Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر علمی، باید نقش بازوی تأمین‌کننده استقلال نظام را داشته باشد.

محمدمهدی طهرانچی در سومین نشست سراسری مسئولان بسیج دانشجویی واحد‌های جامع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بین من و دانشجویان حاضر فاصله‌ای نیست؛ باید یاد بگیریم خود را خرج انقلاب اسلامی کنیم، نه اینکه انقلاب را خرج خود کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همواره اعتقاد داشته‌ایم که نیرو‌های حزب‌اللهی باید علمی باشند و رهبر معظم انقلاب نیز از ما پیشرفت علمی را انتظار دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نباید طوری رفتار کنیم که استقلال علمی کشور دچار خدشه شود، عنوان کرد: این موضوع تنها با کار علمی جهادی و نه با کار علم تکنوکراتی صورت می‌پذیرد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در مسیر علمی، دانشگاه آزاد اسلامی باید نقش بازوی تأمین‌کننده استقلال نظام را داشته باشد، گفت: با غرب‌گرایی و تکنوکراتی، استقلال علمی به دست نمی‌آید. دانشگاه آزاد اسلامی به جد باید دانشگاه تراز اول انقلاب اسلامی باشد و در این باره تعارف نداریم.

وی با بیان اینکه همه ما یک وظیفه تربیتی داریم، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به سه نکته اشاره کرده‌اند؛ یکی، بحث تربیت قوه عاقله که عبارت است از درگیر شدن با مسائل کشور که دانشگاه آزاد اسلامی یک برنامه جدی، مفصل و نوآورانه برای این موضوع دارد که طی روز‌های آتی اعلام خواهد شد. دوم، تربیت اخلاقی، فرهنگی و هویتی دانشگاه است که وظیفه معاونت فرهنگی و دانشجویی است. معاونت فرهنگی متصدی این وظیفه است، اما قرار بر تنها انجام دادن این وظیفه نیست، زیرا این کار به قدری بزرگ است که هر کسی هم به کمک بیاید، کم است.

استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه تاکنون در دانشگاه‌ها مسیر را اشتباه رفته‌ایم، تصریح کرد: در این مرحله باید کار جدی را بنیان بگذاریم.

طهرانچی با تأکید بر اینکه دانشجو باید زبان مطالبه‌گر خود را داشته باشد، اظهار کرد: باوجود مطالبه‌گری‌هاست که مدیران، محافظه‌کار نمی‌شوند. دانشجو باید مطالبه‌گر باشد، اما باید گوش شنوا هم داشته باشد. قول می‌دهم به شما که کاملاً نقدپذیر باشم، به شرط آنکه شما هم گوش شنوا داشته باشید و پاسخ ما را بشنوید.

وی گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی سایر تشکل‌های اسلامی دانشگاهی هم فعالیت خواهند داشت و مانند همین جلسه با آن‌ها هم نشست و گفتگو خواهیم داشت؛ نهاد‌های دانشجویی باید سیال و زنده باشند، مواضع انقلابی تک‌صدایی نیست. هیچ کدام از تشکل‌های دانشجویی با یکدیگر رقیب نیستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در بین مدیران، تنها دین‌داری کافی نیست، بلکه غیرت دین‌داری لازم است.

وی افزود: دشمن می‌خواهد امید را از جوانان بگیرد؛ دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین شبکه حقیقی است که می‌تواند در مقابل شبکه مجازی که از کانون‌های فساد آمریکا و اسرائیل است، بایستد.

طهرانچی همچنین در توضیح "طرح سرای نوآوری آزاد" گفت: این طرحی است که هسته‌های اولیه اشتغال‌زایی را در دانشگاه ایجاد خواهد کرد و امسال ۳۸ سرای نوآوری آزاد در کشور ایجاد خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی یک برنامه علمی برای ساماندهی پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رشته‌های دکتری طراحی شده، چرا که معتقدیم دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه حل مسئله است و برای دستیابی به این هدف، برنامه و الگوی بومی هم دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد طهرانچی بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی