Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد مساجد همنام با امام هادی (ع) در تهران، در مقایسه با سایر چهارده معصوم (ع) بسیار کم است که این موضوع، وظیفه مبلغان را برای معرفی بیشتر شخصیت آن حضرت بیشتر می‌کند.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، بیش از ۲ هزار مسجد در شهر تهران فعالیت می‌کنند و در این میان، تنها ۱۰ مسجد مزین به نام و القاب امام علی النقی‌ (ع) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این در حالی است که در شهر تهران، ۷۶ مسجد همنام با امام رضا (ع) و حضرت معصومه (ع) و ۷۰ مسجد هم‌نام با امام جعفر صادق (ع) وجود دارند.

 

شاید عده‌ای بگویند شناخته‌تر بودن امام هادی (ع) در میان شیعیان، دلیل این وضعیت است، اما با اطلاع از این موضوع که ۱۹ مسجد در شهر تهران، مزین به ‌نام و القاب امام حسن عسکری (ع) هستند، موضوع رنگ و بوی دیگری به خود می‌گیرد.

 

شاید بتوان گفت مظلومیت امام علی النقی (ع) و کم‌توجهی برخی از مبلغان و نهادهای دینی در معرفی آن حضرت، یکی از مهم‌ترین دلایل تعداد کم مساجد همنام با آن حضرت در تهران و احتمالا ایران است.

 

این تفاوت نشان می‌دهد مبلغان دین باید بیش از گذشته، توجه یکسانی به معرفی اهل‌بیت (ع) و آموزه‌ها و سبک زندگی آن پیشوایان دین داشته باشند، این موضوعی است که راه را برای طرح برخی شبهات درباره هر یک از چهارده معصوم (ع) سد می‌کند.

 

از سوی دیگر، خیران و بانیان می‌توانند توجه یکسانی به نام و القاب کلیه حضرات معصومین (ع) در ساخت مساجد داشته باشند، در این میان مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه‌های متولی و پشتیبان مساجد باید این موضوع را به آنان یادآوری کنند.

 

در ادامه نشانی این مساجد می‌آید:

 

امام علی النقی )ع)

ـ خیابان تهران نو، خیابان شهید مسعود بخت آزاد

ـ مهرآباد، خیایان توکلی، خیابان شهید احقاقی

ـ خیابان خاوران، خیابان شهید تفرشی

 

علی النقی (ع)

ـ بیمارستان جلال آل احمد، جنب دانشگاه تربیت مدرس، داخل بیمارستان شریعتی

 

امام هادی (ع)

ـ شهرک ولیعصر (عج) خیابان شهید بهرامی، خیابان شهید مسلمی، خیابان ۵۲ متری قاسمی

 

الهادی (ع)

ـ خیابان رسالت، خیابان استاد حسن بنا، میدان ملت، خیابان صباح غربی

ـ خیابان شوش غربی، ایستگاه قند و شکر، خیابان شاهین

ـ خیابان دماوند، خیابان شهید آیت‌الله غفاری

ـ خیابان امام خمینی (ره) خیابان جیحون، خیابان مالک اشتر، بعد از چهار راه گلی

ـ شهر ری، خیابان فداییان اسلام، نرسیده به سه راه ورامین

 

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت عید قربان مجلس بازی های آسیایی ۲۰۱۸ مسجد اردبیل غدیر مهدویت دولت دعای عرفه مسجد الهادی امام هادی شهر تهران مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی

خیابان جمالی در منطقه ۴ شهرداری تهران بازگشایی و با رعایت اصول ایمنی و طرح هندسی مناسب به کندرو بزرگراه شهید صیاد شیرازی متصل می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهریار افندیزاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه خیابان جمالی در منطقه 4 شهرداری تهران بازگشایی و با رعایت اصول ایمنی و طرح هندسی مناسب به کندرو بزرگراه شهید صیاد شیرازی متصل می‌شود، اظهار کرد: با توجه به وجود گره‌های ترافیکی متعدد در معابر محلات حسین‌آباد و مبارک‌آباد، حد فاصل بزرگراه‌های امام علی (ع) و شهید صیاد شیرازی که رفت و آمد روزانه شهروندان را با مشکل و کندی همراه ساخته بود، مطالعات تخصصی در این باره انجام و راهکارهای روان‌سازی ترافیک و برطرف کردن مشکلات یادشده مورد بررسی قرار گرفت.

افندیزاده گفت: در فرایند مطالعات مذکور، گزینه‌های مختلف ساماندهی ترافیکی این محدوده بررسی شد و بازگشایی یکی از معابر شرقی ـ غربی محلات اعلام شده به شبکه بزرگراهی برای تسهیل دسترسی ساکنین و تخلیه بهتر بار ترافیک خروجی از شبکه، مدنظر قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران ادامه داد: براساس نتایج مطالعات و جمع‌بندی اعضای کمیته شبکه معابر، اتصال خیابان جمالی به کندرو بزرگراه شهید صیاد شیرازی با رعایت اصول ایمنی و طرح هندسی مناسب به تصویب رسیده است.

افندیزاده با بیان اینکه بهبود دسترسی شهروندان به ایستگاه متروی میدان هروی، تقلیل زمان پیمایش خودروها و کاهش نسبی آلاینده‌ها در محدوده از نتایج اتصال خیابان جمالی به کندرو بزرگراه شهید صیاد شیرازی خواهد بود، اعلام کرد: طرح یادشده، باعث روان شدن ترافیک در شبکه معابر محلات پیرامونی، خروج آسان‌تر خودروها از معابر محلی به بزرگراهی، کاهش بار ترافیکی درون شبکه‌ای و کاهش تاخیر و زمان تردد خودروها می‌شود.

احداث پل جدید در آزادراه تهران ـ کرج

بر اساس این گزارش، کمیته شبکه معابر، از کمیته‌های تخصصی شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران است که با محوریت سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و حضور جمعی از صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف از جمله معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، پلیس راهور، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و مناطق مربوطه، تغییرات شبکه معابر شهری تهران را بررسی کرده و درباره نحوه مواجهه با مشکلات ترافیکی تصمیم‌گیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟