Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ ​­­این برنامه اجرایی در ادامه تفاهم نامه مشترک میان سازمان های استاندارد دو کشور است که حدو سه سال قبل به امضا رسیده بود.
دو کشور ایران و غنا به منظور همکاری در زمینه استانداردسازی بر مبادله متن استانداردهای ملی مورد درخواست طرفها، همکاری در زمینه تهیه استانداردهای بین المللی و حمایت لازم برای دفاع از طرح های جدید ارائه شده،​­ طرفها در خصوص تدوین استانداردهای بین المللی با حفظ منافع ملی و تبادل فهرست استانداردهای اجباری به منظور تسهیل صادرات و واردات محصولات میان دو کشور توافق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در زمینه ارزیابی انطباق دو کشور درباره مبادله رویه های اجرای ارزیابی انطباق برای تسهیل فرآیند صادرات و واردات بین دو کشور، مبادله فهرست شرکتهای بازرسی مورد قبول طرفها و ارائه فهرست آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده طرفها براساس استاندارد ISO 17025 تاکید کردند.
همچنین مقرر شد در همکاری برای اندازه شناسی میان سازمان های استاندارد ایران و غنا، تبادل کارشناسان و تجارب در زمینه کالیبراسیون و اندازه شناسی قانونی صورت گیرد ضمن اینکه برگزاری دوره های آموزشی، انجام پژوهش و مطالعات مشترک برای تدوین استانداردهای بین المللی، تبادل کارشناس و تجربیات از دیگر زمینه های همکاری سازمان های استاندارد دو کشور است.

نیره پیروز بخت رئیس سازمان ملی استاندارد در پایان این مراسم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از تسهیل در روند صادرات و واردات کشور با امضای تفاهم نامه های استانداری با کشورهای مبداء و مقصد وارداتی و صادراتی خبر داد.

وی افزود: در این باره مذاکرات خوبی با چین و روسیه صورت گرفته، که با سازمان ­استاندارد­ روسیه توافق ما نهایی شده است و این موضوع می تواند به تسهیل در روند تجارت و کاهش ماندگاری کالا در گمرکات منجر شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: امضا یادداشت تفاهم ایران غنا سازمان ملی استاندارد مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • دست پر ایران در سازمان همکاری اسلامی/ نشست دو روزه سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا روز گذشته پایان یافت
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی