Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفی پور گفت: تولیدات ما در حوزه فرهنگ آن قدر کم است که هر چه نهادها، سازمان ها و موسسات مختلف وارد گود شوند و در زمینه های مختلف همچون انقلاب و دفاع مقدس اثر تولید کنند، باز هم جا برای تولیدات بیشتر وجود دارد.

علی اکبر صفی پور، مدیرعامل بنیاد رودکی در پاسخ به این پرسش که «چگونه می توان جلوی موازی کاری در فعالیت نهادهای فعال در حوزه دفاع مقدس را گرفت؟» به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: تولیدات ما در حوزه فرهنگ آن قدر کم است که هر چه نهادها، سازمان ها و موسسات مختلف وارد گود شوند و در زمینه های مختلف همچون انقلاب و دفاع مقدس اثر تولید کنند، باز هم جا برای تولیدات بیشتر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در عین حال در حوزه موسیقی و خصوصا موسیقی ارکسترال تنها جایی که توانسته است به صورت تخصصی کار را مدیریت کند بنیاد فرهنگی و هنری رودکی است. به طور مثال سال گذشته چند اثر را با همکاری دستگاه های مختلف و با همراهی نوازندگان و رهبران موسیقی در تالار وحدت اجرا کردیم که با استقبال زیادی هم مواجه شد.

 

مدیرعامل بنیاد رودکی در پاسخ به این پرسش که «چه مشوق ها و بسترهایی فراهم شده تا هنرمندان توانمند در زمینه دفاع مقدس هم اثر تولید کنند؟»، گفت: این اتفاق همین الآن در جریان است. ما در حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی نهادهای مختلفی داریم که فعال هستند، بخش های فرهنگی و هنری دارند و خوشبختانه به سمتی رفتند که آثار تخصصی و منحصر به فرد تولید کنند؛ آثاری که از نظر جایگاه هنری دارای جایگاه خاص هستند.

 

وی همچنین تاکید کرد: «سمفونی پیروزی» را امسال به مجید انتظامی و احمد پژمان سفارش دادیم. همینطور سمفونی «روح الله» را به سفارش بنیاد حفظ و نشر آثار امام و همکاری اساتید موسیقی ساختیم. بنابراین وقتی جهت گیری مثبت است، این امیدواری وجود دارد که قطعاتی شاخص و ماندگار تولید شوند.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت عید قربان مجلس اردبیل غدیر مسجد دعای عرفه روز جهانی مسجد شیراز کیفیت نان تولید موسیقی تولیدات حوزه فرهنگ کم علی اکبر صفی پور بنیاد رودکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است

امیر سرتیپ دادرس، گفت: آنچه امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی - مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

به گزارش ایسنا،‌ امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیات معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روزها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است