Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:38:09 GMT

سامانه های دیجیتال کیفیت خدمات سلامت را ارتقا می دهد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۹۴۹۲

سامانه های دیجیتال کیفیت خدمات سلامت را ارتقا می دهد

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: ایجاد سامانه‌های دیجیتال علاوه بر منافع اقتصادی، می‌تواند به ‏ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم به شیوه دیجیتال کمک کند.‏

حسین وطن پور روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ایرنا با اشاره به اهمیت حوزه سلامت دیجیتال اظهار داشت: در چند سال اخیر وزارت ‏بهداشت بر تولید سامانه‌های دیجیتال به عنوان یکی از شاخه‌های کسب و کار تمرکز کرده است؛ زیرا ایجاد این سامانه ها ‏علاوه بر منافع اقتصادی و ایجاد اشتغال، می‌تواند کیفیت خدمت رسانی به مردم را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امروزه بیماران تمایل دارند از بیماری‌ خود و روش‌های درمان و عوارض آن اطلاع داشته باشند یا اینکه ‏بدانند چطور می‌توانند به پزشک خود دسترسی داشته باشند. همچنین وزارت بهداشت علاقه دارد اطلاعات به ‏روز و دقیقی از خانه‌های بهداشت در سراسر کشور داشته باشد.‏
وطن پور ادامه داد: بر این اساس در وزارت بهداشت در این خصوص تاکید ویژه‌ای وجود دارد و گروهی نیز تحت نظارت معاونت اجتماعی ‏برای این منظور تشکیل شده است که ما نیز به عنوان نماینده معاونت تحقیقات و فناوری در این گروه حضور داریم تا از کسب و کارهای ‏سامانه‌های دیجیتال حمایت کنیم.‏
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: در اسفند ماه امسال نیز سمیناری در شیراز با موضوع سلامت دیجیتال برگزار خواهد شد که قطعا نتایج مثبتی در ‏حوزه کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلامت دیجیتال دربرخواهد داشت.‏
سلامت به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور طی سال‌های اخیر و به خصوص بعد از اجرای طرح تحول سلامت، شاهد ‏تغییرات چشمگیری بوده است که بخشی از آن نیز به حوزه فناوری و دیجیتال اختصاص دارد. هرچند مهمترین هدف دستگاه‌های حاکمیتی مانند ‏وزارت بهداشت در زمینه سلامت دیجیتال، ارتقای سلامت شهروندان است، اما باید توجه کرد که این حوزه می‌تواند منشا اشتغال پایدار ‏و خلق ثروت نیز باشد. بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد که در ایران نیز همانند سایر کشورهای جهان، کسب و کارهای فناورانه و ‏دیجیتال رو به پیشرفت است.‏
اجتمام*الف. پ*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت ديجيتال سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی