Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، مرحله دوم سیزدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در استان خوزستان در بخش  بانوان طی سه روز از 27 تا 29 مردادماه در اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد. 

 رشته‌های این آزمون از حفظ ۵ جزء تا کل قرآن کریم را شامل می‌شد و صدیقه لویمی و نوال حزباوی داوری این آزمون را بر عهده داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه ارزیابی این دو داور از سطح آمادگی حفاظ در بخش بانوان از نظر می گذرد. 

صدیقه لویمی‌ داور آزمون اعطای مدرک به حفاظ در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان درباره این آزمون گفت: چون در این آزمون بحث اعطای مدرک به حفاظ وجود دارد با سختگیری‌هایی همراه است به همین جهت اکثر حفاظ در بخش بانوان امتیاز قبولی را کسب نکردند؛ مگر افرادی که حفظ خود را تثبیت کرده بودند یا چندین بار تجربه شرکت در این آزمون را داشتند.

خانم‌ها در زمینه حفظ قرآن عجول هستند

وی که در بخش حسن حفظ داوری این آزمون را به عهده داشت، گفت: این آزمون طی سه روز از 27 تا 29 مرداماه برگزار شد. نکته‌ای که در این زمینه وجود دارد این است که معمولاً کیفیت حفظ آقایان بهتر از بانوان است؛ به دلیل اینکه خانم‌ها در زمینه حفظ قرآن عجول هستند و دوست دارند در کمترین زمان حافظ قرآن شوند، حال آنکه هر چه دوره حفظ طولانی‌تر شود، کیفیت حفظ بهتر خواهد بود. خانم‌ها به دلیل محدودیت زمانی می‌خواهند در کمترین زمان حافظ شوند و این کیفیت حفظ را پایین می‌آورد. گرچه در بین بانوان، حفاظ قوی هم داریم.

این داور آزمون قرآن درباره دوره‌های حفظ یکساله قرآن گفت: این دوره‌ها به درد اکثریت نمی‌خورد. افرادی که حوصله بالا و حافظه قوی دارد می‌توانند شرکت کنند.

این حافظ قرآن که خود تجربه شرکت در دوره های حفظ یکساله کل قرآن را دارد، اظهار کرد:  به هر کسی پیشنهاد نمی‌دهم در این دوره‌ها شرکت کند، چون فشرده و سنگین است. مدت مناسب برای حفظ قرآن 4 تا 6 سال است.

همچنین نوال حزباوی با بیان اینکه چندین سال است که این آزمون را در بخش بانوان داوری می کند، گفت: امسال شکر خدا تعداد شرکت کنندگان رشد خوبی نسبت به سال های گذشته داشت به طوری که طی سه روز داوری روزانه 35 تا 40 نفر آزمون داشتند.

وی افزود: امسال رشته حفظ 3 جزء به آزمون اضافه شده بود و خود عامل مشوقی برای حفاظ قرآن بود. یک نکته خوب در آزمون امسال تعداد بالای حافظان کل قرآن بود.

به گفته این حافظ قرآن آمادگی بانوان حافظ نسبت به سال های گذشته بهتر شده بود.

بانوان حافظ قرآن به امکانات و تشویق های بیشتری نیاز دارند

حزباوی با تاکید بر اینکه باید فضای رقابتی بیشتری برای بانوان حافظ بوجود بیاید، گفت: بانوان حافظ قرآن به امکانات و تشویق های بیشتری نیاز دارند.

این داور مسابقات قرآن همچنین درباره دوره های حفظ یک ساله قرآن اظهار کرد: ممکن است کسی استعداد خوبی برای شرکت در این دوره ها داشته باشد و بتواند از عهده آن برآید. با وجود این زمان طبیعی حفظ قرآن حداقل دو سال است. در دوره های حفظ یک ساله حافظ بعد از اتمام دوره باید کار تثبیت را آغاز کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی حافظان قرآن بانوان قرآنی اعطای مدرک به حافظان قرآن قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آخرین وضعیت دریافت مجوز راه‌اندازی رشته پزشکی در واحد اهواز را تشریح کرد.

علی افروس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه آخرین اکیپ بازرسی وزارت بهداشت، از امکانات دانشگاه آزاد خوزستان بازدید خواهند کرد تا مجوز نهایی جذب دانشجوی پزشکی عمومی صادر شود.

وی ادامه داد: تیم اعضای هیات علمی برای این رشته نیز در حال تکمیل است و در صورت تایید امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه توسط بازرسان، از ترم مهرماه در واحد اهواز دانشجوی پزشکی پذیرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به روند فراهم‌آوری امکانات مناسب آموزش پزشکی، گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در وضعیت خوبی قرار دارند و البته نواقض جزئی هم وجود دارد که در حال رفع است. مرکز مهارت‌های پزشکی نیز در حال توسعه است. با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز توافق کرده‌ایم که برای آموزش بالینی دانشجویان از بیمارستان‌های آموزشی گلستان، سینا و... به صورت مشارکتی استفاده کنیم.

افروس عنوان کرد: مجوز مرحله اول دانشکده پزشکی برای رشته پزشکی است و در مرحله بعد، رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز اضافه خواهد شد. تنها منتظر مجوز نهایی وزارت بهداشت برای رشته پزشکی هستیم که تا پایان اردیبهشت‌ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • روزنامه دولت توجیه کرد: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان