Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه بانک اطلاعات کودگان دارای معلولیت در استان مرکزی تهیه شد گفت: مراکز خدمت‌رسان به خانواده‌های دارای فرزند معلول در استان مرکزی به بخش خصوصی واگذار می‌شود. ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶ استانها مرکزی نظرات

زهرا امینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به ساماندهی کودکان معلول در استان مرکزی اظهار داشت: به طور کلی براساس اطلاعات موجود کودکان دارای معلولیت به دو دسته تقسم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گروه نخست کودکانی دارای معلولیت جسمی و حرکتی و گروه دوم کودکانی دارای کم‌توانی ذهنی هستند که طیف اوتیسم، اختلالات نافذ رشد و سایر کودکانی که مشکلات ذهنی دارند را شامل می‌‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: باتوجه به بررسی‌هایی که در سطح استان انجام شده مقرر شد که این مراکز را از جهت خدمات‌دهی به شکل غیردولتی به افرادی که خود جزو خیران بوده و یا هیئت مدیره‌هایی توانمند دارند و می‌توانند در بحث فعالیت‌های توان بخشی به این کودکان کمک کنند واگذار شود.

امینی بیان کرد: این مراکز ذهنی در سطح استان هم روزانه و هم شبانه‌روزی هستند، مراکز روزانه مراکزی هستند که بیشتر خدمات آموزشی و توان بخشی ارائه می‌دهند و مراکز نگهداری شبانه‌روزی ما بیشتر خدمات مراقبتی و  حمایتی را ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: در بحث بچه‌های معلول فعالیت‌های ورزشی، آموزشی، توان بخشی، کاردرمانی، فیزیوتراپی و سایر خدمات توان بخشی در سایر مراکز که معلول جسمی و حرکتی دارند در حال انجام است و به این کودکان خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد: این کودکان همه دارای پرونده‌هایی هستند که در بانک اطلاعاتی بهزیستی ثبت شده، تعدادی از این کودکان در روستاها زندگی می‌کنند که در طرح CBR یا همان توان بخشی مبتنی بر جامعه مورد حمایت قرار می‌گیرند.

امینی خاطرنشان کرد: یک تعداد از این کودکان هم در طرح FBR هستند که همان توان بخشی مبتنی بر خانواده است که ما خانواده‌ها را آموزش می‌دهیم که آن‌ها خدمات آموزشی را به بچه‌ها و توان بخشی را در منازل داشته باشند.

 وی اضافه کرد: از جمله مراکزی که طرح FBR را انجام می‌دهند مراکز اتیسم هستند که در مرکز استان دو تا از این مراکز وجود دارد که روزانه فعالیت می‌کنند و کودکان کم‌توان ذهنی، اختلال نافذ رشد را که در طیف اتیسم قرار می‌گیرند را مورد حمایت قرار  می‌دهند.

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: به این کودکان خدمات آموزشی و مراقبتی و نگهداری و حتی آموزشی والدین در منزل ارائه می‌شود،در نهایت از مجموعه فعالیت‌هایی که برای کودکان معلول در سطح استان مرکزی انجام می‌شود بالغ بر نیمی از این خدمات در غالب آموزش و توان بخشی است .

امینی ادامه داد: نیمی دیگر از این خدمات حمایتی به صورت کمک‌های موردی، هزینه‌های درمان، هزینه‌های دندان پزشکی و سایر موارد که مربوط به کودکان معلول است، این حمایت‌ها برای خانواده‌های نیازمند رایگان و برای خانواده‌هایی که استطاعت مالی دارند و بر اساس نظریه مددکاری و پرونده‌ای که برای این فرد در حوزه توان بخشی تشکیل شده، اگر خانواده قادر به پرداخت هزینه و شهریه باشد یک درصدی از هزینه‌های نگهداری را به مراکز غیر دولتی پرداخت می‌کنند.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی