Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-20@04:15:26 GMT

آشنایی با جنگل سیاه‌خانی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۲۰۸۱

آشنایی با جنگل سیاه‌خانی

شهر > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
جنگل سیاه‌خانی در حدود ۳۵ کیلومتری شمال غرب دیباج در استان سمنان قرار دارد.

این جنگل که بین دامنه‌های جنوبی و شمالی البرز قرار دارد، در بخشی از محدوده استان سمنان و شهرستان دامغان واقع شده است. جنگل سیاه‌خانی در بخش جنوبی، دارای درختان ارس و در مناطق شمالی دارای درختان جنگل‌های خزری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک‌ترین راه ارتباطی از جاده دامغان- دیباج- گلوگاه است. برای دسترسی به این جنگل از دامغان، مسیر 57 کیلومتری به دیباج را می‌پیمايید و از غرب شهر دیباج، به سمت جاده گلوگاه حرکت می‌کنید.

جاده گلوگاه در برخی نقاط دارای شیب تندی بوده و کیفیت آسفالت جاده در حد درجه 2 و دارای پیچ و خم‌های فراوان است. در اطراف جاده چشمه‌هایی وجود دارد که اندکی اطراف جاده را سرسبز می‌کند. ابتدا به گشت دشت می‌رسید. فاصله دیباج تا این روستا حدود 7 کیلومتر است. مسیر گشت دشت تا دوراهی پابند- سرخ گریوه اندکی نامناسب است (فاصله گشت دشت تا دوراهی حدوداً 23 کیلومتر است). فاصله 14 کیلومتری از دوراهی تاپابند را طی نمایید. اکنون باید از جاده اصلی خارج شده و وارد جاده‌ای فرعی که ابتدای آن تعدادی خانه بام شیروانی و زمین‌های کشاورزی وجود دارد شوید. پس از طی حدود 2 کیلومتر به چشمه سیاه‌خانی می‌رسید. قسمت‌های غربی آن دارای جنگل و بخش شرقی آن تنک است.

این جنگل در دره‌ای باصفا به سمت غرب و جنوب غرب ادامه می‌یابد و دارای مناظری زیبا و بدیع است و در قعر دره رودخانه‌ای کوچک از میان کوه‌ها و صخره‌های پوشیده از درخت عبور می‌نماید. با عبور از این دره که مسیری موتور رو نیز در انتهای آن وجود دارد، می‌توان به روستای بندین رسید. مسیر از درون رودخانه و فضای وسیع آن می‌گذرد و به سمت جنوب می‌رود. این مسیر مناسب برای دوچرخه‌سواری است.

منبع: سيري در ايران در همین زمینه: آشنایی با جنگل فندق‌لو - اردبیل آشنایی با جنگل ناهارخوران - گلستان آشنایی با جنگل‌های ارسباران - آذربایجان شرقی آشنایی با جنگل النگدره - گلستان آشنایی با جنگل آشنایی با سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور آشنایی با جنگل ابر - سمنان

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خانی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرحله نخست این طرح شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین، کلیبر و هشترود است که با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و با اتمام آن ۱۷۸ روستا از آب سالم و پایدار برخوردار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با بهره برداری از مجتمع آبرسانی قشلاقات در کلیبر و خداآفرین ۶۸ روستا و شهر آبش احمد با چهار هزار و ۱۹۵ خانواده زیر پوشش قرار خواهد گرفت، گفت: با اتمام عملیات مربوط به ایستگاه‌های پمپاژ، می‌توان آبرسانی به ۳۸ روستا را تا تابستان ۱۴۰۳ بهره برداری کرد.

خانی همچنین افزود: با بهره برداری از مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان نیز ۶۴ روستا و شهر ورزقان با پنج هزار و ۷۷۳ خانواده تحت پوشش قرار می‌گیرد که با تخصیص کامل اعتبارات امکان افزایش به ۸۸ روستا نیز امکان پذیر است.


مدیرعامل آبفای استان طرح جهاد آبرسانی را گامی در مسیر محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های اجرای این طرح در روستاها شناسایی شده و همه توان و امکانات در راستای اجرای درست و به موقع پروژه‌های آبرسانی بسیج شده و در مسیر پیشرفت قراردارد.


خانی در مورد استفاده از ظرفیت‌های خیرین در جهاد آبرسانی گفت: وجود خیرین در کشور یک ظرفیت بالقوه است که با الگوگیری از این امر، مجمع خیرین آب‌رسان کشور نیز شکل گرفت و توانستیم از کمک خیرین در آبرسانی به روستاها استفاده کنیم.

کد خبر 6081924

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه دکتر موسی‌خانی به ۳ نفر از برگزیدگان
  • جنگل‌زدایی وسیع با جاده‌سازی‌های غیرقانونی
  • زمین لرزه در دیباج
  • زلزله دامغان خسارتی نداشت
  • زلزله ۴.۱ ریشتری سمنان را لرزاند
  • زلزله ۴.۱ ریشتری، دیباجِ سمنان را لرزاند
  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • افزایش حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای آذربایجان‌شرقی
  • پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی
  • نقش چادر‌های عشایری در کاهش تصادفات جاده‌ای