Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متاسفانه یکی از مهم ترین مشکلات کشور کم توجهی به نگاه آمایشی در حوزه مدیریت هنری است.

به گزارش ایرنا، محمدمجتبی حسینی شامگاه شنبه و در مراسم افتتاح پنجمین دوسالانه خوشنویسی ایران که در سرای سعدالسلطنه قزوین برگزار شد افزود: شعر و خوشنویسی زبان های گویای فرهنگ ایرانی بوده که مرزهای تاریخ و جغرافیا را نیز درنوردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول ادامه داد: در کشوری با سرمایه هایی بزرگ همچون حافظ و سعدی در باب شعر و خطاطانی چون میرعماد، خوشنویسی کردن سخت است چون این سرزمین، معیار تشخیص و داوری را هم به حد کمال در خود دارد.
حسینی ادامه داد: در سال هایی از این قرن، هنر خوشنویسی مورد فراموشی قرار گرفت اما شمع وجود انجمن خوشنویسی از دهه 40 این هنر را رشد داد تا خانواده خوشنویسی کشور از نظر کمیت و کیفیت در حافظه تاریخی ایران ماندگار شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: برخی از نقاط کشور حتی درخواست میزبانی یک جشنواره دارند تا بتوانند هنری را در منطقه خود معرفی کنند در حالی که سنت فرهنگ ما این است که قبل از درخواست باید شایسته اعطا و دریافت لقب باشیم.
حسینی برگزاری دوسالانه خوشنویسی در قزوین را حاصل تدبیر و تعقل در این استان دانست و ادامه داد: این نوع مراسم در قزوین برخاسته از تفکر آمایشی بوده که در پنج دوره قوام یافته و به یک رویداد ثابت هنری در کشور تبدیل شده است.
حسینی در ادامه با اشاره به عنوان این دوره از دوسالانه که به نام استاد ملکمحمد قزوینی برگزار شده، تاکید کرد: آثار این خوشنویس بزرگ قزوینی نشانه ای از تلاش برای نوآوری در سنت بوده و در آنها نجابت و احترام به سنت مشهود است.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار داشت: این خود تاییدی بر آن است که بیان های نو، نافی سنت نیستند بلکه می توانند با نوآوری و ابتکار خود این شعله فروزان را پرفروغ تر کنند.
نمایشگاه پنجمین دوسالانه بین المللی خوشنویسی با عنوان استاد ملکمحمد قزوینی با 250 اثر تا پنجم مهرماه در سرای سعد السلطنه قزوین در معرض دید علاقه مندان است.
7388/8054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی دو سالانه خوشنویسی مدیریت هنر قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است