسان رضوی امسال متاثر از چندین پدیده مختلف همچون خشکسالی، سیل، سرمازدگی، باد، توفان و آنفلوآنزای فوق حادپرندگان است.

شایانفر افزود:: در پی این تائیدیه و پس از تصویب در شورای هماهنگی مدیریت بحران خراسان رضوی، تسهیلات دریافتی کشاورزان خسارت دیده مشمول استمهال شد.

وی مصوبه دولت برای استمهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی را فقط شامل استان‌هایی دانست که سازمان مدیریت بحران، وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی در آن‌ها را تائید کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در این راستا بانک‌های عامل موظف اند بدهی اصلی، سود و جرائم تسهیلات دریافتی خسارت دیدگان بخش کشاورزی ناشی از حوادث غیرمترقبه، سررسید شده تا تاریخ ۲۱ تیرماه سال ۱۳۹۷ را به مدت ۲ سال استمهال کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

پایان پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ذخیره آب مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیشگیری از حریق گفت: مسافران، گردشگران، مرتع داران و عشایر باید از آتش زدن در مرتع خودداری کنند و امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سمیرم در شهر کمه با حضور اعضا برگزار شد و وضعیت آسیب‌های وارده از سیل در بخش پادنا در روستای دشتبال که منجر به وارد شدن خساراتی به اماکن مسکونی، معابر، راه‌ها و بخش کشاورزی شد را بررسی کردیم.

وی افزود: در این حادثه امدادرسانی به موقع انجام شد و دستگاه‌های اجرایی در حال بازسازی مابقی آسیب‌ها هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: خسارات جمع‌بندی شده واحدهای مسکونی از حوادث طبیعی سیل و طوفان را صندوقی به نام صندوق جبران خسارت حوادث طبیعی ساختمان در کشور پس از ارزیابی جبران خواهد کرد که این واحدهای مسکونی ارزیابی شده و در عرض زمان‌بندی مختلف آن‌ها پرداخت خواهند شد.

شیشه فروش عنوان کرد: در بخش کشاورزی، تنها راه جبران خسارت بیمه هست که سال گذشته از طریق صندوق بیمه کشاورزی حدود ۱۸۰ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده اما مشکلاتی هم وجود دارد و ما درخواست داریم که صندوق خسارت کشوری در جهت اصلاح تعرفه و تسریع در پرداختن غرامت اقدام کند.

وی با اشاره به کم شدن استقبال کشاورزان از بیمه خاطرنشان کرد: عدم اصلاح تعرفه و تخصیص دیرهنگام منابع اعتباری برای غرامت علت این مشکل و تأکید استان روی این بخش است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: در مورد پیشگیری و کنترل سیل برنامه ریزی و پیش بینی شد که تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری و دهیاری‌ها در ظرف زمان‌بندی مشخص قبل از بارش‌های سیلابی نسبت به بازگشایی مسیرها، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها و رودخانه‌ها و آزادسازی تصرفات اقدام کنند.

شیشه فروش در ادامه گفت: تقویت سیل بند اطراف سکونت‌گاه‌های شهری و روستایی، حفاظت قنوات و راه‌ها در برابر حوادث ناشی از سیل از جمله موارد تأکید بوده که استان برای روز پنجشنبه اعلام آماده باش داده و جمعه به خاطر بارش‌هایی که در کل استان اتفاق می‌افتد؛ این مسئله به صورت ویژه مورد تأکید مدیریت بحران سمیرم قرار گرفت.

وی با اشاره به وقوع چند مورد حادثه غرق شدن در آب تأکید کرد: جهاد کشاورزی مکلف است به تمام مالکان ذخیره استخر آب کشاورزی ابلاغ کند و مکلف هستند اطراف استخر فنس بکشند و تابلوی شنا ممنوع و هشدارها را نصب کنند و از طناب نجات در داخل استخر استفاده کنند تا مانع آسیب شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: شهرداری‌ها دهیاری‌ها و آب منطقه‌ای در مسیر رودخانه‌ها و همه سدهای مخزنی که آب منطقه‌ای محوریت دارد تمهیدات لازم برای پیشگیری از غرق شدن در محل آب و ذخیره مخزن سد تیم گشت فعال شده اقدام کند و با تجهیزات، قایق و تمام امکانات نجات را در آنجا فراهم کنند.

شیشه فروش همچنین به منظور پیشگیری از آسیب‌های وارده از هجوم ملخ در منطقه پادنا و روستای سادات آباد گفت: با توجه به اینکه عوامل کارشناسی حفط نباتات استان از منطقه بازدید به عمل آوردند، مقرر شد در ۲۵۰ هکتار عملیات سم پاشی و کنترل این آفت شکل بگیرد و در استان نیز برنامه داریم که ۱۰ هزار هکتار مبارزه با سن اقدام شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه ۲۰ کیلومتر از راه شهرستان اصلاح و بازسازی شده که در حوادث سیل اخیر خسارتی به پنج کیلومتر از راه‌ها وارد شد و گزارش‌ها به سازمان کشوری ارسال شد که اداره راه موظف شد برای بازسازی این راه‌ها با تخصیص اعتبار از مدیریت بحران استان اقدام کند.

وی تأکید کرد: با توجه به گرم شدن تدریجی هوا و این‌که مسافران و گردشگران به جاذبه‌های گردشگری، کوهستان، منابع آبی و بخش‌های مختلف سفر می‌کنند؛ تقویت تجهیزات امداد کوهستان منطقه در برنامه قرار بگیرد و از سازمان امداد و نجات کشور در جمعیت هلال احمر کشور خواست تا اعتباراتی به استان جهت تقویت تیم‌های امداد و نجات کوهستان، تقویت و تجهیز خودروهای امدادی بدهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیشگیری از حریق گفت: مسافران، گردشگران، مرتع داران و عشایر باید از آتش زدن در مرتع خودداری کنند و امکانات اطفا حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود.

کد خبر 749545

دیگر خبرها

  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال