Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «فائز السراج» در حال تدوین یک طرح امنیتی با حمایت هیأت سازمان ملل و برخی کشورها برای جلوگیری از سیطره شبه‌نظامیان بر طرابلس پایتخت لیبی است.

به گزارش گروه بین‌الملل قدس آنلاین، یک منبع نزدیک به دولت وفاق ملی از تدوین یک طرح امنیتی با حمایت بین‌المللی برای جلوگیری از سیطره شبه‌نظامیان بر طرابلس خبر داد و گفت که هدف از این طرح تحت کنترل درآوردن شبه‌نظامیان از طریق تعیین فرماندهان جدید برای این گروه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد که السراج ابتدا فرماندهان این شبه‌نظامیان را در صورت مخالفت با تصمیمات اتخاذ شده، تهدید کرده و آن گروه مذکور را در فهرست گروه‌های غیرقانونی قرار خواهد داد.

این منبع در مصاحبه با روزنامه قطری «العربی‌الجدید» گفت که شبه‌نظامیان «کتیبة ثوار طرابلس» به فرماندهی «هیثم التاجوری» هدف اصلی السراج است به خصوص اینکه این گروه به تکروی در تصمیمات امنیتی در مناطق تحت سیطره خود به ویژه در شرق طرابلس تمایل دارد و تخلفات زیادی از جمله وادار کردن مسئولان به امضای قراردادهایی با بازرگان حامی این شبه‌نظامیان، مرتکب شده و علاوه بر آن در قاچاق انسان و مواد مخدر دست داشته است.

به گفته این منبع، طرح امنیتی مذکور نیز شامل کمک گرفتن از دیگر گردان‌های مخالف تاجوری همانند گردان‌های نظامی در منطقه ترهونه است که پیش از این نیز با گردان تاجوری درگیری نظامی داشته است و علاوه بر آن مشارکت دادن نیروی ویژه دولت در این طرح است.

طرح السراج همچنین شامل تحت کنترل درآوردن دیگر شبه‌نظامیان و گروه‌های نظامی همانند شبه‌نظامیان امنیت مرکزی به فرماندهی «عبدالغنی الککلی» است که به نظر می‌رسد این گروه نیز در تصمیمات امنیتی خود تک‌روی دارد.

طبق این گزارش، هدف از این طرح امنیتی جدید، جلوگیری از نفوذ شبه‌نظامیان است و این طرح از حمایت خارجی از جمله هیأت سازمان ملل در لیبی برخوردار است همچنانکه این هیأت هفته پیش نیز از دولت وفاق ملی خواست تا شبه‌نظامیان مستقر در طرابلس را مهار کند.

جمعه گذشته «علی محمود» رئیس موسسه سرمایه‌گذاری لیبی در نشست با «استفانی ویلیامز» معاون رئیس هیأت سازمان ملل از مداخله شبه‌نظامیان در تصمیمات این موسسه خبر داده و گفته بود که این دخالت‌ها باعث شد موسسه مقر خود را به مکان دیگری منتقل کند.

گردان «اللواء الثامن» به دنبال استقرار مجدد در منطقه جنوب شرقی طرابلس

گردان پیاده‌نظام موسوم به «کتیبة اللواء الثامن» در منطقه ترهونه که اخیرا مورد هجوم گروه‌های وابسته به شبه‌نظامیان «ثوار طرابلس» قرار گرفته بود، روز جمعه اعلام کرد که تصمیم دارد بار دیگر در منطقه قصر بن غشیر در جنوب شرقی طرابلس مستقر شود.

این گردان که وابسته به وزارت دفاع دولت وفاق ملی است، می‌گوید که از سوی دولت مأمور استقرار در منطقه مذکور شده است.

«اللواء الثامن» همچنین شبه‌نظامیان «ثوار طرابلس» را به دست داشتن در عملیات فروش و قاچاق مواد مخدر متهم کرده و تأکید می‌کند که سیطره این گروه بر منطقه بن غشیر، راه‌های نفوذ قاچاقچیان را مسدود می‌کند.

شبه‌نظامیان «ثوار طرابلس» بر اکثر بخش‌های تاجوراء و جنوب شرقی طرابلس و نیز بخشی از بازار جمعه نزدیک به فرودگاه و پایگاه معیتیقه سیطره دارد.

گذشته از این گروه همچنین شبه‌نظامیان دیگری نیز که به قاچاق انسان و مواد مخدر شهرت دارند، در منطقه قصر بن غشیر مستقر هستند.

روز پنج‌شنبه (یک شهریور) نیز لیبی شاهد یک حمله مسلحانه بود و در این حمله که در ایست امنیتی «بوابه کعام» واقع در ساحل غربی لیبی در فاصله ۱۵۰ کیلومتری شرق طرابلس رخ داد،هفت نظامی کشته و پنج نفر نیز زخمی شدند.

وزارت کشور وابسته به دولت وفاق ملی لیبی نیز تمامی دستگاه‌های امنیتی را به آماده‌باش، هماهنگی و هوشیاری جهت مقابله با داعش فراخواند.

داعش با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت حمله مذکور را بر عهده گرفت.

انتهای پیام/م

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دولت وفاق ملی لیبی طرابلس طرح امنیتی فایز السراج قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه کیهان نوشت:

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901235

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • خلیج فارس باعث تقویت وفاق ملی در ایران شده است
  • تمرد ده‌ها نظامی صهیونیست از رفتن به غزه
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟