Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن صدرالدین کرمی شهردار میمه، قنات‌های ثبت جهانی را نشان‌ دهنده‌ی ریشه تاریخی کهن این شهر دانست و گفت: این جشنواره گردشگری با همکاری مردم میمه با هدف معرفی قنات «مزدآباد» و هنر بافت قالی در میمه برگزار شد.

قنات مزدآباد میمه به طول ۱۸کیلومتر، دارای دو رشته آب سرد و گرم همچنین سه سد ذخیره‌ی آب زیرزمینی در میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در این جشنواره فرهنگی ، قنات ها را معرف هویت تاریخی مردم منطقه دانست و گفت: سال ۲۰۱۵، یازده رشته قنات ایرانی با عنوان پرونده‌ی «قنات ایرانی» در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت که دو رشته از این قنات ها در میمه قرار دارد.

محمدحسن طالبیان افزود: ثبت جهانی آثار ، توجه گردشگران خارجی را به خود جلب می‌کند.

همچنین در حاشیه این جشنواره یکروزه نمایشگاهی از محصولات کشاورزی، صنایع دستی و نیز غذاهای محلی و سنتی بخش میمه برپا شد.

شهر میمه در 100 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

 

انتهای پیام/م

جشنواره گردشگری قنات و قالی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور