Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: شبکه دوم آب‌رسانی قم امکان تأمین ۶هزار مترمکعب آب شیرین را داراست، بنابراین استان قم در سال آینده هیچ محدودیتی در زمینهٔ تصفیه و تأمین آب نخواهد داشت. ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی‌جان صادق پور در مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های آب و فاضلاب استان قم که ظهر امروز در مسجد امام حسن مجتبی(ع) در پردیسان برگزار شد، با بیان اینکه جمعت تحت پوشش آب و فاضلاب استان قم در حوزه آب 100 درصد جمعیت است، اظهار داشت: 312 هزار انشعاب آب و 88 هزار انشعاب فاضلاب در قم فعال است، همچنین شرکت آب و فاضلاب قم در کنار شبکه اول آب‌رسانی دارای شبکه دوم نیز وجود دارد که قم در این زمینه جزو استثنائات شهرهای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان ضرورت وجود تصفیهخانه‌های کامل در استان قم افزود: شبکه دوم آب‌رسانی قم امکان تأمین 6هزار مترمکعب آب شیرین را داراست که با استفاده از چاه‌های آب‌شور و تصفیه‌خانه‌ها توانایی تهیه نیمی از آب شرب قم را داریم و استان قم در سال آینده هیچ محدودیتی در زمینهٔ تسویه و تأمین آب نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه سرانه ذخیره آب قم مناسب است، ادامه داد: قم جزو یکی از بهترین استان‌ها در زمینهٔ آب بدون درآمد است که نسبت به دو سال گذشته 2درصد کاهش پیداکرده و باید فعالیت آب و فاضلاب استان قم در این زمینه افزایش پیدا کند.

صادق پور تصریح کرد: تولید آب استان قم 16 میلیون مترمکعب در ثانیه است و سرانه مصرف هم برای هر نفر 160 لیتر بر ثانیه است که از این نظر استان قم سرانه مصرف بالایی دارد و با توجه به وضعیت نامناسب کم‌آبی کشور این سرانه مصرف باید به 80  لیتر مترمکعب برسد.

وی با اشاره به حمایت‌های وزارت نیرو در سال گذشته افزود: ازجمله اقدامات سال گذشته اصلاح و توسعه شبکه آب‌رسانی، تعویض لوله‌های آب‌رسانی مرغوب برای افزایش عمر لوله‌ها تا ده‌ها سال، اجرای لوله‌های ضد‌زلزله از حالا تا آینده، پروژه آب فاضلاب مسکن مهر، کاهش هدر رفت آب و تجهیز چاه‌ها بوده که امیدواریم تا سال 98 مشکلات آب و فاضلاب استان را مرتفع کنیم و موجب رضایت‌مندی مردم شویم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اهمیت  تولید انرژی تجدید‌پذیر در استان قم ادامه داد: امیدواریم تا آینده نزدیک برای سهولت و دقت در کنتورخوانی قصد داریم که در همان محل چاپ قبض صورت بگیرد و همچنین برای مسئله پدافند غیرعامل تمام چاه‌ها، لوله‌ها و ماشین‌آلات تجهیز شده و اگر مثلاً تا یک هفته برق شهر قطع باشد در تأمین برق تجهیزات مشکلی نداشته باشیم.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها

بخش عمده‌ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بالاخره قرار است بعد از سال‌ها وعده ‌وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع‌آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات سالیان اخیر در شهر بندرعباس بود که به ویژه ورود آن به دریا موجی از اعتراضات مردمی و محیط زیستی را در پی داشت. 

بر همین مبنا در دولت گذشته طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب به صنایع غرب این شهر آغاز شد در آن دولت البته این طرح به نتیجه نرسید اما با آغاز به کار دولت سیزدهم شاهد پیشرفت چشمگیر این پروژه هستیم. 

استاندار هرمزگان در این رابطه گفت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

استاندار هرمزگان ضمن بازدید از آخرین پیشرفت های فازهای ‌‌شش‌گانه این پروژه بزرگ ضمن برگزاری جلسه با مسئولان طرح، مسائل اصلی و مشکلات مهم پیش‌روی این پروژه را احصا کرد وی در خصوص مسائل دیرینه فاضلاب بندرعباس از جمله ورود فاضلاب برخی محلات به خورها و سپس به دریا و تصمیمات اخذ شده برای حل این مسائل با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم.  

حال با وجود پیشرفت قابل توجه این پروژه، آیا تاکنون طرح تصفیه فاضلاب و انتقال پساب به صنایع توانسته اثر مثبتی بر فاضلاب این شهر و مسائل محیط زیستی بگذارد؟

شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در پاسخ به این سوال با اشاره به اینکه طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب با پیشرفت خوبی در حال انجام است گفت: در دو فاکتور مهم توانسته‌ایم فاضلاب شهر بندرعباس را به استانداردهای زیست محیطی برسانیم و سایر شاخصها نیز طی یک ماه آینده مورد ارزیابی از سوی محیط زیست استان قرار خواهد گرفت. 

به گزارش تسنیم، اما آنچه مهم است ذکر این مطلب است که بخش عمده ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بلاخره قرار است بعد از سالها وعده و وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. 

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز