Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ، صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود ثروتمندترین کشورها و مناطق جهان تا سال 2020 را معرفی کرده است.

بر این اساس، کشور  قطر که در حال حاضر، عنوان ثروتمندترین کشور جهان را یدک می کشد، تا سال 2020 با یک پله سقوط بعد از شبه جزیره ماکائو، در جایگاه دوم قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد سرانه هر شهروند ماکائو تا سال 2020 به 143 هزار و 116 دلار خواهد رسید و همین آمار، ماکائو را در جایگاه نخست ثروتمندترین مکان دنیا قرار می دهد.

ماکائو شبه جزیره‌ای در جنوب چین است که تا سال 1999 بخشی از مستعمره کشور پرتغال محسوب می شد ولی اکنون بخشی از خاک چین است. صنعت گردشگری در بخش عمده‌ای از رونق اقتصادی این منطقه دخیل است.

آمارهای صندوق بین المللی پول نشان می دهد، تولید ناخالص داخلی ماکائو در سال 2001 بیش از سه برابر افزایش یافته است. همچنین تا سال 2023، سرانه هر شهروند ماکائو به 172 هزرا و 681 دلار خواهد رسید.

صندوق بین المللی پول همچنین در این گزارش پیش‌بینی کرد کشور قطر تا سال 2020 در جایگاه دوم ثروتمندترین کشورهای جهان قرار می گیرد. سرانه هر شهروند قطری در سال 2020 به 139 هزار و 151 دلار می رسد و تا سال 2023 به رقم 158 هزار و 117 دلار خواهد رسید.

با این حال، علی‌رغم رشد سرانه هر شهروند قطری در سال 2023، ماکائو همچنان پیشتاز خواهد بود.

صندوق بین المللی پول در پیش‌بینی خود از رشد سرانه کشورهای دیگر نیز خبر داد.

بنابر این پیش بینی، تا سال 2020، سرانه هر شخص در لوکزامبورگ به 118 هزار و 150 دلار؛ سرانه هر شخص در سنگاپور 105 هزار و 800 دلار؛ سرانه هر شخص در برونئی 94 هزار و 370 دلار، سرانه هر شخص در ایرلند 87 هزار و 870 دلار؛ سرانه هر شخص در نروژ 78 هزار و 540 دلار؛ سرانه هر شخص در امارات متحده عربی 71 هزار و 610 دلار، سرانه هر شخص در کویت 70 هزار و 930 دلار؛ سرانه هر شخص در هنگ کنگ70 هزار و 350 دلار  می رسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد جهان قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی صبح پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان با اشاره به موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه، اظهار داشت: بررسی عدد و آمارها ب نشان می‌دهد که تعطیلی روزهای پنجشنبه می تواند ۸.۳ میلیارد دلار به تجارت بین المللی کشور ضرر برساند و این ضرر تنها مختص عده‌ای نیست.

وی ادامه داد: ضرر ۸.۳ میلیارد دلاری تجارت کشور با تعطیل شدن پنجشنبه‌ها باعث می شود درآمد ارزی کشور کاهش و نرخ ارز افرایش یابد که تاثیر آن را دقیقاً بر زندگی مردم ببینیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با اشاره به اینکه اصفهان طی روزهای گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بود، خاطرنشان کرد: میزبانی اصفهان از نمایندگان ۲۲ کشور آسیایی نشان داد که بار بسیاری از مسائل کشور را می تواند به دوش بکشد از این رو به نمایندگی جامعه زحمتکش کارگری درخصوص معیشت این قشر نیز باید دست در دست یکدیگر دهیم.

کشانی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد استان ما جامعه کارگری محسوب می‌شوند، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی سال گدشته مصوبه گذراند که درآمد بالای ۱۲ میلیون تومان را مشمول مالیات کرد؛ فکر می کنم در بسیاری از جوامع سکولار هم این قسمت خوب بوده اما باید توجه داشت این مالیات ستانی از فردی که زیر خط معیشت درآمد می‌گیرد، زیبنده نظام جمهوری اسلامی که خود را طرفدار تولید و کار می داند، نیست. برداشت مالیات از کسانی که روزانه ۱۲ تا ۱۵ ساعت کار می کنند و باید ماه به ماه مالیات دهند درحالی که برخی افراد را یکی دوسال بعد برای پرداخت مالیات فراخوان می کنند، این زیبنده نظام ما نیست.

وی ابراز داشت: اینجا لازم است که کارگر و کارفرما دست به دست هم دهیم زیرا اگر دولت حداقل معیشت را عددی بالاتر از ۲۰ میلیون تومان اعلام کرده است چه دلیلی دارد کسانی که با عرق جبین کار می کنند اینگونه مالیات دهند؟

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می شود برای دولت عدد بالایی نباشد اما برای کارگر عدد بسیار ناراحت کننده ای است. رسیدگی به این مساله پیامی که به جامعه می دهد این است که برای تولید کارگر ارزش قائل هستیم و امید است با همبستگی روز به روز بسیاری از مشکلات جامعه کار و تولید برطرف شود.

کد خبر 6094955

دیگر خبرها

  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود