Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

مهدی صالحیار، نویسنده نمایش اعزامی از استان آذربایجان‌غربی به سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در گفت‌و‌گو با ایکنا از قزوین، با اشاره به اینکه با توجه به شیوه اجرایی تئاتر مساجد؛ قطعاً یک‌سری متون ویژه برای این نمایش‌ها نیاز است، اظهار کرد: متأسفانه گروه‌ها مخصوصاً گروه‌های شهرستانی دسترسی به متونی که برای این جشنواره مناسب باشد نداشتند و بعضاً خودشان متن‌هایی را گاه در حد ضعیف تولید کرده‌اند که باعث افت کیفی کارها شده و مخاطب را پس می‌زند؛ دبیرخانه دائمی جشنواره نیز در راستای تولید متون جدید در این حوزه کمی ضعیف عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حال حاضر دو سال است که این جشنواره دوباره از سر گرفته شده و بنده جزء نویسنده‌هایی هستم که در چند دوره از این جشنواره حضور داشته و حائز رتبه شده‌ام؛ انتظار داشتم متون مورد تأیید در قالب یک کتاب برای استفاده گروه‌ها چاپ و منتشر شود.
صالحیار با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های این جشنواره این است که پیوندی میان نسل جدید و مساجد ایجاد کند، عنوان کرد: فعالیت‌های این چنینی نباید به صورت گزارش کاری باشد بلکه می‍بایست ریشه‌ای عمل شود؛ مثلاً در ادامه این جشنواره در طول سال امکان اجرای عمومی نمایش‌ها در مساجد فراهم شود.
وی با تأکید بر اینکه برای متولیان و هیئت امنای مساجد باید این فرهنگ‌سازی ایجاد شود که می توان مساجد را به پایگاهی برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری تبدیل کرد، خاطرنشان کرد: به‌عنوان مثال چرا اجرای تئاتر باید حتماً بعد از نماز باشد؛ می توان در ساعاتی غیر از نماز درب‌های مساجد را باز گذاشت و مخاطب را برای تماشای تئاتر به مسجد دعوت کرد.
این نویسنده ارومیه‌ای تأکید کرد: چرخشی بودن جشنواره در شهرهای مختلف یکی از نقاط قوت برگزاری آن است و امیدوارم این روند در سال‌های بعد نیز ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قزوین بچه های مسجد فرهنگ سازی در مسجد جشنواره تئاتر بچه های مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی