Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@10:50:02 GMT

تیم فوتبال امید؛ خودکشی از ترس مرگ

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۸۸۷۰

تیم فوتبال امید؛ خودکشی از ترس مرگ

به گزارش ایرنا، پیاده کردن سیستم «بباز تا از قرعه سخت گذر کنی»، هر چند یک استراترژی برای انتخاب راهی مطمئن در مسیر رسیدن به فینال است اما باید بپذیریم تیمی که برای قهرمانی به تورنمنت معتبری گام می گذارد باید ارنج و هارمونی خود را برای قهرمانی چیده و دل نگران بازی با رقیبان نباشد بلکه راه موفقیت را در این اصل تعریف نماید که هر بازی برای تیم می تواند یک فینال زودرس تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر خلاف این رویه کادر فنی تیم امید برای فرار از رویارویی با تیم های بزرگ، باخت مصلحتی را در دستور کار قرار دادند؛ باختی که پیام نهایی آن ترس از تیم امید کره جنوبی و بازیکنان آن کشور بود.

اتخاذ چنین استراتژی موجب شد تا برخی از جوانان و نوجوانانی که جاکارتا نخستین آوردگاه بین المللی آنان بود در دام این تفکر گرفتار شوند و ناخواسته ترس از رقیب بر آنان چیره شود، ترسی که باخت به چشم بادامی ها، برون داد نهایی آن تعریف می شد. 

اما پس از این باخت و بی توجهی مردم به نتایج این تیم در سایه درخشش رشته های دیگر، کادر فنی تیم امید به جای پاسخگویی به عملکرد خود در این دوره از بازی ها، با توجیه اینکه راهبرد اصلی کرانچار - استیلی شکستن طلسم 44 ساله حضور در المپیک است عنوان کردند، باخت در مکتب خاص آنان جایی ندارد و باخت های متوالی به میانمار و کره جنوبی چیزی از ارزش های تیم آنان کم نخواهد کرد.

با کنار هم گذاشتن گذاره های توجیهی کرانچار و دستیارانش که خود را پروش یافته مکتب خاص می دانند این پرسش در ذهن بسیاری از فوتبال دوستان شکل می گیرد که باخت باید چگونه باشد تا به ارزش های یک تیم خدشه وارد کند، آیا باخت ایران به عنوان یکی از قدرت های فوتبالی آسیا به میانمار درجه سوم نقطه ای تاریک در مدیریت این افراد نیست؟ دوم اینکه اگر در مکتب مورد نظر «رضا شاهرودی» دستیار زلاتکو، باخت معنی ندارد چرا باخت مصلحتی به تیم ملی میانمار و خنثی شدن این حربه از سوی عربستان، تیم امید ایران را در آستانه حذف از مرحله گروهی رقابت ها قرار داد؟

در پاسخ به ادعای دستیار سرمربی کروات تیم امید باید گفت آنچه شما از آن به عنوان کم نشدن ارزش بازیکنان تیم امید یاد کردید نتیجه ای خفیف یا باخت با ضربات پنالتی و اشتباه داوری نبود که بازیکنان ما را در کمال شایستگی راهی ایران کرد بلکه 2 باخت متوالی با چهار گل خورده و بدون گل زده است که برای تیم امید ایران می تواند فاجعه فوتبالی تعریف شود. 

اما اگر قرار باشد باخت عجیب تیم تحت امر شما به تیم امید «میانمار» را با عنوان باخت مصلحتی تعریف کنیم باید اعتراف کرد که این باخت ناشی از پیش زمینه ترس از تیم کره جنوبی بود که تمام وجود کادر فنی را فرا گرفت و این ترس به بازیکنان تیم نیز سرایت کرد و آنان در نهایت با پیش زمینه ای از باخت احتمالی در برابر این رقیب دیرینه، گام به میدان مسابقه گذاشتند. 

دستیاران کرانچار به عنوان تئورسین های فوتبالی فراموش کردند نخستین لازمه ای که نوجوانان پیش از ورود به دنیای حرفه ای فوتبال باید نسبت به آن آگاه باشند ایجاد روحیه برد و غلبه بر حریف در تیم است روحیه ای که می تواند از هر سد سخت و نفوذ ناپذیری عبور کند. اما این افراد و کسانی که در نیمکت پرتعداد مربیان تیم امید حضور داشتند نه تنها اعتماد به نفس و قدرت جنگندگی را در بازیکنان نوجوان و جوان تیم امید تزریق نکردند بلکه با ترفند باخت مصلحتی زمینه باخت بعدی را نیز در این تیم مهیا کردند. 

اگر برای کرانچار و دستیاران وی نمونه ای از جسارت و اعتماد به نفس در فوتبال به عنوان یک معیار مهم در موفقیت، یادآور شویم لازم است بار دیگر تقویم را ورق زده و وی را به مرور خاطرات خرداد و تیر ماه فوتبالی سال جاری دعوت کنیم؛ جایی که تیم ملی فوتبال کشورمان با اعتماد به نفس در برابر تیم ها و ستارگان بزرگ دنیا بازی چشمگیری انجام داد و بهترین نتیجه ادوار جام جهانی برای ایران به ارمغان آورد. 

با همسنجی حریفان تیم کرانچار در بازی های آسیایی و گروه ایران در جام جهانی به خوبی تفاوت تفکر حاکم بر مجموعه یک تیم مشخص خواهد شد. این همسنجی نشان از آن دارد که در اردوی تیم ملی، تاکتیکی به نام روحیه و تزریق قدرت برتری وجود داشته اما این تاکتیک در تیم امید کشورمان با تفکر کرانچار و دستیارانش به پاشنه آشیلی برای جوانان ایرانی تبدیل شد.

لازم است تیم فنی و مدیریتی امید ایران یکبار دیگر فیلم بازی های تیم ملی فوتبال کشورمان را در جام جهانی روسیه مرور کنند تا نقش اعتماد به نفس در موفقیت بازیکنان ایرانی برای آنان توجیه شود؛ اعتماد به نفسی که موجب شد بازیکنان ایرانی حاضر در جام جهانی، افزون بر مهار فوق ستاره های بزرگ دنیا، مربیان نامداری را از اجرای تاکتیک های فوتبالی خود ناکام بگذارند. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • اوسمار: ضمانتی برای بازی کردن بیرانوند نیست/دلیل باخت به آلومینیوم تعویض‌های من نبود+ فیلم
  • اوسمار: ضمانتی برای بازی کردن بیرانوند نیست/دلیل باخت به آلومینیوم تعویض‌های من نبود
  • اوسمار ویرا:‌ ضمانتی برای حضور بیرانوند نیست/باخت ما به خاطر تعویض‌ها نبود
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • امید بارسلونا به فروش ۲ بازیکن به عربستانی‌ها
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • معجزه لورکوزن؛ دهمین فرار از باخت بعداز دقیقه۹۰
  • داور فوتبال ایران: بله از باخت پرسپولیس خوشحال شدم | چرا نمی گذارید ما کری بخوانیم!
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود