Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در زمینه مشکلات مربوط به اقلیت روهینگیا، سازمان ملل از پاکسازی قوی سخن می‌گوید و این در حالی است که یک سال است که مسلمانان روهینگیا از میانمار رانده شده‌اند.صدها هزار نفر از این افراد امروز در سالگرد رانده شدن از سرزمین خود تظاهرات کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، عده زیادی از مسلمانان روهینگیا که در اردوگاه‌های پناهجویان  به سر می‌برند امروز شنبه در اعتراض به شرایط به وجود آمده تظاهرات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها فریاد می‌زدند: «ما از سازمان ملل می‌خواهیم که عدالت را رعایت کند» بر روی پلاکاردی نوشته شده بود: « دیگر هرگز؛ 25 آگوست یادبود نسل‌کشی روهینگیا».

 

 

 

چندین دهه است که اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار از جانب اکثریت بودایی‌ها تحت فشار است هم‌اکنون حدود یک میلیون روهینگیا در اردوگاه‌هایی در بنگلادش به سر می‌برند بدون اینکه مشخص باشد که چه آینده‌ای در انتظار آنان است و برنامه‌ای هم برای بازگشت  آنان وجود ندارد.

 

در تظاهرات امروز، برخی هم پیشانی بند‌هایی داشتند که روی آنها نوشته شده بود: روهینگیا را حفظ کنید» یکی از فعالان در این مورد به خبرگزاری فرانسه گفت که راهپیمایی‌ها و تجمع‌های بیشتری هم برنامه‌ریزی شده است.
 

بر طبق اعلام  پزشکان بدون مرز فقط در نخستین ماه‌های آغاز درگیری حدود 6 هزار و 700 روهینگیا کشته شده‌اند. «یانگهی لی» گزارشگر ویژه سازمان ملل ماه مارس از نسل‌کشی درباره این اقلیت سخن گفته بود. وی به تبعیض سازمان یافته علیه روهینگیا اشاره کرده که شرایط برای بازگشت صدها هزاران نفر از آوارگان را دشوار می‌کند و از دولت خواسته که حقوق مدنی را رعاین کند و اموال آنها  پس دهد.

این در حالی است که «آنگ سان سوچی» رهبر حزب حاکم میانمار به تازگی  ساکنان مسلمان استان «راخین» در شمال غرب میانمار را تهدید تروریستی خوانده است. سوچی مدعی شد: «خطر فعالیت‌های تروریستی در راخین... امروز واقعی است و وجود دارد... این تهدیدی است که می‌تواند تبعاتی سخت نه فقط برای میانمار بلکه برای کشورهای دیگر منطقه ما و فراتر از آن، داشته باشد.»

سوچی همچنین گفت، فضاهایی برای استقرار این آوارگان نقشه‌برداری شده اما نمی‌توان زمان مشخصی را برای بازگشتشان در نظر گرفت. سوچی گفت بنگلادش و میانمار باید با همکاری یکدیگر برای فرآیند بازگشت آوارگان گفت‌وگو کنند. وی افزود بنگلادش باید این افراد را بازگرداند اما میانمار تنها می‌تواند از آن‌ها در مرز استقبال کند.

انتهای‌پیام/م

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش اسرائیل «حمله هدفمند» به رفح را آغاز کرد

ارتش اسرائیل  در بیانیه‌ای اعلام کرد در حال انجام «حملات هدفمند» علیه حماس در شرق رفح است.

به گزارش تسنیم؛ دقایقی قبل‌تر کابینه دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد کابینه جنگی این رژیم به اتفاق آرا تصمیم به ادامه عملیات در رفح گرفت تا فشار نظامی بر حماس را برای آزادی اسرا و دستیابی به دیگر اهداف جنگ ادامه دهد.

نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر فلسطینی در شهر رفح واقع‌ در جنوبی‌ترین نقطه غزه پناه گرفته‌اند. در صورت آغاز عملیات اسرائیل در این منطقه، آوارگان فلسطینی جایی برای رفتن ندارند. 

آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد روز جمعه گفت چنانچه اسرائیل طرح خود برای حمله به رفح را پیش ببرد صدها هزار نفر در معرض خطر مرگ قرار خواهند داشت.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد ساعاتی قبل‌تر گفته بود از بابت گزارش‌هایی که نشان می‌دهند حمله زمینی گسترده اسرائیل به رفح ممکن است قریب‌الوقوع باشند مستوجب نگرانی است.

همزمان منابع فلسطینی از حملات هوایی شدید و تحرکات زمینی گسترش داده‌اند. به نقل از یک سخنگوی ارتش اسرائیل هم گزارش داده که تل‌آویو فعلاً در حال انجام حملاتی محدود علیه برخی مواضع حماس است. 
 
این حمله در شرایطی انجام می‌شود که ساعاتی قبل‌تر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس از موافقت با طرح پیشنهادی مصر برای آتش‌بس/تبادل اسرا خبر داده بود. 

رسانه‌های اسرائیلی اما مدعی شدند که کابینه این رژیم گفته که حماس طرح مصر و قطر را تعدیل کرده و این طرح برای تل‌آویو قابل قبول نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حماس: حمله صهیونیست‌ها به رفح ناکام‌کردن توافق آتش‌بس است
  • اهداف حمله اسرائیل به رفح به روایت سی ان ان
  • جان صدها هزار نفر در خطر است/ تحرکی خطرناک جریان دارد
  • مصر حمله رژیم اسرائیل به رفح را محکوم کرد
  • ارتش اسرائیل «حمله هدفمند» به رفح را آغاز کرد
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • نخستین واکنش یحیی السنوار به پیشنهاد مطرح شده در قاهره برای توافق
  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!