Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، در جریان دادگاه رسیدگی به اتهامات سه نفر از اخلالگران ارزی پس از قرائت کیفرخواست از سوی نماینده دادستان، قاضی از نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت خواست برای توضیحات در جایگاه حاضر شود.

نماینده این سازمان ضمن آنکه اعلام کرد به عنوان مطلع در دادگاه حاضر شده گفت: شرکت‌هایی که با ارز دولتی گوشی تلفن همراه وارد کشور کرده‌اند، ۴۰ شرکت اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرسی که ما انجام دادیم درخصوص ۲۹ شرکت از این تعداد منجر به تشکیل پرونده شد. ضمن مراجعه از شرکت‌ها اسناد دریافت کردیم و به این علت که متولی این امر سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده است، کلیه مدارک را به این سازمان ارجاع دادیم.

نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت افزود: آنها قیمت‌گذاری کردند و قیمت مصوب را به ما اعلام داشتند و ما براساس قیمت مصوب پرونده تشکیل دادیم. ضمن بازرسی‌ها و پس از اعلام قیمت مصوب برخی شرکت‌ها به این قیمت‌ها اعتراض داشتند و مجددا اسناد و مدارکی را به ما دادند و ما هم مجددا اسناد را به سازمان حمایت ارسال کردیم. یکی از اعتراضات شرکت‌ها این است که سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده هزینه‌های ما را رعایت نکرد و مجددا از طریق سازمان تعزیرات حکومتی این اسناد را ارجاع دادیم.

پس از حضور نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت قاضی از سایر سازمان‌های مطلع و شاکی خواست تا درجایگاه حاضر شوند اما هیچ کدام در دادگاه نخست حضور نداشتند. در مرحله بعد قاضی از وکیل یکی از سه متهم خواست اگر دفاعیاتی دارد، ایراد کند.

عزیزنژاد وکیل یکی از متهمان ضمن اعلام این موضوع که در خصوص محتوا فعلا دفاعی ندارد، گفت: از لحاظ شکلی مواردی است که تقاضا دارم مورد توجه دادگاه قرار گیرد.

سپس قاضی از یکی از متهمان به نام سناباد سفرها خواست برای دفاع در جایگاه حاضر شود. متهم در ابتدای سخنانش اعلام کرد: هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم. زمانی ارز دریافت کردم که ارز تک‌نرخی شده بود و هر شرکتی که می‌خواست واردات انجام دهد از همین ارز تک‌نرخی استفاده می‌کرد. در همین راستا ما مبلغی که تخفیف داده شد بود را دریافت کردیم و مبلغی نیز توسط شرکت تامین شد.

متهم گفت: ۱۶ هزار گوشی سامسونگ و نوکیا توسط شرکت ما وارد کشور شده است.

وی در پاسخ به سوال قاضی درخصوص توضیح روند کار شرکت گفت: شرکت ما سال ۹۴ تاسیس شده و در سال ۹۵ و ۹۶ شروع به کار کرد. مقرمان در تهران و از زمان شروع به کار به طور مرتب واردات انجام دادیم.

وی افزود: در زمان ثبت سفارش کالا گوشی تلفن همراه جزو نیازمندی‌ها اعلام نشده بود.

در همین زمان قاضی با اعلام اینکه در حال حاضر بالغ بر ۹۰ درصد مردم گوشی همراه دارند، گفت: همین موضوع باعث شده است که از طریق عرف و اعلام سازمان‌های مربوطه این کالا به عنوان نیاز تعیین شود.

متهم در پاسخ گفت: میزان فروش را در مراحل بازپرسی اعلام کرده‌ام که از این میزان سه میلیون باقیمانده ترخیص شده اما مجاز به فروشش نبودیم.

در این بخش از دادگاه نماینده دادستان با حضور در جایگاه اعلام کرد: متهم سناباد سفرها در فاصله زمانی سه ماهه از طریق واردات کالا ۳۱ میلیارد ریال اضافه بر قیمت مصوب فروش داشته است. وی همچنین با ایجاد فاکتور تقلبی در یک فقره ۲۱۰ گوشی به صورت سوری فروخته است که فرد خریدار اطلاع نداشته فاکتوری به اسم او صادر شده است.

پس از این توضیحات متهم اعلام کرد:‌ ما اولین بار است که کیفرخواست را می‌شنویم.

با اعلام نماینده دادستان متهم که تا اینجا اعتماد به نفس خود را حفظ کرده بود دچار اضطراب شد و بارها از قاضی خواست تا در این مرحله از وکیل او بخواهد تا در جایگاه حاضر شود.

قاضی مجددا با تاکید از متهم درخصوص استعلام این فاکتور سوری سوال کرد که متهم نخستین بار گفت شخص می‌دانسته که ما برایش فاکتور صادر کرده‌ایم اما بار دوم با تاکید مجدد قاضی گفت شخص خریدار کارت ملی شاگردش را به ما ارائه داده بود.

وی همچنین اعلام کرد: خرید و فروش در بازار به صورت تلفنی است و ما قادر به احراز هویت خریداران نیستیم.

در این زمان قاضی با اعلام این موضوع که وکیل متهم آمادگی دفاع ندارد، ختم جلسه را اعلام کرده و گفت جلسه آینده با حضور متهمان و وکلایشان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا،‌ پس از اتمام جلسه دادگاه همراهان متهمان با حضور در جلسه از خبرنگاران خواستند تا به سخنان آنها گوش دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دادگاه اخلالگران ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی

به گزارش همشهری آنلاین، اخبار اقتصادی جهان در روز گذشته معطوف به ارایه گزارش مالی سامسونگ بود. آن طور که داده های آماری این شرکت نشان می دهد استفاده از هوش مصنوعی منجر به رشد ۱۰ برابری سود این شرکت شده است. مروری بر سایر اخبار اقتصادی جهان نیز نشان می دهد که اقتصاد جهان در حال گذار از سوخت های فسیلی است و همین عامل منجر به کاهش سرمایه گذاری در پروژه های نفت و گاز شده است.

مروری بر اخبار اقتصاد جهان در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

- سود سامسونگ به لطف استفاده از هوش مصنوعی با جهش خیره کننده مواجه شد. سامسونگ گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کرد و از افزایش ۱۰ برابری سود عملیاتی خبر داد. غول فناوری کره جنوبی می‌گوید فروش تراشه‌های حافظه نسبت به سال قبل دو برابر شده و این رشد تحت‌ تأثیر رونق هوش مصنوعی در بازار بوده است.

- داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد در پنج روز گذشته، ۳۷.۳ میلیارد دلار به ثروت ایلان ماسک که سومین فرد ثروتمند جهان است، افزوده شده که بزرگترین رشد هفتگی ثروت او از مارس سال ۲۰۲۲ است. در آن زمان قرارداد ایلان ماسک برای خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر هنوز نهایی نشده بود.

- بانک های اروپایی گزارش دادند: طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است. افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

- اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی آغاز کنند. روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

- ماساهیرو اینوئه مدی عامل شرکت دایهاتسو، از شرکت های تابعه تویوتا از عزم این شرکت برای ورود به بازار آفریقا خبر داد و گفت :بازارهای نوظهور برای ما مناسب هستند و مانند پرتاب یک توپ سریع و مستقیم به وسط خط حمله است. او گفت: آمریکای جنوبی و آفریقا، بازارهایی هستند که باید در ۱۰سال آینده کانون توسعه باشند.

- وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا گفت: ما قرارداد سیاسی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد. این قرارداد شامل مفادی است که گروه هفت را متعهد می کند در جهت کربن زدایی از اقتصاد هایشان گام های اساسی بردارند.

- اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، معادل ۵ میلیارد بشکه کاهش یافت. گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز ، نشان می‌دهد استدلال اوپک در مورد اینکه اقتصاد جهان به سمت دوران گذار انرژی از سوخت های فسیلی حرکت می کند و سرمایه گذاران انگیزه کافی برای سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز ندارند، درست بوده است.

کد خبر 848482 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها درآمد شرکت سامسونگ هوش‌ مصنوعی تکنولوژی (فناوری)

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • صدور کیفرخواست برای‌ متهم قتل پزشک ماهشهری
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • کیفرخواست متهم قتل یک پزشک در بندرماهشهر صادر شد
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی