Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@09:13:46 GMT

به چه کسانی دورغگوی مادرزاد می گویند؟

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۵۶۷۹

به چه کسانی دورغگوی مادرزاد می گویند؟

به گزارش جام نیوز؛ شکوفه اویار حسینی مشاور خانواده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واکنش و رفتار در برابر همسر دروغگو، اظهار کرد: سه دسته دروغگو وجود دارد، دروغگوی مادرزاد، دروغگویی که از دردسر فرار می‌کند و دروغگویی که دنبال حمایت است.

 

به چه کسانی دورغگوی مادرزاد می گویند؟

وی ادامه داد: نوع اول دروغگوی مادرزادی، از بچگی برای هر موضوع بی‌اهمیتی دروغ کوچک گفته است، گفته درس خواندم اما خوابیده است، اتفاقات مربوط به گذشته را به شیوه ظریفی تحریف یا جعل می‌کند، طوری قابل تشخیص نیست دروغ می‌گوید یا خیر؟

 

این مشاور خانواده بیان کرد: زمانی که از فرد دروغگو سوال می‌کنید  «چرا دروغ می گویی» جواب می‌دهد حافظه‌ام یاری نمی‌کند، اگر هم دروغگویی‌اش مزمن باشد که انعکاس شما او را عصبانی می‌کند، دروغگوی مادرزاد زندگی مشترک را آشفته می‌کند چون رفتارش با وجودش پیچیده شده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیشتر بخوانید: چگونه دست یک دروغگو را رو کنیم؟

اویار حسینی ادامه داد: بعضی از دروغگویان مادرزاد در دوران میانسالی رو به بهبودی می‌روند و از عملکردشان شرم سار می شوند، اما برخی دیگر تا آخر عمر با نداشتن صداقت زندگی را ادامه می‌دهند.

 

این مشاور خانواده گفت: نوع دوم همسران دروغگو، دروغگویی برای اجتناب از دردسر است، او فقط وقتی دروغ می‌گوید که تحت فشار باشد یا مسئله مهمی پیش بیاید.

 

وی افزود: وجه اشتراک دروغگوی نوع اول با نوع دوم  این است که به شکل ناگهانی، دروغ‌های بی‌پایه و ضعیف می‌گوید و واقعیت را تحریف می‌کند؛ از دروغی که می‌گوید احساس پشیمانی ندارد مگر اینکه گیر بیفتد، در این صورت تظاهر به پشیمانی می‌کند تا دیگران را وادار به بخشش کنند.

 

این مشاور خانواده تشریح کرد: برای درمان چنین افرادی اغلب همسرانشان باید موقعیت‌های فشار آور را به حداقل برسانند؛ موقعیت‌هایی را که همسرشان را وادار به دروغ گویی می‌کند  کمتر ایجاد کنند تا در فرد به مرور تاثیر بگذارد.

 

وی در ادامه به مثالی برای درک بهتر موقعیت‌هایی که همسر را وادار به دروغگویی می‌کند، اشاره کرد و گفت: مثلا شما به همسرتان می گویید، فردا شب عروسی یکی از همکارانتان هست و روی کارت نوشته آقا و بانو، شما که مردد شده بودید بدون بچه بروید عروسی یا کلا نروید، به پیشنهاد همسرتان قرار می شود بچه نزد دختر عموی شوهرتان بماند و همسرتان خودش با دختر عمو هماهنگ کند.

 

اویار حسینی افزود: صبح که همسرتان قصد رفتن به محل کارش ر دارد، به او یادآوری می‌کنید فراموش نکند که با دختر عمو تماس بگیرد، او با دلخوری به شما چشم می‌گوید اما پیش خود می‌گوید که این زن به همه کاری کار دارد، در طول روز مشغول فعالیت و کار و عصر هم طبق برنامه به باشگاه ورزشی می‌رود و شب به منزل می‌آید، از او سوال می‌کنید «به دختر عمو زنگ زدی؟»، او که فراموش کرده بود می‌گوید، بله.

 

وی ادامه داد: شب عروسی، پس از آماده شدن، قبل از حرکت یک تماس با دختر عمو می‌گیرید که بچه‌ها را چه ساعتی ببرید ناگهان متوجه می‌شوید دختر عمو از همه جا بی خبر است، وقتی اعتراض‌تان را به همسرتان می‌گویید خیلی خونسرد می‌گوید حتما میخواسته بچه‌ها اونجا نروند، ایراد ندارد خانه مادربزرگشان می‌بریم، و شما اصلا نمی‌دانید چه عکس العملی نشان دهید.

 

بیشتر بخوانید: پی بردن به راست و دروغ گفتن مردها/ مچ افراد دروغگو را با این ترفندها بگیرید!

 

همسرانی که برای حمایت بیشتر دروغ می گویند

این مشاور خانواده با اشاره به نوع سوم همسر دروغگو یعنی دروغگویی برای حمایت، بیان کرد: این افراد دروغ می‌گویند تا تحسین و احترام همسرشان را به دست آورند؛ این مردان باور دارند که آگاهی از حقیقت برای همسرشان بسیار سخت است پس دروغ می‌گویند تا مراقب همسرشان باشند، مثلا وقتی از کار بی کار شوند به شما نمی‌گویند تا ناراحت نشوید و معتقدند این مشکل موقتی است و‌ خودشان آن را حل می‌کنند.

 

اویار حسینی افزود: خودشان را تحت فشار می‌گذارند و به شما دروغ‌های پی در پی می‌گویند اما به چه قیمتی؛ او‌ می‌خواهد به همسرش احساس امنیت و آرامش دهد اما به خاطر فشاری که تنهایی تحمل می‌کند دائم مضطرب و خشمگین است، او علاوه بر فشار مالی که تحمل می‌کند مدام نگران است همسرش واقعیت را نفهمد، امنیتی که در عرض چند ثانیه و در اثر یک اتفاق از بین برود به زندگی مشترک و همسرتان آسیب جدی‌تری می‌زند.

 

10104

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تحسین دروغگو همسر زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، با اوج گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا و سرایت جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به دیگر دانشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان رژیم‌صهیونیستی کمپینی با هدف بی‌اعتبار کردن این جنبش بی‌سابقه راه انداخته و در حال نشر شایعات و دروغ‌های بی‌اساسی درباره آن هستند. تارنمای خبری تحلیلی میدل ایست آی به چند مورد از این شایعات بی اساس پرداخته است.

دروغ اول: جنبش اعتراضی حمایت از فلسطین خشونت‎آمیز بوده است
یکی از روایت‌های نادرستی که از ابتدای آغاز تحصن‌های دانشجویی در همبستگی با غزه منتشر شده، خشونت‌آمیز بودن این حرکت است. این در حالی است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد معترضان دانشجویی طرفدار فلسطین در تظاهرات خشونت‌آمیز درگیر شده‌اند.

میدل‌ایست آی نوشته، تحقیقات این رسانه حاکی از آن است که دانشجویان حتی در دانشگاه کلمبیا و پرینستون که ساختمان‌های دانشگاه را تصرف کردند کاملا مسالمت‌آمیز رفتار کرده و هیچ دانشجویی یا استادی در جریان این اقدامات تهدید نشده یا آسیب ندیده است. حتی پلیس نیویورک نیز پس از برخورد با نخستین گروه از دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا تائید کرد که رفتار معترضان صلح‎آمیز بوده و در برابر دستگیری مقاومت نکرده بودند.

دروغ دوم: دانشجویان یهودی در جریان این اعتراض‌ها آزار و اذیت و تهدید شده‌اند
رسانه‌های راست‌گرا و حامی اسرائیل شایعاتی منتشر کرده‎اند مبنی بر اینکه دانشجویان یهودی در تحصن‌ها و تجمعات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا آزار و اذیت شده‌اند. این در حالی است که مصاحبه میدل‌ایست آی با دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های تفتس، براون، هاروارد، پرینستون، کالج غربی و دانشگاه کلمبیا این ادعا را کاملا رد کرده‌اند.

این نخستین بار نیست در طول تاریخ همواره از ادعاهای ضدیهودیت به‎عنوان ابزاری برای ساکت کردن انتقادها از رژیم اشغالگر و بی‌اعتبار کردن جنبش دانشجویی استفاده شده است. یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه نورث ایسترن ضمن رد ادعای آزار و اذیت دانشجویان یهودی به میدل‌ایست آی می‌گوید: «در یکی از تجمعات فردی از دانشجویان خواست که تا شعار «یهودیان را بکشید» سردهند که دانشجویان ضمن خودداری از تکرار این شعار علیه این فرد اعتراض کردند. بعدها مشخص شد کسی که این کار را کرده یکی از حامیان اسرائیل بوده است.

دروغ سوم:‌ دانشجویان بی‌هدف به‌دنبال تفرقه‌افکنی و آشوب هستند
مطالبه دانشجویان معترض کاملا مشخص است؛ آنان به‌دنبال پایان دادن به نسل‎کشی در غزه هستند. از دیگر مطالبات اصلی دانشجویان افشای رابطه مالی دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی و پایان سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی فلسطین است. دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنین مطالبات دیگری از جمله لغو اتهامات مظرح شده علیه دانشجویان و استاتید، پذیرش فلسطینیان غزه به‌عنوان بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌ها و ایجاد مراکز فرهنگی عرب است.

برخی تحلیلگران با اشاره به شعارهایی مانند «انتفاضه را جهانی کنید» و «از رودخانه تا دریا» را تفرقه‎برانگیز خوانده‌اند اما دانشجویان نشان داده‌اند که حرکت آنها جنبشی فراگیر با هدف آزادی میلیون‌ها نفر است.

دانشجویان همچنین تلاش کرده‎اند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات فقط بر سر تضمین آزادی بیان یا مخالفت با سرکوب دانشجویی در دانشگاه‌ها نباشد و مساله پایان دادن به اشغال فلسطین را نیز در بر بگیرد.

دیگر خبرها

  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • گل محمدی: تعهد کتبی برای کار در تراکتور دروغ است
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • پمپاژ دروغ‌های رسانه‌ای علیه دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا + فیلم