Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:36:15 GMT

مجوز تولید ماهی تیلاپیا در قزوین صادر شد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۱۲۸۹۹

مجوز تولید ماهی تیلاپیا در قزوین صادر شد

قزوین - ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: با هدف تامین نیازها مجوز پرورش و تولید ماهی تیلاپیا در استان صادر شد.

ایرج رحمانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاقه مندان به سرمایه گذاری در این زمینه می توانند به اداره امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی قزوین مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: پرورش این نوع ماهی در استخر و جدا از آبهای آزاد انجام می شود.
رحمانی همچنین گفت: در حال بررسی و شناسایی مکان های مناسب برای توسعه پرورش ماهیان خوراکی در رودخانه شاهرود نیز هستیم.
این مسئول یادآور شد: در حال حاضر ماهیان خوراکی کپور، قزل آلا و خاویاری در استان قزوین مجوز تولید و پرورش دارند.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین با اشاره به فواید غذایی ماهی و انرژی سرشار آن، یادآور شد: سرانه مصرف ماهی طی سال های گذشته در استان افزایش یافته است اما هنوز تا رسیدن به میانگین مصرف جهانی فاصله داریم.
ماهی پرورشی تیلاپیا به مراقبت های زیادی نیاز نداشته و با رژیم‌غذایی که از سبزیجات ارزان‌قیمت تامین می‌شود سریع رشد می کند.
این ویژگی‌های تیلا‌پیا سبب شده است این محصول غذایی کاملا مقرون ‌به ‌صرفه شده و به ‌راحتی با سایر غذاهای دریایی رقابت کند.
3013* 6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شيلات و آبزيان قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد