Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@05:14:13 GMT

کارگردان هندی به دنبال یک بازیگر زن ایرانی

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۴۹۳۹

کارگردان هندی به دنبال یک بازیگر زن ایرانی

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از میرور بمبئی، آنوراگ کاشیاپ گفته است در حال تهیه مقدمات یک فیلم بلند بین‌المللی است که آنگیرا دار و یک بازیگر ایرانی نقش‌آفرینان اصلی آن هستند.

این فیلم در آسیا و اروپا فیلمبرداری می‌شود.

در حالی که آنوراگ کاشیاپ درگیر درام رمانتیک جدیدش با بازی آبیشک باچان، تاپسی پانو و ویکی کوشال است، گفته پروژه بعدی‌اش فیلمی بین‌المللی با عنوان «طلاق» است که از یک داستان واقعی الهام گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم سفر احساسی ۲ دو زن را از بخش‌های مختلف دنیا روایت می‌کند.

وی گفته است با آنگیرا دار قرارداد بازی در این فیلم را امضا کرده است و در جستجوی یافتن بازیگر نقش اصلی دیگرش است که باید بازیگر زنی ایرانی باشد.

بازیگران نقش مکمل این فیلم آلمانی خواهند بود.

آنوراگ گفته است این فیلم به زبان آلمانی، دری و پشتو ساخته و اواخر ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ اکران می‌شود. وی افزوده است این فیلم در چند کشور فیلمبرداری خواهد شد

به گفته وی این داستان آنقدر جذاب بوده که وی پیش از نوشته شدن فیلمنامه‌اش آن را پسندیده است.

خاطرا خان و کاترین ویلکس این فیلمنامه را نوشته‌اند و نورهان سکرسی تهیه کننده آن خواهد بود. وی از تهیه‌کنندگان فیلم آلمانی «محو شدگی» بود که جایزه گلدن گلوب را برای بهترین فیلم خارجی زبان امسال دریافت کرد. فاتح آکین کارگردان آن فیلم نیز که از دوستان آنوراگ است از دیگر تهیه کنندگان این فیلم خواهد بود.

آنوراگ به تازگی در آلمان بوده تا با فضا آشنایی بیشتری پیدا کند و جوامع مهاجر را بهتر بشناسد.

این کارگردان ۴۵ ساله، فیلمساز، تهیه کننده، فیلمنامه‌نویس و بازیگر است و از کارگردانان موج نوی سینمای هند محسوب می‌شود. از جمله فیلم‌های وی می‌توان به فیلم «زشت» و «آکیرا» اشاره کرد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازی گلدن گلوب آلمان آلمان بازی بمبئی طلاق گلدن گلوب پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند

به گزارش  گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حبیب احمدزاده، حسین تراب‌نژاد، فرهاد توحیدی، فریدون جیرانی و داریوش یاری از سینماگران باسابقه در زمینه نگارش فیلمنامه، آثار رسیده  به بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری خواهند کرد.

در مرحله نخست پس از گزینش فیلمنامه‌ها از میان ۱۲۰ اثر رسیده، ۴۰ فیلمنامه انتخاب شد و داوران درنهایت به بررسی این آثار می‌پردازند.

آشنایی با پیشینه داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی:

حبیب احمدزاده متولد آبادان است و در زمینه رمان‌نویسی، مستندسازی، کارگردانی، فیلمنامه‌نویسی و تحقیق فعالیت می‌کند. «شطرنج با ماشین قیامت» از کتاب‌های پرمخاطب اوست. او سابقه همکاری با سینماگرانی، چون ابراهیم حاتمی‌کیا، خسرو سینایی و کیومرث پوراحمد را در کارنامه دارد.

حسین تراب‌نژاد، فیلمنامه‌نویس سابقه حضور در پروژه‌هایی همچون «آبادان یازده ۶۰»، «خانه امن»، «ماجرای نیمروز ۲: رد خون»، «دارکوب»، «گیله‌وا»، «فوق سری»، «دختر گمشده»، «خسوف»، «بیدارباش» و «شوق پرواز» را دارد.

فرهاد توحیدی از سینماگران فعال در حوزه فیلمنامه‌نویسی است که سال‌های فعالیت سینمایی خود را با نگارش آثار متعدد پشت سر گذاشته است؛ از «مرد عوضی» و «گاهی به آسمان نگاه کن» تا «پاداش سکوت» و «پرونده هاوانا» و همچنین فیلمنامه‌های دیگری ازجمله «امکان مینا» و «بدون قرار قبلی». توحیدی مدرس فیلمنامه نیز هست.

فریدون جیرانی کارگردان و فیلمنامه‌نویس حدود ۲۴ فیلمنامه نوشته و ۱۵ فیلم کارگردانی کرده است. ازجمله فیلمنامه‌هایی که با قلم جیرانی نوشته شده‌اند می‌توان به «آفتاب‌نشین‌ها»، «قرمز»، «آب و آتش»، «شام آخر»، «سالاد فصل»، «ستاره‌ها ۱، ۲ و ۳»، «پارک‌وی»، «آشفته‌گی» و آثاری دیگر اشاره کرد.

داریوش یاری، فیلمنامه‌نویس و کارگردان، فیلم‌های «پناه آخر»، «لیلاج»، «حرف مردم»، «حبیب»، «مسافر باران» و سریال‌های «در کنار پروانه‌ها»، «هاتف»، «خانه‌ای روی تپه»، «مدرسه ما» و ... را در کارنامه دارد.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی شامل فیلم‌های داستانی (بلند و کوتاه)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوتین با هوش مصنوعی بازیگر فیلم زندگینامه خودش شد (+عکس)
  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • افشاگری درباره رفتارهای جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری | حرف های جنجالی یک کارگردان درباره جانی
  • دشواری کار با جانی دپ از زبان فیلمساز فرانسوی
  • جزییات جدید از پرونده مرگ مشکوک زهره فکورصبور
  • جوانی که متهم به ترغیب زهره فکورصبور به خودکشی بود تبرئه شد
  • آخرین خبر از پرونده مرگ زهره فکور صبور
  • پرونده مرگ خانم بازیگر بار دیگر بسته شد
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند