Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@21:27:28 GMT

چه کسی مقصر فرار مالیاتی پزشکان است؟ +فیلم

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۷۹۴۲

چه کسی مقصر فرار مالیاتی پزشکان است؟ +فیلم

‍‍‍‍‍‍

وزیر بهداشت در اظهارنظری سازمان مالیاتی را مقصر اصلی فرار مالیاتی پزشکان دانست و گفت: هم می‌توانید نگذارید پزشکان خارج بروند، هم می‌توانید مطب را ببندید و زندان بفرستید.

به گزارش مشرق، با بالا گرفتن تب هشتک عدم استفاده برخی پزشکان از کارت‌خوان برای فرار از مالیات و راه افتادن کمپینی در فضای مجازی و افکار عمومی، حالا پس از چند روز وزیر بهداشت به این مباحث واکنش نشان داده و با تقبیح اینکه برخی پزشکان کارت‌خوان ندارند گفته است: کسی که کارت‌خوان ندارد خیلی زشت است، بلال هم که می‌خواهید بخرید نوشته کارت‌خوان دارم؛ کارواش هم که می‌روید همینطور است، حتی بعضی از متکدیان سر چهارراه هم کارت‌خوان دارند، اینکه برخی پزشکان در مطب خود کارت‌خوان ندارند کار بدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی تاکید کرده است:‌ بالاخره برای آسایش و آرامش مردم هم باید این کار را کرد. در مورد نداشتن کارت‌خوان در مطب برخی پزشکان دفاع نمی‌کنم.

وزیر بهداشت اما نکته‌ای قابل تامل عنوان کرده که به نظر می‌رسد توپ و میدان را در زمین مسئولان سازمان مالیاتی انداخته و گفته است:‌ تعجب می‌کنم که یک مسئول مالیاتی کشور می‌گوید ۵۰ درصد پزشکان در تهران مالیات نداده‌اند.

وی به ابزارهای این سازمان برای اخذ مالیات اشاره کرده و می‌گوید: هم می‌توانید نگذارید خارج بروند، هم می‌توانید مطب را ببندید و زندان بفرستید.

وزیر بهداشت با خطاب قرار دادن مسئولان سازمان مالیاتی که چرا نرفتید مالیات بگیرید؟، بیان کرده است: مگر سازمان نظام پزشکی به شما گفته مالیات نگیر؟! مگر پزشک گفته مالیات نگیر؟! اگر گفته باشد هم بیخود کرده است؛ همه مردم مالیات می‌دهند آنها هم باید بدهند. برخی نور چشمی‌ها در کشور هستند که در کشور مالیات نمی‌دهند، همه دوست دارند از مالیات فرار کنند. 

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 دانلود

واکنش وزیر بهداشت به کارتخوان نداشتن و عدم پرداخت مالیات برخی پزشکان

وزیر بهداشت با طرح سوالات و ابهاماتی عملا مسئول مالیات ندادن برخی پزشکان را سازمان امور مالیاتی دانسته و حتی خود از این سازمان مطالبه می‌کند که چرا مالیات نگرفتید.

واقعیت این است که احتمالا تمام داشته و بضاعت سازمان مالیاتی برای اخذ مالیات حقه از این قشر در همین حد است و با توجه به اینکه اطلاعات کاملی برابر ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم ندارد به دنبال مستندات دیگر بخش‌ها و ظرفیت‌ها است.

پیش‌تر نیز محمدرضا نوری رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران گفته بود از میان حدود ۲۰ هزار پرونده پزشکان در تهران، تنها ۱۱ هزار نفر برای عملکرد سال ۹۶ اظهارنامه ارائه کرده‌اند. همچنین میانگین مالیات ابرازی پزشکان ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده اما آن را حدود ۱۴ میلیون تومان تشخیص داده‌ایم.

وی تصریح کرده بود: تنها ۵۰۰ پرونده پزشکانی که با درآمد بالا هستند حسابرسی خاص مبتنی بر اطلاعات می‌شود که میانگین مالیات آنها ۱۷ میلیون تومان بوده اما مالیات واقعی آنها ۷۶ میلیون تومان است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: فرزندت کجاست حمایت از کالای ایرانی برجام بازی های آسیایی پزشکان فرار مالیاتی کارت خوان وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد

تین نیوز

از تاریخ اول خردادماه ۱۴۰۳ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تابناک اقتصادی؛ سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: "در راستای تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳.۱.۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می کند."

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال گذشته
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال