Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزای مهر، کیامرث حاجی زاده، اظهار داشت: آتش سوزی گسترده طی دو ماه اخیر در ۱۸۰ هزار هکتار از بخش عراقی تالاب هورالعظیم به صورت نقطه ای آغاز شده است که پس از شروع این آتش سوزی تشکیل جلسات مکرر ستاد بحران در شهرستان هویزه و مرکز استان و همچنین بازدیدهای مستمر از منطقه صورت گرفت.

وی افزود: چندین بار عملیات اطفای حریق پس از پیگیری های مستمر و  با وجود تاخیری که دولت عراق در صدور مجوز پرواز برای بالگردهای آبپاش و همچنین هواپیمای آبپاش  انجام شد که طی این عملیات ها بیش از ۴۰۰ پرواز توسط ۲ فروند بالگرد آبپاش و بیش از ۲۰ پرواز توسط هواپیمای بزرگ آبپاش انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: هر سه مرحله از عملیات اطفای حریق منجر به خاموشی شد اما به دلایل نامعلوم عمدی یا طبیعی، مجددا بخش عراقی تالاب دچار آتش سوزی شد.

وی ادامه داد: از همان ابتدای کار تشکیل جلسه کارشناسی برای رهاسازی آب در ستاد بحران استان تشکیل شد که منجر به بازدید میدانی دستگاه های متولی و مشاور تالاب از هورالعظیم شد اما به علت وضعیت طبیعی تالاب و توپوگرافی هور امکان رهاسازی آب برای نمناک کردن عمق پنج تا ۲۰ کیلومتری هور در بخش عراق طبق نظر کارشناسان وجود ندارد.

حاجی زاده بیان کرد: مجدد پیگیری های لازم با حضور استاندار و مدیریت بحران از طریق وزارت کشور، وزارت خارجه، سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان محیط زیست کشور انجام و منجر به تشکیل جلسه ای در شورای عالی امنیت ملی کشور شد.

وی ادامه داد: در آن جلسه مصوب شد هیات عالی رتبه ای متشکل از وزارت خارجه، وزارت نیرو، سازمان محیط زیست، استانداری خوزستان و سایر دستگاه های اجرایی تشکیل شود و نشست مشترکی به صورت فوری با دولت عراق داشته باشند تا دولت عراق را متقاعد کنند طبق تعهدات کنوانسیون های بین المللی نسبت به تامین حق آبه بخش عراقی هور، حفظ و نگهداری تالاب همانند قسمت ایرانی که دارای آب است اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین وزارت دفاع و مرکز هوا فضای سپاه پاسداران نسبت به اطفای مستمر و مکرر هورالعظیم در بخش عراقی اقدام نماید، در حال حاضر بالگردهای آب پاش برای چهارمین بار مشغول اطفای حریق هستند اما تاکنون از سوی دولت عراق به رغم پیگیری ها و مکاتبات، اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان اضافه کرد:در طول این مدت برای کاهش آسیب های جسمی به مردم شریف شهرهای هویزه تمهیدات لازم اعم از تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز و دارو از سوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و همچنین توزیع چندین هزار ماسک فیلتر دار از سوی مدیریت بحران انجام شده است

کد خبر 4385122

منبع: مهر

کلیدواژه: تالاب هورالعظیم مدیریت بحران استانداری خوزستان مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان احتکار شهرکرد مشهد عید سعید قربان شیراز خطبه های نماز جمعه بیرجند سانحه تصادف استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد

سعید هژبری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: نهضت لایروبی و جمع آوری نخاله‌ها در سطح مسیل‌ها و زباله‌ها در سطح حاشیه شهر‌ها با پیگیری استاندار ایلام در طول سال گذشته در استان اجرا شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس لایروبی مسیل‌ها در سطح نقاط مختلف شهری استان انجام شد، افزود: در سال گذشته که بیشترین بارش‌ها را داشتیم خوشبختانه به دلیل این اقدامات پیش‌گیرانه هیچ‌گونه خسارتی در حوزه سیل نداشتیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: برنامه‌های علمی و بازدید‌های تخصصی از نقاط مختلف شهر ایلام که از نظر سیلاب آسیب پذیر هستند با حضور کارشناسان و مشاوران و پیگیری شهرداری در قالب یک طرح علمی و تحقیقاتی مشخص شده است و مشاور این طرح پای کار بوده که نیاز است که در راستای حذف این نقاط آسیب پذیری اقدامات جدی انجام شود.

هژبری با بیان اینکه مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های عمده پیش روی مدیریت بحران استان بوده است، افزود: بر این اساس ۱۸ هزار میلیارد ریال برای ساماندهی این مسیل‌ها با مساعدت معاون اول رییس جمهور اختصاص یافته است که باید ۵۰ درصد از طریق برنامه و بودجه باید و ۵۰درصد هم از طریق وزارت نیرو تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با است ه به اینکه امسال به واسطه افزایش پوشش گیاهی در پی بارش‌های مناسب باید بحث اطفای حریق در سطح مراتع و تجهیز استان به امکانات جلوگیری و اطفای حریق مورد توجه قرار گیرد، ابراز کرد: منابع آبی استان نیز مورد تاکید و پایش است که لازم است در این حوزه نیز اقدامات لازم انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد