Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، اساس اظهارات کارشناس محترم در این وب سایت خبری بر پایه یک خبر جعلی بوده است که جناب آقای دکتر سیف رئیس کل سابق بانک مرکزی آن را تکذیب کردند.   جای تاسف است که ایشان در مقام یک کارشناس، هیچ توجهی به اصالت، صحت و منبع خبری که به آن استناد کرده نداشته اند و درباره مهم ترین مسئله مهم کشور که معشیت مردم بزرگوار است این چنین بی محابا به قضاوت نشسته و  بدون در نظر گرفتن عوامل دیگر از جمله عوامل خارجی، مطالب نادرست مشتمل بر افترا و توهین و دروغ را نسبت به معاون اقتصادی رئیس جمهوری و رئیس کل پیشین بانک مرکزی مطرح کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه چنین اظهاراتی بلافاصله و ساعتی پس از انتشار یک خبر جعلی در یک کانال تلگرامی خاص، به اسم تحلیل کارشناسی منتشر می شود، شبهه تبانی و یک بازی ازپیش طراحی شده را جهت تشویش اذهان عمومی و تخریب دولت و سیاه نمایی وضعیت اقتصاد کشور، پدید می آورد. این شائبه زمانی بیشتر تقویت می شود که مسئولین وب سایت مذکور پس از مطلع شدن از کذب بودن خبر منتسب به دکتر سیف حاضر به حذف این تحلیل اشتباه نشده و همچنان بر اشتباه خود اصرار ورزیدند. بدیهی است که این اظهارات هیچ پایه و اساسی ندارد و معاونت حقوقی رئیس جمهوری حق خود را برای پیگیری حقوقی این موضوع و طرح شکایت از کارشناس و وب سایت منتشر کننده این مطلب محفوظ می داند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی بانک مرکزی دولت کارشناسی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند