Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، طی سالهای اخیر به ویژه بعد از تشکیل استان البرز جلسات متعددی با رویکرد ساماندهی تبلیغات شهری در کرج تشکیل می شود که خروجی آن در سطح شهر چندان قابل مشهود نیست.    با وجود تلاش هایی که در چند سال اخیر در این زمینه وجود داشته است هنوز به اجماع نظر واحدی  برای تدوین طرحی جامع که ساماندهی تبلیغات محیطی شهر بر اساس آن شکل بگیرد صورت نپذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حسین جعفری قهدریجانی با اعلام خبر تشکیل کمیته تبلیغات استان گفته است: این نشست  مصوباتی در پی داشته است. معاون امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز تصریح کرد: در این خصوص پروانه ٣٠ کانون آگهی و تبلیغاتی که از اعتبار مجوز فعالیتشان بیش از یکسال گذشته بود به استناد ماده ١٩ آیین نامه تأسیس و نظارت بر فعالیت کانون های آگهی و تبلیغاتی لغو شد،٣ درخواست تأسیس کانون آگهی و تبلیغاتی بررسی و مورد تأیید قرار گرفت ، ٣ درخواست از سوی صاحبان امتیاز کانون های آگهی و تبلیغاتی مبنی بر تعلیق یکساله مورد موافقت قرار گرفت، با یک مورد درخواست تغییر نام کانون موافقت شد، یک مورد درخواست واگذاری پروانه فعالیت و تغییر مدیرمسئول نیز بررسی و مورد موافقت قرار گرفت. وی افزود: ٥ شکایت از کانون های آگهی و تبلیغاتی مطرح گردید که مصوب شد در کمیته ای جداگانه مربوط به بررسی شکایات با حضور اعضای کمیته تبلیغات و نماینده انجمن شرکتها و کانون های آگهی و تبلیغاتی بررسی و رسیدگی شود. جعفری قهدریجانی اضافه کرد: در این نشست همچنین یک مورد درخواست تغییر کاربری از حقیقی به حقوقی بررسی و مورد موافقت قرار گرفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!