Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@14:49:42 GMT

منافقین در سوگ پدرخوانده؛ مک‎کین آنچه که بود

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۱۶۸۰۶

منافقین در سوگ پدرخوانده؛ مک‎کین آنچه که بود

مهر نوشت: سناتور جان مک کین عضو کهنه کار حزب جمهوریخواه آمریکا و نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۸، در سن ۸۱ سالگی بر اثر ابتلا به سرطان مغز درگذشت.

شاید در ذهن افرادی که اخبار حوزه بین الملل را دنبال می کنند واضح ترین تصویری که از جان مک کین وجود داشته باشد مربوط به حضور وی در جلسات گروهک تروریستی منافقین و همچنین دیدار وی با «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی داعش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همراهی با منافقین و تروریست های داعشی تنها عملکرد مک کین در زمان حیات وی نبوده و این سناتور کهنه کار جمهوریخواه نه تنها با مردم ایران، سوریه و عراق دشمنی دیرینه داشت بلکه در جنگ ویتنام نیز حضور داشت و دستانش به خون افراد بیگناه زیادی آلوده است.

در سوابق مک کین آمده است: وی ۲۳ بار در حملات هوایی ارتش آمریکا به ویتنام شرکت داشت و در بیست و سومین ماموریت جنگنده وی هدف موشک قرار گرفت و سقوط کرد و مک کین به اسارت نیروهای ویتنامی درآمد.

مک کین و ایران

دشمنی سناتور جان مک کین با ایران سابقه ای طولانی دارد. وی علاوه بر همراهی با گروهک منافقین و حمایت از اقدامات تروریستی آنها، از طرفداران سخت‌گیری بیشتر ایالات متحده در برخورد با ایران بود. او در جریان یک سخنرانی در آوریل ۲۰۰۷  در یک جلسه پرسش و پاسخ در ایالت کارولینای جنوبی، آوازی منسوب به گروه «بیچ بویز» در پشت میکروفون به شوخی سر داد که در آن آواز خوانده شده: «بر روی ایران بمب بمب بمب بمب بریزیم» (Bomb bomb bomb bomb Iran). این واقعه باعث واکنش‌هایی در مطبوعات گردید.

در هشتم فوریه ۲۰۰۸ نیز، جان مک کین اظهار داشت «من همچنان اندیشناک جاه طلبی آنان هستم، که چیرگی ایرانی بر منطقه به درازای تاریخ است.» پیشتر از این در سال ۲۰۰۶، مک کین ایران را «حکومت دیوانگان» خوانده بود و اظهار داشته بود: «جای تاسف است که هزاران سال تاریخ پرگهر ایران اکنون منجر به یک دولتی گردیده‌است که نمی‌تواند در میان کشورهای متمدن جایی داشته باشد.»

حضور مک کین در اجلاس گروهک منافقین

مک کین در ۴ فوریه ۲۰۱۳، چندر روز پس از اعلام ارسال موفقیت‌ آمیز یک میمون به فضا توسط ایران و ساعاتی پس از اظهارات «محمود احمدی‌نژاد» رئیس جمهور وقت ایران،  با انتشار پیامی در توئیتر از الفاظ توهین آمیزی علیه رئیس جمهور ایران استفاده کرده بود که این اقدام وی نیز با واکنش های منفی زیادی حتی در داخل آمریکا مواجه شد.

در سال ۹۶ نیز جان مک‌کین، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در آلبانی با مریم رجوی، سرکرده گروهک تروریستی منافقین دیدار کرد. این دیدار در تیرانا، پایتخت آلبانی، انجام شد.در این دیدار که با حضور اعضای این گروهک تروریستی برگزار شد، رجوی از تلاش‌های بی‌شائبه این سناتور آمریکایی در حمایت از منافقین و انتقال آن‌ها به خارج از عراق تقدیر کرد.

تلاش برای قهرمان پروری

همانطور که اشاره شد و صفحات تاریخ نیز بیانگر آن هستند مک کین در آسیا و خاورمیانه چهره ای منفور به حساب می آید اما با این وجود بعد از مرگ وی تلاش می شود تا از او چهره یک قهرمان به تصویر کشیده شود.

نگاهی به لیست افراد و کشورهایی که از مرگ مک کین ابراز تاسف کرده اند نشان می دهد که دست آنها نیز به خون انسان های بیگناه زیادی آلوده است برای مثال عربستان که خود عامل کشتار مردم بیگناه یمن است و در سوریه و عراق از تروریست ها حمایت کرده و در سراسر جهان در حال ترویج افراط گرایی و وهابیت است نسبت به مرگ مک کین ابراز تاسف کرده و «خالد بن سلمان» سفیر عربستان در آمریکا در پست توئیتری خود در واکنش به مرگ جان مک کین، رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا نوشت: مک کین یک قهرمان بود و زندگی خود را وقف خدمت به کشورش و حمایت از امنیت و صلح جهانی کرد! مک کین دوست بزرگ عربستان بود و ما به ملت آمریکا که سناتور مک کین را از دست داده تسلیت می گوییم.  ما او را از دست دادیم.

این وضعیت بیانگر آن است که کشورهای صاحب قدرت و رسانه به راحتی می تواند تصویری بسیار زیبا و خوشایند از یک انسان منفور به نمایش بگذارند. شاید مک کین در داخل آمریکا همانگونه بود که از وی تعریف می شود اما برای مردم خاورمیانه و آسیا بویژه کشورهای ویتنام، عراق و سوریه مک کین چیزی فراتر از یک جانی نبود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم

طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان تروریستی منافقین بوده‌اند.  

سرویس سیاست مشرق - اخیراً وکلای توماج صالحی، رپر اغتشاشات ۱۴۰۱، در فضای مجازی اعلام کردند که حکم اعدام این خواننده صادر شده است. مرکز رسانه قوه قضاییه در تشریح این موضوع اعلام کرد براساس حکم صادره از سوی دادگاه، به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته بود؛ به همین جهت در صورت فرجام‌خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تائید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

توماج صالحی اولین بار در شهریور ۱۴۰۰ بازداشت شده بود. او پس از فوت مهسا امینی، نیز فعال شد و لیدری آشوب‌ها را برعهده گرفت. توماج صالحی در حالی خود را در اصفهان پنهان کرده بود در تاریخ ۸ آبان ۱۴۰۱ در استان چهارمحال و بختیاری بازداشت شد.

توماج صالحی در مدت زمان بازداشت اول خود پس از اغتشاشات ۱۴۰۱، با نیروهای امنیتی همکاری‌ کرد و اعترافات مؤثری از او به دست آمد. او در ۲۷ آبان ۱۴۰۲، با قید وثیقه از زندان دستگرد اصفهان آزاد شد. صالحی بلافاصله پس از آزادی ویدیویی از خود منتشر کرد و منکر اعتراف و همکاری در زندان شد. این رپر در ادامه اظهارات خود علیه زندان‌های ایران سیاهنمایی کرد و مدعی شکنجه در بازداشتگاه شد.

پافشاری توماج صالحی بر اظهارات مغرضانه سبب شد تا نهم آذر ۱۴۰۲ برای دومین بار بازداشت شود.

حواشی اخیر حکم اعدام توماج صالحی سبب شده تا کاربران به بررسی سوابق وی بپردازند، کاربران این روزها پس از ادعای صدور حکم اعدام توماج صالحی، گذشته و سابقه خانوادگی او را مرور کردند. طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان منافقین بوده‌اند.

فعالیت‌های اقبال اقبالی، دایی توماج در دو سال اخیر، شواهد زیادی مبنی بر عضویت خود و اقوام نزدیکش در سازمان منافقین برجای گذاشته است. اقبالی در مصاحبه‌های گذشته خود مدعی شده خانواده توماج صالحی سابقه ضدانقلاب از گذشته دارد. طبق ادعای دایی توماج صالحی، افسر اقبالی، مادر توماج صالحی پس از انقلاب به دلیل حمایت و ارتباط با خانواده زندانیان سیاسی بازداشت شده بوده است، منظور او از خانواده زندانیان سیاسی، اعضای منافقین است.

توماج صالحی فرزند افسر اقبالی و چنگیز صالحی است. پدر توماج همسر دوم افسر اقبالی بود. اقبالی پیش از این با یکی از اعضای سازمان منافقین ازدواج کرده بود که به جرم محاربه با نظام اعدام شده است. اقبالی بعدها با پدر توماج ازدواج تشکیلاتی می‌کند. این بیانگر این است که چنگیز صالحی، پدر توماج هم از اعضای منافقین بوده است.

اقبال اقبالی، دایی توماج، خود و برادرانش، هوشنگ و فرشید صالحی نیز عضو سازمان منافقین بودند. اقبال اقبالی، از اعضای ارشد سازمان منافقین در کمپ اشرف عراق بود تا مدت اخیر هم در آلبانی فعالیت می‌کرد.

علاوه بر این‌ها، شواهدی از عضویت خاله توماج صالحی در سازمان منافقین نیز وجود دارد. در گذشته اقبال اقبالی، تصویری از حضور مهرانگیز اقبالی، خاله توماج صالحی، در کنار شمس الدین امیر شاه کرمی از مسئولین منافقین و با لباس‌های خاص این سازمان منتشر کرده بود. پس از انقلاب شمس‌الدین امیرشاه‌کرمی اعدام و فرشید اقبالی هم تو درگیری‌ها کشته می‌شود.

این ارتباطات و عضویت خانواده و اقوام توماج صالحی در سازمان منافقین، سبب شده تا اسلوب و محتوای شعرسرایی این خواننده تاثیر بسزایی از سبک مبارزاتی سازمان تروریستی منافقین بگیرد.

گذشته از محتوای اشعار، او بلافاصله پس از شکل‌گیری اغتشاشات، لیدری آشوبگران را بر عهده گرفت و در فضای مجازی هم حمایت شد. صالحی تا قبل از بازداشت، آشوبگران را دعوت به خرابکاری اماکن حساس و آسیب به ماموران انتظامی و امنیتی می‌کرد.

طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته به همین جهت در صورت فرجام خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • فیلم| طرح منافقین خلق در سال ۵۴، برای ترور آیت‌الله بهشتی!
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم
  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • ببینید | افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه
  • فیلم/ در یازدهمین جلسه دادگاه منافقین چه گذشت؟
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست