Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد دستاران کاربر تعلیق‌شده توئیتر گفت: ادعای بستن اکانت‌ها به دلیل فیک بودن آنها مردود و غیر قابل قبول است و این هم بخشی از جنگ روانی رسانه‌های وابسته به دولت آمریکا است. ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳ سیاسی سیاست ایران نظرات

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم،  شبکه‌های اجتماعی "فیس بوک"، "اینستاگرام" و "توییتر" در اقدامی هماهنگ اکانت‌های برخی کاربران ایرانی و روسی را مسدود و یا به حالت تعلیق درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادعای این شبکه‌ها در مسدود‌سازی اکانت‌های ایرانی، «جعلی بودن»، «رفتارهای هماهنگ نامعتبر» و «تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا» عنوان شده است.

روز گذشته هم شرکت گوگل که صاحب یوتیوب نیز هست در اقدامی مشابه اعلام کرد که حساب‌های تعدادی از کاربران ایرانی را بسته و اطلاعات آنها را به مقامات امنیتی آمریکا ارسال کرده است.

بیشتر بخوانید

علت تعلیق کاربران ایرانی توسط "توییتر" و "اینستاگرام" چیست؟

در همین زمینه احمد دستاران از فعالان فضای مجازی و نویسنده که اکانت توئیتر وی نیز تعلیق شده، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، گفت: فکر نمی‌کنم جای گله و دلخوری وجود داشته باشد. اگر بخواهم به زبان عامیانه توضیح بدهم می‌گویم: چهار دیواری اختیاری است؛ فضا مال خودشان است، طبعاً از آن بهره مند می‌شوند. از استفاده اقتصادی تا استفاده سیاسی.

** ایران بهشت اپوزیسیون است

وی افزود: مهم این است که بدانیم آن چیزی که به اسم آزادی بیان به خورد ما می‌دهند چیست. مهم این است که جایگاه و وضعیت کشور خودمان را در آزادی‌های اجتماعی، خاصه آزادی بیان بفهمیم. کشور ما به طور کلی بهشت اپوزیسیون است. به طور مثال در کشورهای طراح واژه آزادی بیان، شما اجازه صحبتِ نه انتقادی، بلکه حتی پرسشگرانه درباره هلوکاست را هم ندارید یا همین مسدود کردن برخی اکانت‌ها به دلیل متوقف کردن تاثیر گذاریشان روی انتخابات آینده در آمریکا (و نه به دلایل موجهی مثل نقض قوانین) مثال خوبی است.

این فعال فضای مجازی با بیان "در ایران اما از مردان سیاست تا خبرنگاران و سلبریتی‌ها و... آزادانه و در اوج امنیت اصلی ترین سیاست‌های نظام حاکم را منتقد می‌شوند و چه خوب که همچنان در اوج امنیت به فعالیتشان ادامه می‌دهند" گفت: تا جایی که رهبری فرمودند "عده‌ای بی‌انصافی می‌کنند، از آزادی موجود استفاده می‌کنند و به دروغ می‌گویند آزادی وجود ندارد." قدر این وضعیت را باید دانست و البته در بی‌ایراد کردنش نیز باید با تمام توان کوشید. فلذا به نظر بنده پر توقعی و البته کج خیالیست اگر از رسانه‌های آشکارا صهیونیستی مثل فیسبوک و کمی کمتر توییتر، به دلیل آنکه اکانت‌های روشنگر را مسدود کرده‌اند دلخور شویم.

دستاران خاطرنشان کرد: البته به صورت قطعی ادعای بستن اکانت‌ها به دلیل فیک بودن آنها دروغ و غیر قابل قبول است. این هم بخشی از جنگ روانی رسانه‌های وابسته به دولت آمریکا و در حقیقت رسانه های صهیونیستی است. من از دیگر اکانت‌های مسدود شده اطلاع دقیقی ندارم اما وضعیت خودم را که می‌دانم. به طور مثال من در اکانت توییترم بخش زیادی از کارنامه کاریم را توضیح داده بودم، با اسم و عکس حقیقی خودم فعالیت می‌کردم و حتی بعضاً وضعیت آثار، مقاله‌ها و کتاب‌هایم را به صورت شفاف مشخص می‌کردم. فِیک بودن تعریف دارد. حتا به اکانت‌های ناشناس هم نمی‌شود برچسب فیک را چسباند، چه رسد به اکانت‌های شناسنامه دار و حقیقی.

وی افزود: همین حالا تعداد زیادی از اکانت‌های فیک که غالباً له رژیم سعودی یا صهیونیستی و البته علیه ایران فعالیت می‌کنند آزاد هستند. اتفاقاً فعالیت تعداد بسیار زیادی از آنها روباتیک است. یعنی علاوه بر فیک و جعلی بودن، قوانین رسانه را نیز زیر پا گذاشته اند اما چون به سود رژیم صهیونیستی و هم پیاله‌هایش در تحمیق و فریبِ شناختی مخاطبان موثر هستند؛ مشمول این به اصطلاح پاکسازی نشدند. نکته آخری که از این تبعیض رسانه‌ای کریه اما قابل پیشبینی درک می‌شود؛ اثبات آیه 41 از سوره 29 کلام الله است "مَثَل حال آنان که خدا را فراموش کرده و غیر خدا را به دوستی و سرپرستی برگرفتند، حکایت خانه‌ای است که عنکبوت بنیاد کند، و اگر بدانند سست‌ترین بنا خانه عنکبوت است."

نویسنده کتاب "نامه‌های به مقصد نرسیده" گفت: قدرتی که فقط در سده اخیر برای اثبات ادعای واهی قدرتمند بودنش، مستقیم و غیر مستقیم باعث کشته شدن چند میلیون انسان شده است، از ترس تاثیر پذیری انتخاباتش، ناچار به مسدود کردن اکانت‌هایی که گاهی برای ما سرگرمی محسوب می‌شوند -آن هم به این شکل ذلیلانه و مفتضحانه- شده است. و البته گمانشان که می‌توانند با متوقف کردن این اکانت‌های حقیقتاً ناچیز، به متوقف کردن روند ضعیف شدنشان کمک کنند بلاهت بار و خام است. ‏راز ضعف و سقوط و نابودی آنها در باطل اندیشیدن و باطل زندگی کردنشان است، نه در رسیدن دلایل باطل بودنشان به مردم. 

انتهای پیام/

R1381/P1011116/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط توییتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توییتر توییتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است

آفتاب‌‌نیوز :

کربی گفت: مقامات آمریکایی و اسرائیلی در حال برگزاری یک نشست مجازی برای بحث در مورد حمله احتمالی نظامی اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه و مخالفت واشنگتن با آن هستند.

به گزارش "آسوشیتد پرس"، وی در حالی که جو بایدن را در سفر به فیلادلفیا همراهی می‌کرد، در هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا افزود: نمی‌خواهد درباره جلسه‌ای که هنوز در حال برگزاری است، اطلاعات بیشتری ارائه کند.

او گفت که مقامات آمریکایی پس از پایان این جلسه، گزارشی را منتشر خواهند کرد.

کربی توضیح داد: «هدف اصلی واقعاً صحبت در مورد رفح و در میان گذاشتن نگرانی‌ها آمریکا در مورد حمله زمینی بزرگ به این شهر است.»

بنی گانتس وزیر جنگ پیشین و عضو کابینه جنگ کنونی رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب مدعی شد که این رژیم قصد حمله زمینی به رفح را دارد.

وی گفت: جنگ علیه حماس ادامه دارد و نیرو‌های ارتش اسرائیل همزمان در غزه، کرانه باختری و لبنان می‌جنگند.

این مقام صهیونیست در ادامه مدعی شد که این رژیم قصد بازگشت به خان یونس را دارد و برنامه حمله به رفح به قوت خود باقی است.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در واکنش به اعلام اسرائیل مبنی توافق برای حمله ارتش این رژیم به شهر رفح در نوار غزه گفت: حمله زمینی به رفح عواقب فاجعه بار بشردوستانه خواهد داشت.

پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در ۱۵ روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان (از زمان تصویب قطعنامه) آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود.

قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل تصمیم دولت بایدن مبنی بر عدم استفاده از حق وتوی خود به تصویب رسید.

آمریکا پیش‌تر سه قطعنامه آتش‌بس را وتو کرده بود، اما این بار به این قطعنامه رای ممتنع داد و به این ترتیب، بدلیل عدم مخالفت اعضای دائم شورای امنیت و بدون هیچ مخالفتی این قطعنامه به تصویب رسید. این قطعنامه را ۱۰ عضو غیردائمی شورای امنیت تنطیم کرده بودند.
این قطعنامه خواستار اجرای آتش بس فوری در غزه در ماه رمضان شده و گفته است: آتش بس فوری در ماه رمضان توسط همه طرف‌ها رعایت شود که منجر به آتش بس پایدار می‌شود.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها و تضمین دسترسی بشردوستانه برای رفع نیاز‌های پزشکی و سایر نیاز‌های بشردوستانه آن‌ها شده است و از طرفین می‌خواهد به تعهدات خود تحت قوانین بین المللی در رابطه با تمام افراد بازداشتی، عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است
  • ادعای آسیب‌دیدن نیروگاه دیمونا در حمله ایران علیه رژیم صهیونیستی کذب و عملیات روانی است
  • صهیونیست‌ها از منافقین درخواست کمک کردند!
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • دروغ‌های شاخدار صهیونیستها/ هاگاری یا «گوبلز اسرائیل»؟
  • افشاگری بنیانگذار تلگرام علیه آمریکا/ گوگل و اپل هرچه را بخواهند سانسور می‌کنند
  • رسانه‌های عبری: ادعاهای سخنگوی ارتش در خصوص حمله ایران دروغ است
  • تهدید حماس به تعلیق مشارکت در مذاکرات بی‌نتیجه آتش‌بس با رژیم صهیونیستی
  • ان. بی. سی نیوز: مذاکرات آتش‌بس در غزه تقریبا متوقف شده است
  • ادمین اکانت‌های فارسی زبان صهیونیست‌ها چه کسی است؟