Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@13:29:52 GMT

لاکچری از بدو تولد! +تصاویر

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۱۲۹۲۷

لاکچری از بدو تولد! +تصاویر

صراط: در روز‌های پیش از این، تعریف مادری کردن با این روز‌ها خیلی تفاوت داشت. آن روز‌ها زود بچه‌دار شدن، داشتن بیشتر از دو فرزند، بزرگ کردن آن‌ها با ساده‌ترین و اولیه‌ترین امکانات، استفاده از وسائل و پوشاک بچه‌های بزرگتر برای کوچکتر‌ها و کار‌هایی از این دست در فرهنگ ما کاملا پذیرفته شده بود.   به گزارش فارس اما پیچ تاریخی گذر از والدسالاری به فرزندسالاری به جامعه ما هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا به دلایل مختلف اجتماعی و فرهنگی، سن ازدواج بالا رفته و زوج‌ها بعد از ازدواج هم زمانی را برای با هم بودن اختصاص می‌دهند و این روند باعث می‌شود تنها به داشتن یک یا نهایتا دوفرزند اکتفا کنند.

تک‌فرزندی، خواهی نخواهی باعث می‌شود تمام توجه و هزینه والدین به سمت آن یک فرزند سرازیر شود. حالا تصور کنید در این وضعیت یک تغییر ارزشی هم در جامعه ایرانی که نصفش سنتی و نصف دیگرش مدرن است اتفاق بیفتد و ضدارزش اسراف و تفاخر، از طریق شبکه‌های اجتماعی تبدیل به ارزش در فرزندپروری بشود. پدیده‌ای که این روز‌ها سبک جدیدی از مادرانگی با طعم اسراف و شوآف را به وجود آورده است.

شهر فرنگ جشن‌ها

اگر از مادران قدیمی، درباره جشن‌هایی که برای بچه‌ها می‌گرفتند سوال کنید احتمالا برایتان از جشن نامگذاری در روز‌های اول تولد با حضور بزرگتر‌های فامیل یا نهایتا جشن دندانی که پخت آشی مخصوص آن هم اغلب در مجالس زنانه به مناسبت رویش اولین دندان نوزاد بود، نام می‌برند.

اما این روز‌ها تعداد این جشن‌ها از تعداد انگشت‌های دست هم بیشتر شده است. اکثر قنادی‌های شهر آمادگی این را دارند تا برای جشن سیمونی، جشن گرفتن بچه از پوشک یا گودبای پمپرز (!)، جشن اولین قدم یا جشن تاتی (!)، جشن دندانی برای وقتی که نوزاد اولین دندان خود را درمی آورد، جشن اولین حرف و کلمه‌ای که کودک به زبان می‌آورد، جشن تعیین جنسیت در روز‌های قبل تولد، جشن ختنه سوران و... منهای جشن تولد معمولی، کیک آماده کنند.

به این جشن‌ها ملزومات تولد یا «تم» را هم اضافه کنید. قنادی‌ها و مغازه‌های که ملزومات تولد می‌فروشند، برای تمام این جشن‌ها وسائل جداگانه‌ای شامل ریسه، بادکنک‌های هلیومی، بشقاب و لیوان، قاشق و چنگال، ظرف دسر و پاپ کرن، تاج و انواع خرده ریز‌های دیگر دارند که همگی با یک رنگ و یک نشان کودکانه مثلا تحت عنوان "تم جشن گودبای پمپرز" عرضه می‌شوند.

مرحله بعد از این نوع جشن‌های پرهزینه که دقیقا مثل مهمانی دادن در فرهنگ غرب، به پذیرایی با فینگرفود یا همان غذای انگشتی (انواع مختلف دسر و غذا که در سایز کوچک آماده می‌شوند) به صورت سلف‌سرویس ختم می‌شود، آپلود عکس و فیلم‌های این مراسم در فضای مجازی به‌خصوص در شبکه اجتماعی اینستاگرام است. طوری که حالا هزاران مدل از فیلم و عکس‌های این جشن‌های نوظهور و بدون پشتوانه فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی موجود است و تازه‌مادران زیادی هم با اشتیاق از این جشن‌ها الگو می‌گیرند تا از سبک فرزندپروری جدید عقب نمانند.  

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تولد کودک مادرانه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولد اولین گوزن زرد سایت مانشت و قلارنگ ایلام‌
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی رکورد زد
  • تولد اولین گوزن زرد سایت مانشت و قلارنگ ایلام در سال جاری
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان
  • تولد اولین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی پارک ملی کرخه در سال جاری