Web Analytics Made Easy - Statcounter

سناتورهای امریکا اخیرا اعلام کرده اند که شدت تحریم های اقتصادی علیه ایران کم است و باید امریکا فشار بیشتری به اقتصاد ایران وارد کند. آنها از دولت خواسته اند تا تحریم بانکی را سریع تر اجرایی کند و اتصال ایران به شبکه سویفت را قطع کند .

 برایان هوک رییس گروه جدید اقدام ایران اعلام کرد نه تنها اقتصاد ایران تحریم خواهد شد بلکه  امریکا هر کشوری که با ایران همکاری اقتصادی داشته باشد یا یعد از روز ۴ نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی از ایران نفت خریداری کند، را نیز تحریم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نگرانی اصلی اینجاست در شرایطی که امریکا جنگی تجاری را با اروپا و چین اغاز کرده است، این سیاستهای خصمانه علیه ایران و تمامی شرکای تجاری و خریداران نفتش اوضاع  دنیا را سخت تر می کند و این موضوع نگران کننده است.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، چین ،روسیه، ایران، ترکیه و شمار دیگری از کشورهای دنیا به بهانه های مختلف با تحریم‌های اقتصادی  امریکا روبرو شده‌اند و برخی از این کشورها به فکر ایجاد ساز و کار تازه ای برای رهایی از زیر بار فشار تحریم ها هستند. ایجاد نظام مبادله با واحد پولی به غیر از دلار، عدم تبعیت شماری از کشورها از سیاست منع خرید نفت از ایران  از جمله تلاشهای جامعه جهانی برای مقابله با سیاستهای ترامپ است.

 در شرایطی که کشورهای ژاپن و کره جنوبی  از خرید نفت ایران سرباز زده اند، چین اعلام کرد خرید نفت از ایران را افزایش می دهد. چین در نظر دارد واردات نفت از امریکا را متوقف کند و به جای ان اقدام به خرید نفت از ایران بکند.سیاستی که هم برای ایران و هم برای چین مطلوب است.

تحریم امریکا علیه ایران

 چین اعلام کرده است ال ان جی مورد نیاز خود را نیز از کشور روسیه خریداری می کند و در صورت اجرایی شدن این طرح، امریکا یکی از اصلی ترین و بزرگترین خریداران نفت خود را از دست خواهد داد. چین دومین خریدار بزرگ نفت و فراورده های نفتی از امریکا است. در ماه می سال جاری چین ۴۲۷ هزار بشکه نفت از امریکا وارد کرد که حتی از میزان واردات نفت کانادا از امریکا هم بیشتر بود. در این ماه کانادا ۲۸۹ هزار بشکه نفت از امریکا وارد کرده بود. بنابراین عدم خرید نفت توسط چین از کشور امریکا اسیب زیادی به صنعت نفت این کشور وارد می کند و می تواند از میزان درامد این کشور بکاهد. گرگوری برو یکی از تحلیل گران بازار انرژی در این زمینه می گوید:در نگاه اول چین باید بین خرید فراورده های انرژی از ایران یا امریکا یکی را انتخاب کند ولی  در واقع این انتخابی بسیار استراتژیک  است. چین در تلاش است تا با نزدیک کردن رابطه خود شریکی استراتژیک برای خود در مقابل امریکا ایجاد کند. موقعیت ژیوپولتیکش را تقویت کند و قدرت اقتصادی و قدرت عکس العملش را در مقابل سیاستهای اقتصادی نادرست رییس جمهوری امریکا افزایش دهد و ایران کشوری است که می تواند از این فرصت به بهترین شکل استفاده کند.در واقع می توان گفت منافع ژیوپولتیک این انتخاب بسیار بیشتر از منافع اقتصادی آن است و چین و ایران به مساله مهم واقف هستند.

 به هر حال به نظر می رسد سیاستهای  امریکا در قبال ایران و بازگرداندن تحریمها، سیاست افزایش نرخ مالیات بر واردات فلزات از چین و محدودیت فعالیت برخی از شرکتهای چینی در امریکا باعث شده است تا اوضاع اقتصادی و سیاسی در داخل امریکا هم بحرانی شود و حتی زمینه برای افول صنعت نفت این کشور و کاهش درامد نفتی  اش فراهم شود که تشنج در فضای سیاسی و اقتصادی کشور را در پی خواهد داشت . آگاهی سناتورهای امریکایی و مقامات این کشور از همین مساله است که باعث شده است تا موضوع استیضاح  ترامپ هم مطرح شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت نفت آمریکا اقتصاد آمریکا تحریم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • لبه تیغ
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم