Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اکبر خادمی روز شنبه در کارگروه ترسیم برنامه عملیاتی اشتغال کمیته امداد امام خمینی لرستان که با حضور مدیران مناطق و کارشناسان اشتغال استان در خرم آباد برگزار شد، افزود: برای این میزان طرح ، اعتباری معادل هزار و 750 میلیارد ریال صرف شده است.
وی به برنامه راهبردی عملیاتی اشتغال کمیته امداد اشاره کرد و افزود: با اجرای این برنامه در سه بخش ملی،برنامه های فرا نهادی و برنامه های بومی ارتقای عملکرد و بهبود اشتغال پایدار انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خادمی مهمترین آسیب های اشتغال خرد مددجویان تحت حمایت را سطح درآمد پایین ،تسهیلات ناکافی، عدم پیوند با صنایع بزرگ، وجود فروشگاه های زنجیره ایی با تخفیفات ویژه و عدم تشخیص مشاوره صحیح دانست.
وی افزود: در برنامه راهبردی عملیاتی جدید با اجرای پروژه های توانمندسازی، مدل سازی ، ارتقای منابع انسانی، طرح الگوی نوین اشتغال، آمایش اشتغال، نظام هوشمند نظارت، استعداد سنجی، تامین منابع مالی، نیاز سنجی آموزشی و ایجاد بستر بازار فروش ، هدر رفت منابع کمتر، و طرح ها پایدارتر می شوند.
مدیرکل طرح های اقتصادی کمیته امداد از اجرای اصلاحات زیر ساختی در حوزه اشتغال خبر داد و گفت: بررسی ظرفیت های مکانی،مشاوره شغلی، نیاز سنجی آموزش، تامین منابع مالی، هوشمندسازی نظارت و تشکیل قرار گاه جهادی ایجاد اششتغال امیر المومنین(ع) از برنامه های تحولی اشتغال این نهاد است.
وی رویکرد نوین اشتغال کمیته امداد را مبتنی بر ارتقای بهبود عملکرد وبهره گیری از ظرفیت های استانها دانست وافزود: با اجرای الگوی جدید کسب وکار از هدر رفت منابع جلوگیری وطرح های اشتغال پایدارتر می شوند.
وی با اشاره به اجرای اجرای یک ونیم ملیون شغل در دهه 90 توسط کمیته امداد با اعتبار 73 هزار میلیارد ریال گفت: در سال 96تعداد 152 هزار فرصت شغلی با اجرای 136 هزار طرح واعتبار 23 هزار میلیارد ریال اجرا شده است.
مدیرکل طرح های اقتصادی کمیته امداد به کاریابی برای 300 هزار نفر از مددجویان واجد شرایط توسط بنگاه های اقتصادی وتولیدی تا پایان سال 95 اشاره کرد وافزود: در سال 96 نیز تعداد 18 هزار نفر از افراد متخصص در زمینه های مورد نیاز کار آفرینان با معرفی این نهاد جذب بازار کار شده اند.
وی به برنامه های آموزشی ،ترویجی و مهارت آموزی کمیته امداد اشاره کرد و گفت: از ابتدای شروع فعالیت های اشتغال این نهاد (سال 74) تا پایان سال 95بیش از 3 میلیون 300 هزار نفر از برنامه های آموزشی بهره مند شده اند.
جاسم محمدی فارسانی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان لرستان نیز در جمع مدیران وکارشناسان حوزه اشتغال این نهاد به اهمیت آموزش های نوین کسب وکار در توانمند سازی مددجویان اشاره کرد و افزود: برنامه نیازسنجی آموزشی این نهاد در استان تدوین شده است.
وی به اجرای 950 فرصت شغلی از ابتدای سالجاری در استان اشاره کرد وافززود: این تعداد اشتغال با هزینه 120 میلیارد ریال از منابع داخلی امداد وتسهیلات بانکی استفاده شده است.
وی به بررسی ظرفیت های شغلی روستائیان وعشایر اشاره کرد و افزود: 830 میلیارد ریال اعتبارات اشتغال صندوق روستایی وعشایری به مددجویان واجد شرایط تخصیص یافته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی لرستان از استقبال مددجویان ساکن در روستا و عشایر از طرح های اشتغال صندوق اشاره کرد وافزود: تا کنون 70 درصد اعتبارات بر اساس نیاز سنجی وتایید در سامانه کارا ثبت شده اند و در نوبت اخذ تسهیلات ارزان قیمت قرار دارند.
1920/6060
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت برنامه های آموزشی درآمد کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز

 به تازگی و به دنبال پیگیری‌های وزارت کشور و مصوبه شورای سیاستگذاری و هماهنگی مهاجرین، طرح انسداد مرز‌های شرقی افغانستان از خراسان رضوی آغاز شده است.

این طرح شامل اجرای دیوار بتونی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می‌شود.

در این ارتباط نگاهی به جداول بودجه ۱۴۰۳ کل کشور نشان می‌دهد که دولت امسال ردیف بودجه مشخصی را ذیل اعتبارات وزارت کشور با موضوع «تقویت، کنترل و انسداد مرز‌های کشور با اولویت شرق» در نظر گرفته و ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده است. این رقم معادل ۱۷.۳ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت کشور در سال جاری است.

باید این نکته را یادآور شد که طرح انسداد مرز‌ها از سال ۱۳۷۹ با هدف تأمین امنیت مرز‌ها و نواحی شرقی کشور شروع شده است و این طرح در بخش‌هایی از نقاط مرزی ایران با افغانستان در محدوده استان سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

البته در قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور قرار بود طرح انسداد مرز‌ها در سال ۱۳۹۹ به پایان برسد، اما قانون بودجه این سال، زمان اجرای آن تمدید و به سال ۱۴۰۵ موکول شد. دلیل اصلی تعویق در اجرای آن، تامین نشدن اعتبارات لازم برای اجرای دیوارکشی بتنی بوده است.

در رویکرد انسداد مرز، رویکرد امنیتی و سیاسی غالب است و هدف این است که با انجام اقدام‌های مختلفی از جمله ایجاد موانع فیزیکی، تأسیس مراکز نظامی و انتظامی مرز را هرچه بیشتر به صورت یک مانع غیرقابل نفوذ درآورد تا امنیت مرزی محقق شود.

بر این اساس و با توجه به تحرکات و اقدامات جریان‌ها و گروهک‌های معاند در ورود غیرقانونی به کشور با هدف لطمه زدن به امنیت ملی که نمونه‌هایی از آن را در دو حادثه شاهچراغ، حادثه تروریستی کرمان و نیز اقدامات تروریستی علیه حافظان مرز در استان سیستان و بلوچستان بویژه در یک سال گذشته شاهد بودیم، دستگاه‌های ذی ربط را بر آن داشته است که با اهتمام بیشتری طرح انسداد مرزی را اجرایی کنند.

آنطور که احمد وحیدی وزیر کشور به خبرنگاران گفته است، انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

با این رویکرد به نظر می‌رسد که امسال منابع اعتباری مناسبی برای اجرای این طرح در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مرتبط با امور مرزی قرار گیرد تا انسداد مرز‌ها طبق برنامه زمان بندی به پیش برود.

ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز