Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در زمان مصرف شیرینی، شکلات، دونات و کیک از نوشیدن آب خودداری کنند، زیرا این کار سبب افزایش قند خون می‌شود.


پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند ترکیب خوراک‌های شیرینی با نوشیدنی سبب افزایش قند خون و خطر ابتلا به دیابت در دراز مدت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شیرینی آب بخورید، قند می گیرید

سطح قند خون زمانی که فرد به نوشیدن آب همزمان با مصرف خوراکی‌های شیرین می‌پردازند به شدت افزایش می‌یابد، بررسی‌ها نشان می‌دهند ممکن است نوشیدن آب در این زمان سبب جذب بیشتر گلوکز از مواد خوراکی و ورود آن به جریان خون شود.


بالا رفتن قند خون سبب ابتلای افراد به بیماری خطرناکی، چون دیابت نوع دو و عارضه‌های درمانی متعدد ناشی از آن می‌شود.

این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه (Anton de Kom University) درکشور کوچک سورینام در آمریکای جنوبی با تحقیق برروی ۳۵ داوطلب در زمان خوردن خوراک‌های شیرین همراه با آب و بدون آن به دست آمده است.


به طور کلی پس از خوردن وعده‌های غذایی، سطح قند خون بدن انسان افزایش می‌یابد، اما اگر عادت‌های غذایی نادرست و مصرف خوراکی‌های شیرین و پرچرب درکنار کم تحرکی ادامه پیدا کند بدن قابلیت کنترل قند خون را از دست می‌دهد و فرد دچار چاقی و ابتلا به دیابت نوع دو می‌شود.


افزون بر تنقلات شیرین، نوشیدن آب با وعده‌های غذایی نیز می‌تواند سبب افزایش قند خون و جذب میزان زیادی گلوکز دربدن شود.

کارشناسان سورینامی برای کاستن از خطر ابتلا به دیابت نوع دو به افراد توصیه می‌کنند پیش از خوراک یا پس از آن آب بنوشند.

در این پژوهش افرادی که همراه با دونات آب نوشیده بودند و بلافاصله مورد آزمایش تست خون قرارگرفتند دوبرابر بیشتر از سایر داوطلبان قند خونشان افزایش یافته بود.


کارشناسان به ویژه توصیه می‌کنند بیماران دیابتی که باید میزان گلوکز قند خون خود را به طور منظم کنترل کنند از نوشیدن آب همراه با خوراک یا بلافاصله پس ازآن خودداری کنند.


مبتلایان به دیابت یا افرادی که قند خون آن‌ها درآستانه خطر ابتلا به دیابت است با انجام ورزش استاندارد زیر نظر پزشک، مصرف دقیق داروها، تنظیم رژیم غذایی و مصرف خوراک سالم، نوشیدن آب به میزان کافی، حفظ تناسب اندام، رسیدگی به زخم‌ها و جلوگیری از ایجاد زخم و جراحت برروی بدن، خودداری از استرس و عصبانیت و کنترل دقیق فشارخون می‌توانند این بیماری خطرناک را کنترل و از عارضه‌های جانبی مصون بمانند.


نتیجه این مطالعه در مجله تغذیه بالینی اسپن (the journal Clinical Nutrition ESPEN) منتشر شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر