Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@07:59:10 GMT

یک هزار و 996 نفر در پارس آباد صاحب شغل می شوند

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۱۴۱۲۲

یک هزار و 996 نفر در پارس آباد صاحب شغل می شوند

علی علایی روز یکشنبه بمناسبت هفته دولت در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا افزود: تاکنون 205 طرح اقتصادی با 400 میلیارد ریال اعتبار در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و نیز 217 طرح با 810 میلیارد ریال در قالب اشتغال فراگیر تصویب و برای پرداخت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است.
وی بیان کرد : پارس آباد در زمینه بررسی و تصویب طرح های اقتصادی اشغال پایدار روستایی و اشغالب فراگیر در استان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** بهره برداری از 45 طرح عمرانی و اقتصادی در پارس آباد
فرماندار پارس آباد مغان همچنین گفت: بمناسبت هفته دولت 45 طرح عمرانی و اقتصادی با 465 میلیارد ریال اعتبار افتتاح می شود که از جمله مهمترین آنها آبیاری تحت فشار اراضی خلیل لو با 193میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایه گذاری ، گاز رسانی به راه صنعتی سربند تا روستای سرخای بیگلو با 20 میلیارد ریال اعتبار ، استاندارد سازی سامانه گرمایشی و تجهیز 27 مدرسه با اعتباری افزون بر 30 میلیارد و 500 میلیون ریال ، نیرورسانی به فاز دوم مسکن مهر با هزینه کرد 17میلیارد و 700 میلیون ریال و ساماندهی پایاب میله های مرزی با یک میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایه گذاری می باشد.
به گفته وی، همچنین کارخانه تولید کاغذ و مقوا و طرح پرواربندی گوساله و بره نیز با 26 نفر فرصت شغلی بمناسبت گرامیداشت هفته دولت بهره بردای می شود.

** بهبود وضعیت راههای پارس آباد مطالبه مردمی است
فرماندار پارس آباد مغان با بیان اینکه 73 درصد سوانح رانندگی در استان مربوط به جاده های این شهرستان است، گفت : بهبود وضعیت راهها مهمترین مطالبه مردم بوده و دولت نیز برای رفع مشکلات تلاش می کند.
علایی با اشاره به اینکه توسعه کشاورزی و اقتصادی و عمرانی استان تا حدود زیادی به چهار بانده کردن جاده سربند - پارس آباد و سربند تا سه راه صحرا گره خورده افزود: با بهره برداری از طرح ملی پایاب سد خدا آفرین و به تبع آن افزایش تولید کشاورزی شهرستان به بیش از 2 میلیون تن در سال بر اهمیت موضوع افزوده خواهد شد.
به گفته وی، طرح چهار بانده کردن راه ارتباطی پارس آباد - سربند یکی از طرح های مهم و بزرگ ملی در منطقه بوده و امسال برای تسریع کار 240 میلیارد ریال با پیمانکار قرارداد منعقد شده است.
وی همچنین بر تکمیل تجهیزات فرودگاه پارس آباد تاکید کرد و از راه اندازی جایگاه سوخت گیری هواپیما در این فرودگاه در آینده نزدیک خبر داد.
علایی بیان کرد: در این راستا قراردادی بین استانداری اردبیل و وزارت نفت منعقد و 80 میلیارد اعتبار برای این طرح مهم در نظر گرفته شده است.
او اظهار داشت: با دایر شدن این جایگاه ، مشکل سوخت گیری انواع هواپیما در این فرودگاه حل و مقدمات ایجاد پرواز هواپیماهای فوکر و باری در مسیر پارس آباد به تهران و سایر مناطق کشور فراهم می شود.
وی با بیان اینکه فرودگاه پارس آباد در سال های اخیر با اجرای طرح های توسعه ای، به امکانات و تجهیزات پیشرفته ای مجهز شده، ادامه داد: با فعالیت جایگاه سوخت گیری، فرودگاه پارس آباد می تواند در شرایط نامساعد جوی به عنوان جایگزین فرودگاه اردبیل نقش آفرینی و مشکل لغو پروازهای اردبیل را حل کند.
علایی اضافه کرد: هم اینک پرواز از فرودگاه این شهرستان در روزهای شنبه و سه شنبه در مسیر تهران با استفاده از هواپیمای جدید ATR-72 شرکت هواپیمایی ایران ایر انجام می شود.
وی استقبال مردم منطقه از پروازهای خط هوایی تهران - پارس آباد و بالعکس را خوب توصیف کرد و گفت: تاکنون 54 پرواز به مقصد این فرودگاه انجام شده و 2 هزار و 500 مسافر نیز جابجا شده اند.

** بیمارستان پارس آباد دهه فجر افتتاح می شود
علایی همچنین به اتمام عملیات ساخت و تجهیز بیمارستان 160 تختخوابی شهدای این شهرستان اشاره کرد و گفت: 99 درصد عملیات راه اندازی این بیمارستان انجام شده و در ایام دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید .
او بیان کرد: برای ساخت این بیمارستان 800 میلیارد ریال و برای تجهیز آن نیز 400 میلیارد ریال هزینه شده است.

** 10 هزار و 300 هکتار از اراضی پارس آباد آبی می شود
فرماندار پارس آباد از مراحل نهایی اجرای ناحیه یک و بخشی از ناحیه 2 طرح پایاب سد خداآفرین خبر داد و گفت: با بهره برداری از این طرح 10 هزار و 300 هکتار از اراضی
این شهرستان تحت پوشش سامانه آبیاری قرار خواهد گرفت.
علایی افزود: مجموع پیشرفت فیزیکی این طرح حدود 90 درصد می باشد و با بهره برداری از آن تحول چشمگیری در بخش کشاورزی شهرستان ایجاد خواهد شد.
68 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی و چهار هزار و 500 هکتار باغ در این شهرستان وجود داشته و سالانه یک میلیون تن محصول با ارزش 12 هزار میلیارد ریال در آنها تولید می شود.
6016
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت استاندارد بیمارستان مدرسه مسکن مهر وزارت نفت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است

محمد صادق مهرجو کارشناس انرژی در گفت و گو با خبر نگار مهر با اشاره به اینکه میزان تولید گاز در کشور ما به اندازه توانایی و سرمایه گذاری که تا کنون انجام شده است، گفت: بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ تنها در پارس جنوبی بالغ بر ۳۵ میلیارد دلار بالغ بر سرمایه گذاری انجام شده است و باید در نظر داشت که همه کشورها همه منابع را در اختیار ندارند و مسأله‌ای که وجود دارد منابع انرژی تجدید ناپذیر سقفی برای برداشت دارند.

وی ادامه داد: زمانی که بهره برداری از منابع آغاز می‌شود در دوره ابتدایی توسعه قرار می‌گیریم و پس از آن با تولید از میادین مختلف به دوره حداکثر تولید می‌رسیم، دوره حداکثر تولید را می‌توان با تمهیداتی برای مدت زمان مشخصی نگه داشت و پس از آن دوران روع افت تولید آغاز می‌شود که ما در این دوران هستیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: بر اساس پیش بینی‌های شرکت توتال فرانسه در سال ۲۰۰۷ که م در ابتدای تولید فازهای مختلف پارس جنوبی قرار داشتیم و به حداکثر تولید نرسیده بودیم توتال بر روند تولید هر فاز تحقیقاتی کرد و بر اساس پیش بینی آنها از سال ۲۰۲۴ دوران شروع افت تولید است که کمکم نشانه‌های افت تولید نمایان می‌شود فاز ۱۱ به عنوان آخرین فازی که توسعه داده می‌شود و امکان توسعه در پارس جنوبی وجود ندارد

مهرجو خاطر نشان کرد: پارس جنوبی از این جهت حائز اهمیت است که ۷۰ درصد گاز کشور مربوط به این میدان است و مابقی میادین ۳۰ درصد تولید گاز را تشکیل می‌دهند و می‌توان گفت که به حداکثر تولید در پارس جنوبی رسیده‌ایم و از این به بعد دوران شروع افت تولید است که نشانه‌های آن ظاهر شده است و علی الرغم اینکه فاز ۱۱ پارس جنوبی را توسعه دادیم و تولید قابل توجهی به تولید گاز اضافه شد، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که سال گذشته با وجود توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی و به رقم تولید ۱۵ میلیون متر مکعب در روز رسید تفاوت آن‌چنانی در تولید این میدان احساس نشد و تقریباً به اندازه سال گذشته بود که نشان دهنده آن است که افت تولید در سایر فازها آغاز شده است.

به گفته وی به دوران تولید حداکثری در پارس جنوبی که تولید ۷۰ درصد گاز کشور را بر عهده دارد رسیده‌ایم و از این به بعد با بحران افت تولید مواجه خواهیم بود، که علت فشار افزایی همین است و برای مدیریت دوران افت تولید این اقدام را انجام می‌دهیم.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه گاز یک ثروت یک بار مصرف و تجدید ناپذیر است توضیح داد: با اتمام این انرژی امکان جایگزینی وجود ندارد به همین علت تبدیل به ثروت می‌شود و هزینه توسعه زیر ساخت‌ها می‌شود مانند برق، صنعت، کشاورزی و… که منجر به ایجاد ارزش افزوده اقتصادی باشد

وی ادامه داد: ما اندازه‌ای که می‌توانیم و مخازن استعداد دارند تولید وجود دارد البته ممکن است سرعت توسعه با کشورهای ترغیب کند تر باشد ولی این مساله اکنون هم وجود دارد به طوری که ما در پارس جنوبی از قطر تولید بیشتری داریم چرا زیرا مصرف بیشتری داریم

مهرجو با اشاره به مصرف بی رویه و بالا بودن شاخص شدت انرژی کشور نسبت به تمام دنیا و سایر کشورهای خاورمیانه، خاطر نشان کرد: در تمام کشورها شاخص شدت انرژی رو به کاهش است و یا ثابت است در حالی که در کشور ما رو به افزایش است که علت آن پایین بودن قیمت تمام شده انرژی در کشور ما نسبت به سایر کشورها است به همین دلیل کسی اهمیتی به بهینه سازی مصرف انرژی به خصوص در بخش‌های صنعتی نمی‌دهد

وی با بیان اینکه ما باید یک مدیریت متمرکز انرژی داشته باشیم تا بتوانیم سیاست گذاری متمرکز و تنظیم‌گری متمرکز در بخش‌های مختلف داشته باشیم توضیح داد: این مدیریت می‌تواند منجر به هماهنگی و بهینه سازی متمرکز می‌شود به عنوان مثال وزارت نفت که متولی امر تولید است نمی‌تواند در زمینه بهینه سازی سایر بخش‌های صنعتی و کشاورزی دخالتی داشته باشد به همین علت به نهادی فرا دست نیاز داریم که امکان کنترل و هماهنگی همه این نهادها را داشته باشد

این کارشناس انرژی اضافه کرد: متأسفانه شورای عالی انرژی کارکرد خود را از دست داده است زیرا مخصوص سیاست گذاری است و دخالتی در هماهنگی، تنظیم‌گری و بهینه سازی ندارد و ما نیاز داریم که دائماً رصد کنیم که چه میزان انرژی تولید می‌شود و به کدام بخش چه مقدار می‌دهیم و هر بخش چه مقدار بهینه سازی کردند و چه میزان هدر رفت انرژی وجود داشته است.

مهرجو با اشاره به اینکه علاوه بر مصرف بالای انرژی در کشور هدر رفت فراوانی وجود دارد، اضافه کرد: گازهای فلز مصرف گزافی داشته‌اند، نیروگاه‌های حرارتی راندمان بالایی نداریم و در بخش خانگی که ۴۵ درصد گاز کشور مصرف می‌شود بخاری‌های گازی راندمان بالایی ندارد اگر بتوانیم از بخاری‌ها با راندمان بالا استفاده کنیم تا حدی این مشکل مرتفع می‌شود که آن هم باید دولت سرمایه گذاری کند و به صورت اقساط ماهانه بر روی قبوض گاز هزینه آن را از مردم دریافت کند، به همین دلیل نیازمند یک نهاد فرا دستگاهی برای مدیریت بخش‌های مختلف هستیم.

کد خبر 6088962 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • فال انبیا فردا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تخصیص٢ هزار میلیارد ریال اعتباربرای بهسازی سطوح پروازی فرودگاه بم
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • اعلام نرخ جدید کرایه تاکسی در خرم آباد
  • طلایی شدن دو مازندرانی در انتخابی ووشو چین
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • حل مشکل شهروندان با پیگیری خبری