Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست نقش مساجد در محور محلات عصر دیروز با حضور عبدالله انوار، علیرضا زمانی، علیمحمد سعادتی و بهزاد یعقوبی در کاخ کتاب دارالخلافه برگزار شد.

متاسفانه بین مساجد، علم و خانواده ها فاصله افتاده است

استاد عبدالله انوار در ابتدای نشست گفت: اندیشمندان از سه تمدن در دنیا نام می برند. تمدن یونانی، اعتقادی و تمدن اسلامی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمدن اسلامی بین فلسفه و دین تطابق ایجاد کرده و به مساجد راه یافته است.

این پژوهشگر و مترجم ادامه داد: مساجد، دانشمندان بسیاری را پرورش داده و همواره در مساجد فلسفه تدریس می شده است. به عنوان مثال در مسجد امام تهران فلسفه مشاء درس می دادند.

انوار با انتقاد به این موضوع که متأسفانه دانش پروری در مساجد کاهش یافته، خاطرنشان کرد: متأسفانه بین مساجد، علم و خانواده ها فاصله افتاده است. مساجد باید کانونی برای حضور خانواده ها باشد اما این اتفاق کاهش یافته است.

مسجد، مهمترین عرصه ظهور و بروز هنر اسلامی

در ادامه علیرضا زمانی، تهران پژو نیز گفت: مساجد ویژگی های مختلفی دارند از جمله اینکه نماد گویای این موضوع هستند که اسلام دین اجتماعی است. بسیاری از اصول را می توان به صورت فرادی اجرا کرد اما تأکید شده که این مسائل در مسجد صورت گیرد.

وی افزود: از سوی دیگر مساجد مهمترین نماد در حوزه شهری هستند. آنچه شهر اسلامی را از دیگر شهرها جدا می کند مساجد است.

زمانی تصریح کرد: در عرصه هنر هم مساجد مهمترین عرصه ظهور و بروز هنر اسلامی و معماری هستند.

ادامه دارد...

کد خبر 4384588

منبع: مهر

کلیدواژه: خانواده علیرضا زمانی مسجد مردم علیه احتکار شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی سازمان حج و زیارت شهر تهران ترافیک سرهنگ نادر رحمانی پلیس راهور عید سعید قربان سازمان محیط زیست حج تمتع بیمه حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ، اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان در عرصه‌های مدیریتی ضروری به نظر می رسد.

خلیل‌احمد سلامی امروز شنبه در اولین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشرهای مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.

وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.

سلامی همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیئت اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.

زهرا ابراهیمی گفت: طی سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.

وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته های بانوان دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

در پایان این نشست از بانوان نماینده تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین مشاور امور بانوان دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است