Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري سيستان و بلوچستان گفت: هفت پروژه بخش خصوصي با اعتبار هزار و 400 ميليارد تومان حدود پنج برابر اعتبار کل طرح هاي آماده افتتاح هفته دولت در اين استان کلنگ زني مي شود.

عليرضا نورا روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با تبريک هفته دولت و نکوداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر اظهار داشت: برنامه منحصر به فرد هفته دولت در سالجاري آغاز عمليات اجرايي و کلنگ زني هفت طرح مهم و تاثيرگذار بخش خصوصي در سيستان و بلوچستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: دولت دوازدهم توجه خاصي به ايجاد زيرساخت ها براي توسعه سرمايه گذاري بخش خصوصي در اين استان دارد و به همين دليل در هفته دولت امسال شاهد اين حجم از سرمايه گذاري هستيم.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري سيستان و بلوچستان افزود: 915 پروژه با اعتباري بيش از 365 ميليارد تومان در نقاط مختلف اين استان همزمان با هفته دولت به بهره برداري مي رسد.
وي ادامه داد: همچنين 125 طرح با اعتبار هزار و 492 ميليارد تومان در شهرهاي مختلف سيستان و بلوچستان کلنگ زني مي شود که از اين تعداد هفت پروژه بخش خصوصي بيشترين حجم سرمايه گذاري را به خود اختصاص داده است.
نورا خاطر نشان کرد: کلنگ زني کارخانه توليد انواع فرآورده هاي لبني شير شتر در چابهار با اعتبار 200 ميليارد تومان، کلنگ زني پرورش صنعتي سه هزار نفر شتر در دلگان با اعتبار 60 ميليارد تومان، ساخت بيمارستان 500 تختخوابي در زاهدان با اعتباري حدود 470 ميليارد تومان، ساخت آب شيرين کن در چابهار با اعتبار 640 ميليارد تومان، ساخت کشتارگاه صنعتي در زاهدان با اعتبار 12 ميليارد تومان، ساخت کارخانه آسفالت ايرانشهر با اعتبار پنج ميليارد تومان و کارخانه بسته بندي و فرآوري خرما در سراوان با اعتبار 18 ميليارد تومان از مهمترين پروژه هاي بخش خصوصي در هفته دولت در سيستان و بلوچستان است.
**بحران بيکاري در سيستان و بلوچستان و رتبه آخر مشارکت اقتصادي
نورا با بيان اينکه سيستان و بلوچستان هم اينک پايين ترين نرخ مشارکت اقتصادي در کشور را دارد، گفت: افزايش تمايل بخش خصوصي به سرمايه گذاري در اين استان با اين حجم از سرمايه گذاري زمينه مناسبي براي ارتقاي شاخص هاي اقتصادي فراهم مي کند.
به گفته وي علت پايين بودن نرخ مشارکت اقتصادي در سيستان و بلوچستان فعاليت گسترده غير رسمي و تجارت زيرزميني است که هم مرزي با 2 کشور توسعه نيافته و داراي شرايط ناپايدار افغانستان و پاکستان بسياري از نيروهاي کار اين استان را از فعاليت اقتصاد رسمي بازداشته و جذب فعاليت هاي غير رسمي مي کند.
نورا با بيان اينکه مهمترين دغدغه در سيستان و بلوچستان بحران بيکاري است، اظهار داشت: اين استان با 493 هزار نفر شاغل و 56 هزار نفر بيکار از نظر تحولات وضعيت اشتغال رتبه مناسبي ندارد.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري سيستان و بلوچستان با بيان اينکه ميانگين نرخ بيکاري در کشور 11 درصد است، ادامه داد: اين استان با نرخ بيکاري 11.5 تا 12.4 درصد رتبه 16 کشور خود را به خود اختصاص داده است.
وي تصريح کرد: به دليل نبود کارخانجات توليدي و صنعتي در سيستان و بلوچستان نرخ اشتغال پايين و نرخ بيکاري بالاست که با اجراي طرح هايي مانند پروژه هاي ياد شده در آينده نه چندان دور مشکل بيکاري برطرف خواهد شد.
نورا همچنين به سهم بخش هاي مختلف اقتصاد سيستان و بلوچستان از توليد ناخالص داخلي اشاره کرد و گفت: سهم بخش کشاورزي اين استان از توليد ناخالص داخلي 23 درصد است که در اين زمينه رتبه هفتم کشوري را دارد.
وي ادامه داد: سهم صنعت سيستان و بلوچستان از توليد ناخالص داخلي 14 درصد است که در اين زمينه آخرين رتبه کشوري يعني 31 را به خود اختصاص داده است.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري سيستان و بلوچستان افزود: سهم خدمات اين استان از توليد ناخالص داخلي 63 درصد است که رتبه دوم کشوري در اين زمينه را دارد.
9908**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در بازدید از برداشت گندم مزارع کشاورزی شهرستان ایرانشهر گفت:از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود۳۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر برای برداشت گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
سیدحسینی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت شد و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان