Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، افشین حبیب زاده در جلسه علنی شورای اسلامی شهر، در تذکری با اشاره به شرایط اقتصادی و کاهش ارزش ریال گفت: در شرایط فعلی معیشت حقوق بگیران به ویژه حداقل بگیران با خطر جدی مواجه شده است.

رئیس فراکسیون کارگری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: پیشنهاد می کنم شهرداری تهران کمیته‌ای را در این باره تشکیل دهد و به بازنگری دستمزدها در شش ماهه دوم سالجاری بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در مورد کارگرانی که حداقل بگیر هستند و مبلغ بسیار کمی را دریافت می کنند باید مورد توجه جدی‌تر قرار گیرد؛ چراکه معیشت آنها را نیز با خطر جدی مواجه کرده است.

وی به مسئله کارگران طرف قرارداد با پیمانکاران شهرداری اشاره کرد و گفت: اگر چه ما نمی‌توانیم در مورد این کارگران برای پیمانکاران تعیین تکلیف کنیم اما پیشنهادم این است که این موضوع را هم در این کمیته مورد بررسی قرار داده و با دعوت پیمانکاران، توصیه‌های لازم را به آنها کنند.

۱۹ مورد از پروانه‌های صادره برای ساخت باغ‌ها در یک سال اخیر خلاف ضوابط بود
در ادامه حبیب‌زاده در تذکری دیگر گفت: باتوجه به اینکه در بررسی‌های انجام شده توسط حوزه معاونت نظارت شورای اسلامی در خصوص پروانه‌های صادره طبق ضوابط باغات از تاریخ ۱ / ۶ / ۹۶ الی ۱ /۵/ ۹۷ مشخص شد از تعداد ۲۹ پروانه صادره فقط ۹ مورد مطابق ضوابط و مقررات ملاک عمل صادر شده و تعداد ۱۹ پروانه از حیث افزایش سطح اشغال و یا تعداد طبقات با ضوابط و مقررات مغایر بوده اند و یک مورد نیز در خصوص نحوه پرداخت عوارض تخلف صورت گرفته است.

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: از این رو موضوع را به عنوان تذکر به شهردار تهران جهت بررسی و اعلام نتیجه به شورا اسلامی شهر تهران تقدیم می‌کنم. ضمنا مستندات و گزارش مربوط قبلا طی نامه‌ای در ۱۰ مرداد ماه به معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران جهت بررسی و اعلام نتیجه ارسال شده که تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

کد خبر 4384824 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: افشین حبیب زاده دستمزد شورای شهر تهران مردم علیه احتکار شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی سازمان حج و زیارت شهر تهران ترافیک سرهنگ نادر رحمانی پلیس راهور محسن هاشمی عید سعید قربان سازمان محیط زیست حج تمتع بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد

رئیس مجلس در نشست با اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین گفت: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است، هرچقدر می‌توانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نشست اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر روز گذشته (دوشنبه 17 اردیبهشت ماه 1403) در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس اقلیم کردستان عراق با قالیباف دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تشکیل هیأت تطبیق مصوبات یکی از اصول قانون اساسی که می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد، افزود: بنده از روز اول خودم را مکلف دانستم که هر چه این جمع تصمیم گرفت، همان را مبنا قرار دهم و همانظور که آقای اسماعیلی اشاره کرد، حتی توصیه‌ای هم نداشتم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که موضوعات در هیأت تطبیق سیاست زده شود، ادامه داد: خدا را شاکریم که مسائل با دقت و به‌صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا امور به دور از هرگونه سیاست زدگی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است و هرچقدر بتوانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند، باید انجام دهیم که از این دقت اعضای هیأت باید تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این جلسه در دوره یازدهم آخرین جلسه‌ای است که برگزار می‌شود، از اعضای هیأت تشکر کرد و گفت: تشکر ویژه‌تری هم از کارگروه ویژه دارم که مصوبات خارج از دولت که به کارگروه ارسال می‌شد را بررسی می‌کردند تا تبعات حقوقی این مصوبات نیز مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اولاً برای این موضوعات فوری که عمدتاً در شورای عالی اقتصادی و جلسات سران قوا اتخاذ می‌شد، قید زمانی در نظر گرفتیم و ثانیاً از دولت درخواست کردیم اگر به این مصوبه برای دائمی شدن نیاز دارد، لایحه به مجلس ارائه کند. اگر اجرای این مصوبات زمان بر باشد، بی قانونی در کشور ایجاد می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به لحاظ تخصصی روی موضوعات کار می‌کرد اما من می‌خواستم به لحاظ حقوقی نیز مصوبات خارج از دولت را مورد بررسی قرار دهند تا عارضه کمتری داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترکیب هیأت تطبیق تصریح کرد: وقتی به ترکیب این هیأت نگاهی می‌اندازیم، در میابیم که این جمع به حد کفایت صلاحیت اظهار نظرهای حقوقی در هر حوزه‌ای را دارد و موجب اعتبار مجلس است.

وی یادآور شد: به دوستان دولت و رئیس هیأت تطبیق نیز بارها گفته‌ام که تا جایی که می‌شود با هم گفت‌وگو داشته باشند و پس از حکم اولیه فرصت برای اصلاح داده شود و من حتی سلایق شخصی خودم در حد مدیریتی را هم اعمال نکردم و نظرم، نظر هیأت تطبیق بوده است.

لازم به ذکر است در این نشست برخی از اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در سخنانی کوتاه به بیان نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • عباس مرادی سکاندار شهرداری نجف آباد شد
  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر