Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@22:56:29 GMT

حمله اوباش با شمشیر و قمه به کله‌پاچه‌فروشی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۷۰۷۸

حمله اوباش با شمشیر و قمه به کله‌پاچه‌فروشی

خراسان نوشت: این حادثه وحشتناک صبح روز پنج شنبه گذشته هنگامی رخ داد که چند جوان مغرور به ابهت های خود ساخته کاذب، وارد طباخی شدند و در حالی که به گردن‌کشی خود می نازیدند با غرور وصف ناشدنی درخواست غذا دادند. وقتی طباخ غذای آنان را روی میزشان گذاشت ناگهان قهقهه ها و خنده های بی جان آنان، نظر مشتریان طباخی را جلب کرد و صحبت های آرام و در گوشی مشتریان شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هنگام یکی از اوباش محله که مست غرور بود خطاب به چند جوان که آن سوی طباخی در حال صرف غذا بودند، گفت: شما چیزی درباره ما گفتید؟! یکی از مشتریان پاسخ داد: نه! چیزی نگفت! آن جوان درحالی که اخم هایش را به هم می کشید از کنار میز برخاست و ادامه داد: نه! مثل این که چیزی گفتی!! هرچه دیگر مشتریان به آن جوان مغرور می گفتند! که مشتری طباخی چیزی نگفت! او بیشتر اصرار می کرد که نه! چیزی گفت!!

بالاخره این کشمکش و مشاجره لفظی با دخالت صاحب طباخی ، فروکش کرد و آن ها از حمله به مشتری خودداری کردند! ولی آتش هیبت های کاذب اوباشی که به دنبال خودنمایی بودند، دوباره هنگام خروج از طباخی شعله ور شد. در این هنگام یکی از آن پنج نفر ناگهان شیشه نوشابه ای را از داخل جعبه برداشت و با شکستن آن به سوی چند مشتری حمله کرد که در این میان یکی از مشتریان مجروح شد.

ماجرای این درگیری با دخالت صاحب طباخی باز هم خاتمه یافت اما مالک مغازه که احتمال می داد، اوباش دوباره به محل بازخواهند گشت کرکره طباخی را پایین کشید تا دیگر مشتریان با آرامش به صرف غذا بپردازند ولی طولی نکشید که پیش بینی صاحب مغازه درست از آب درآمد. اوباش که عده کشی کرده بودند این بار با شمشیر و داس و کارد و چوب و از در پشت طباخی، عربده کشان وارد سالنی شدند که طبقه دوم آن مسکونی بود.

هیچ کس جرئت نزدیک شدن به اوباش را نداشت چرا که عده دیگری نیز بیرون از مغازه ایستاده بودند تا به محض خروج مشتریان آن ها را زمین گیر کنند و مورد ضرب و جرح قرار دهند. وحشت و ترس وجود مشتریان را فرا گرفته بود و هر کس سعی می کرد با فرار از محل، جان خود را نجات دهد. اوباش مذکور که شمشیر و کارد را در هوا می چرخاندند وارد کله پزی شدند و به سوی مشتریان هجوم بردند.

چند جوان نیز به همراه دیگر مشتریان طباخی به سمت پله هایی گریختند که به زیرزمین طباخی می رسید ولی آن جا دیگر راه گریز نداشتند و به چنگ اوباش مسلح افتادند. جیغ و فریاد دلخراش مشتریان، دل ها را می لرزاند ولی کسی نمی توانست به داد آن ها برسد. اوباش خشمگین شیشه های طباخی را شکسته بودند و با لگد به در و دیوار می کوبیدند تا هیبت کاذب خود را برای ایجاد رعب و وحشت به رخ مشتریان بکشند.

آن ها با تیغه های تیز سلاح سرد بی رحمانه چند جوان را مجروح کردند که در این میان جوان ۲۷ ساله تازه داماد با وارد آمدن ضربات شمشیر به قفسه سینه اش، به شدت دچار خون ریزی شد. با فرار اوباش از محل این درگیری خونین، اورژانس از راه رسید و «امیر» را به مرکز درمانی رساند اما تلاش پزشکان بی نتیجه ماند و این جوان تازه داماد بر اثر شدت خون ریزی و عوارض ناشی از اصابت شیء نوک تیز و برنده جان سپرد.

در پی وقوع این حادثه هولناک، نیروهای انتظامی در محل حادثه حضور یافتند و ضمن گزارش ماجرا به قاضی ویژه قتل عمد، به حفظ صحنه محل ارتکاب جرم پرداختند تا اوباش آثار جرم را از بین نبرند.

دقایقی بعد با حضور قاضی «کاظم میرزایی» تحقیقات گسترده ای برای شناسایی عاملان عده کشی مرگبار در حالی آغاز شد که سرهنگ سلطانیان (رئیس دایره قتل پلیس آگاهی خراسان رضوی) نیز در محل حضور یافته بود.

طولی نکشید که با رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان زبده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی، متهمان این جنایت وحشتناک، شناسایی شدند و تحت تعقیب قرار گرفتند. بررسی های بیشتر با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی میرزایی در حالی ادامه دارد که وی پیش از این به پرونده های سنگین اراذل و اوباش رسیدگی می‌کرد و از تجربیات ارزنده ای در این باره برخوردار است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اوباش حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

 پیک برق یا پیک مصرف برق، عباراتی هستند که این روز‌ها زیاد می‌شنویم. برای درک کامل این مفهوم باید بدانیم که شبکه برق چگونه کار می‌کند و چرا مصرف برق به اوج می‌رسد.

شبکه برق دو ویژگی منحصر به فرد دارد:

۱-برق قابلیت ذخیره ندارد.

۲-ظرفیت تولید همزمان برق محدود است

در نتیجه اگر کل نیروگاه‌های برق کشور با حداکثر ظرفیت تولید خود در یک لحظه مشغول به کار باشند، باز هم ظرفیت تولید همزمان برق در کشور محدود به مجموع ظرفیت تولید همزمان این نیروگاه‌هاست. باهمین توضیحات در برخی از روز‌های سال به خصوص در فصل گرم سال که بار سرمایش خانه‌ها و ادارات و مغازه‌ها به بار شبکه برق اضافه می‌شود.

میزان مصرف برق مشترکان از میزان برق تولیدی بیشتر می‌شود که به این زمان اوج مصرف یا پیک برق می‌گویند. در نتیجه اگر میزان مصرف آنی از میزان تولید آنی بیشتر باشد، به ناچار به بخشی از مصرف‌کنندگان برق نخواهد رسید و شرکت‌های برق از مردم می‌خواهند که مصرف برق خود را مدیریت کنند و کاهش دهند تا دچار خاموشی نشوند.

 مثالی ساده برای درک بهتر موضوع پیک شبکه برق 

یک بانک با ۴ باجه پاسخگو به مشتریان را در نظر بگیرید. این بانک معمولا در ساعات اولیه صبح بسیار خلوت است و معمولا بسیاری از باجه‌ها خالی می‌مانند. هر چه به ساعات ظهر نزدیک می‌شویم، بانک شلوغ‌تر می‌شود و تمامی‌باجه‌ها به مشتریان خدمات می‌دهند. در صورتی که در یک لحظه تعداد مشتریان بانک از تعداد باجه‌ها بیشتر شود، صف ایجاد می‌شود یعنی حداکثر ظرفیت خدمت‌رسانی همزمان بانک، کمتر از تعداد مشتریان متقاضی خدمات بانکی است در این حالت بانک عملا قادر به ارائه خدمات به آنها نخواهد بود و افرادی که در نوبت نشسته‌اند، از دریافت خدمات بانکی در آن لحظه محروم می‌مانند.

این حالت مشابه وضعیتی در شبکه برق است که مصرف همزمان مصرف‌کنندگان از تولید همزمان شبکه بیشتر می‌شود و تعدادی از مصرف کنندگان بی‌برق می‌شوند (یا دچار خاموشی می‌شوند) یک راهکار برای مدیریت مساله شلوغی بانک در ساعات ظهر، افزایش تعداد باجه‌هاست. البته این راهکار پرهزینه‌ترین راهکار برای حل این مساله به حساب می‌آید.

چرا؟ 

برای اضافه کردن یک باجه، بانک باید زمین بزرگتری در اختیار داشته باشد. یعنی هر قدر تعداد این باجه‌ها افزایش یابد، زیربنای مورد نیاز برای بانک‌ها باید افزایش یابد که هزینه بالایی دارد. هر باجه نیاز به تجیزات کامپیوتری و اداری هم دارد که باید تجهیز شود. برای هر باجه هم باید یک نیروی جدید استخدام شود که باید هزینه‌های آن را هم به هزینه‌های این راهکار اضافه کنیم. بخشی از هزینه‌ها هم ناشی از هزینه‌های بالاسری ناشی از اضافه‌شدن یک باجه و کارمند به مجموعه است.

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

شاید همه این هزینه‌ها قابل توجیه باشد ولی با اضافه شدن یک باجه دیگر، تعداد باجه‌های بیکار در ساعت خلوت صبح نیز افزایش می‌یابد که بازده سرمایه گذاری انجام شده را کم می‌کند.

راهکار دیگری حل این مشکل از طریق مشتریان بانک است؛ گفتیم بسیاری از باجه‌ها در ساعات اولیه صبح خالی هستند. اگر تعدادی از مشتریان به جای ساعات شلوغ بانک (ساعات پیک)، در این ساعات به بانک مراجعه می‌کردند، هم نیازی به نشستن در صف نداشتند و هم از تعداد مشتریان در ساعات پیک کمتر می‌شد.

در صنعت برق، مشابه همین وضعیت برقرار است

شرکت برق می‌تواند راهکار پرهزینه را انتخاب کند: نیروگاه‌های بیشتری ایجاد کند تا قادر به برآمدن از تقاضای برق در زمان‌های پیک باشد. ولی سرمایه احداث یک نیروگاه برق بسیار بالاست. هزینه‌ای که برای تامین آن مجبور به کاهش بودجه بخش‌های دیگری مثل آموزش، سلامت، عمران و …. است.

راهکار دیگر این مساله مثل بانک، در دست مصرف‌کنندگان است. مصرف‌کنندگان در صورتی که بخشی از مصارف غیرضرور خود را به ساعاتی غیر از ساعات پیک منتقل کنند، هم مجبور به تحمل خاموشی‌های اجباری در شبکه برق نخواهند شد و هم با کاهش پیک مصرف در ساعات اوج مصرف، نیاز به ایجاد نیروگاه‌های جدید کاهش می‌یابد. 

برنامه پاسخگویی بار چیست؟

برنامه‌های پاسخگویی بار در برگیرنده روش‌هایی از مدیریت سمت مصرف است که به تغیر میزان مصرف مشترکین و افزایش مصرف بیش از تولید اعمال می‌شود. در این برنامه‌ها یا از طریق ارتباط با مشترکین با مصارف عمده یا برق مصرفی برای ساعاتی کاهش می‌یابد و یا اینکه از طریق به کارگیری مولد‌های خودتأمین، برق مورد نیاز شبکه فراهم می‌گردد.

پس احتمالا پاسخ این سوال مهم را می‌توانیم حدس بزنیم؛ چرا توانیر و شرکت‌های برق در برخی روز‌ها از ما می‌خواهند با آنها برای کاهش مصرف برق همراهی کنیم. در واقع اصلی‌ترین ارمغان مشارکت در این طرح‌ها استمرار و پایداری برق در اختیار ما و کاهش آسیب به تجهیزات برقی است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • بمب اسپانیایی از همین حالا در لیست نکونام
  • کشف شمشیر کمیاب ۱۰۰۰ ساله
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله در اسپانیا
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش | حمله قاتل با اسید به پلیس
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس