Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هزاران آواره مسلمان روهينگيايي در بنگلادش به مناسبت نخستين سالگرد مهاجرت گسترده اجباري خود از ميانمار به بنگلادش، ضد دولت ميانمار تظاهرات کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از فرانس پرس؛ هزاران نفر از آوارگان مسلمان روهينگيايي که در بنگلادش به سر مي برند امروز شنبه همزمان با سالروز سرکوب گسترده مسلمانان روهينگيا در ايالت راخين در غرب ميانمار، توسط ارتش و بودائيان افراطي اين کشور در 25 اوت 2017، با برگزاري تظاهرات جنايات دولت ميانمار را محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آوارگان مسلمان روهينگايي رسيدگي به وضعيت آوارگان و برقراري عدالت از طرف سازمان ملل متحد را خواستار شدند.
سازمان ملل متحد پيشتر در گزارشي با محکوم کردن عمليات سرکوب و کشتار هدفمند مسلمانان روهينگيايي در ايالت راخين در غرب ميانمار، اقدامات ارتش ميانمار ضد مسلمانان روهينگيايي را پاکسازي و تبعيض نژادي دانست و آنها را بدترين نظاميان جهان معرفي کرد.
صندوق کودکان ملل متحد اعلام کرد، بيش از 530 تا ششصد هزار مسلمان روهينگيا هنوز در استان راخين در غرب ميانمار هستند، که 360 هزار نفر آنها را کودکان تشکيل مي دهند.
دولت ميانمار مدعي شده است که آماده بازگرداندن آوارگان روهينگيا به خانه و کاشانه آنها است ولي شواهد نشان مي دهد که موج ورود آوارگان روهينگيا به بنگلادش همچنان ادامه دارد.
از 25 اوت 2017 در حملات ارتش ميانمار و بودائيان افراطي به مسلمانان روهينگيايي دراستان راخين درغرب ميانمار، بيش از شش هزارمسلمان روهينگيايي کشته، هشت هزار نفر زخمي و حدود يک ميليون نفر به بنگلادش آواره شده اند.
روز جمعه 132 نماينده پارلمان‌هاي پنج کشور جنوب شرق آسيا در آستانه سالروز سرکوب مسلمانان روهينگيايي در ايالت راخين ميانمار توسط ارتش و بودائيان افراطي، خواستار بررسي جنايات اعمال شده عليه اين اقليت توسط ديوان بين‌المللي کيفري شدند.139/110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند