Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل بنادرودریانوردی استان بوشهر، گفت: آینده توسعه بندر بوشهر در جزیره نگین است و هر نوع توسعه را امکان‌پذیر خواهد کرد ضمن این که می‌توانیم تا ۳,۵ کیلومتر دیگر هم طرح توسعه اسکله داشته باشم. برای این اسکله ها نیز برای دو فاز کانتینری می تواند در حد نهایی بهره بری تا ۱۰۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی بنادرودریانوردی بوشهر، سیاوش ارجمندزاده مدیرکل بنادرودریانوردی استان بوشهر در این باره افزود: مطالعه ساخت اولین اسکله در بندر بوشهر در دهه چهل و در سال ۱۳۴۳ آغاز و به ساخت اسکله یک و دو منتهی و عملیات لایه‌روبی توسط یک شرکت هلندی ایجاد و کانال دسترسی با عرض صد‌متر و عمق ۵, ۵‌متری انجام شد.

در سال ۵۲ مجدد کار لایه‌روبی کانال بندر بوشهر با عرض ۱۵۰‌متر و عمق ۱۰‌متر با لایه‌روبی ۱۰‌میلیون‌تن انجام و جزیره علفدون با احیا ۲۷‌هکتار زمین ایجاد شود.

در دهه ۵۰ اسکله شمالی ایجاد و برای شناورهای نظامی مورد استفاده قرار گرفت و در سال ۵۶ محل پهلوگیری اسکله رافائل با طول ۲۷۰ متر ایجاد شد. بزرگ‌ترین کشتی که تاکنون وارد بوشهر شده این کشتی رافائل بوده است.

در دهه ۶۰ اسکله ۲۸۵ متری ایجاد و طرح توسعه محوری بندری نیز آغاز می‌شود که ساخت خیابان دهقان همراه با خرید منازلی در مناطق پیرامونی اداره بندر بدین منظور انجام شد.

در دهه هفتاد در شمالی‌ترین بخش بندر اسکله دلفین ساخته شد و از سال ۸۴ دو پست اسکله کانتیری و احیاء ترمینال کانتینری از زمین‌های استحصال‌شده آغاز و ۱۳ میلیون متر نیز لایه روبی انجام و به عمق ۱۰,۵ متری انجام و در نهایت طول هزار متری اسکله های بندر به ۲۲۵۰ متر ارتقا یافت.

در سال های ابتدایی استفاده از اسکله های کانتینری، استقبال زیادی انجام شد به گونه ای که عملکرد به ۷۰ درصد ظرفیت رسید که در زبان بندری نیاز به احداث ترمینال های جدید احساس شد.

از سال ۸۷ موضوع آینده و توسعه جدید بندر بوشهر بررسی شد که با توجه به این که بندر بوشهر در درون بوشهر قرارگرفته و درگذشته به عنوان یک مزیت برای انتقال کالا بود اما با توجه به گسترش مبادلات بندری و ظرفیت پهلوگیری کشتی‌های بزرگ به یک معضل تبدیل‌شده بود نیاز به یک بندر جدید بیشتر احساس شد.

با توجه به فشار ترافیک شهری و نیاز به پهلوگیری کشتی‌های بزرگ، نیاز به جابجایی بندر احساس شد که کار مطالعه بندر بزرگ بوشهر در طول چهار سال فعالیت انجام شد که به این نتیجه رسیدند که نیاز به میلیاردها تومان برای جابجایی بندر وجود دارد. به دلیل این که هیچ‌گونه فضای پس کرانه ای اجتماعی برای بندر جدید وجود نداشت و نیاز بود که شهری جدید هم ساخته شود طرح ساخت بندر جدید بوشهر خارج از نقطه فعلی منتفی شد.

در نهایت ساخت جزیره نگین و به عنوان آینده بندر بوشهر با ترمینال کانتیری و ۶۰۰ متر اسکله در ۵۰ هکتار هدف‌گذاری شد. ۳۰۰ متر دیگر نیز برای اسکله چند منظوره با محوطه ۱۶ هکتار برای پس کرانه آن انجام شد. چهار اسکله کانتیری دیگر همراه با ساختمان‌های اداری در فاز یک توسعه بندر در جزیره نگین دیده‌شده است.

تا به امروز ساخت اسکله کانتیری به طول ۳۰۰ متر در فاز اول به اتمام رسیده است ضمن این که جاده دسترسی نگین به بزرگراه بوشهر به برازجان با طول ۳,۵ کیلومتری به شکل آنتنی ایجادشده و باند دوم نیز در دستور کار است. این شرایط سبب شده که در فاز اول ۴۵۰ هکتار در جزیره نگین زمین داشته باشیم که ۲۰۰ هکتار آن در فاز اول مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با ایجاد زیرساخت‌های آب و برق و گاز و تلفن به دنبال جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی هستیم این در حالی است که برای اولین بار در بنادر کشور زیرساخت‌ها از جمله اسکله کانتینری توسط بخش خصوص این اسکله با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان ساخته‌شده است.

برای عمق پایه اسکله نیز ۱۲ متر هدف‌گذار شده تا کشتی‌هایی با ظرفیت ۵۰ هزار تنی بتوانند در آن پهلو بگیرند. این شرایط سبب می‌شود که بندر بوشهر از انزوا خارج و کشتی‌های بزرگ بتوانند با کاهش هزینه‌ها به طور مستقیم از مبدا بارگیری کانتینر وارد بوشهر شوند.

اعتبار لایه روبی پایه اسکله با عمق ۱۲ متر، ۳۰ میلیارد تومان است که اکنون با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی مواجه شده و تا دو ماه آینده به افتتاح می‌رسد. تا پایان امسال عمق کانال ورودی بوشهر به ۱۰,۸ بااعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان می رسد. برای این کار ۵.۸ تن باید لایه روبی شود.

البته در سال ۸۶ این عمق برای کانال ورودی بندر بوشهر ایجاد شد اما چون طی بیش از یازده سال لایه روبی مجدد انجام نشد شاهد افزایش رسوبات گردید که نیاز به لایه روبی جدید را دوچندان کرد. برای برق‌رسانی به جزیره نگین نیز در مجموع ۲۷ میلیارد تومان هزینه می‌شود که تجهیزات اولیه آن خریداری‌شده است.

هدف از ساخت اسکله ها در بندر نگین به دلیل افزایش میزان نیاز و تقاضا برای فعالیت‌های بندری بوده است. آینده توسعه بندر بوشهر در جزیره نگین است و هر نوع توسعه را امکان‌پذیر خواهد کرد ضمن این که می‌توانیم تا ۳,۵ کیلومتر دیگر هم طرح توسعه اسکله داشته باشم. برای این اسکله ها نیز برای دو فاز کانتینری می تواند در حد نهایی بهره بری تا ۱۰۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد کند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر بوشهر مجتمع بندری نگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه

با انجام اقدامات لازم به منظور بهره‌برداری از پروژه گردشگری کوه نور صفه و ۱۵ پروژه زیرساختی، تفریحی و خدماتی مجتمع گردشگری صفه، آیین بهره‌برداری از این پروژه‌های تفریحی امشب با حضور مدیران و اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با پیگیری‌های مداوم صورت گرفته در حوزه توسعه ظرفیت‌های تفریحی و گردشگری طی سه سال گذشته، توانست اقدامات شاخص زیرساختی، فنی و توسعه‌محوری را در راستای ارائه خدمات جدید تفریحی به شهروندان اصفهان، شهر زندگی و تمامی گردشگران نصف جهان انجام دهد.

پس از تکمیل فرایند استانداردسازی و ورود به چرخه بهبود محیطی هم اکنون آئین بهره‌برداری از پروژه گردشگری کوه نور صفه و ۱۵ پروژه زیرساختی، تفریحی و گردشگری با حضور مدیران و اصحاب رسانه معرفی گام اول ورود شرکت به اقدامات توسعه‌ای در این محدوده شاخص دیار نصف جهان را معرفی می‌کند.

سعید ساکت، مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در تشریح این اقدامات و عملیات عمرانی و فنی گازکشی پس از دو دهه در مجتمع گردشگری صفه اظهار کرد: این مجموعه به‌عنوان یکی از مراکز قابل توجه گردشگران، به‌واسطه نبود گاز با مشکلات مختلفی پیرامون جذب سرمایه‌گذار و ارائه خدمات آسان به مشتریان مواجه بوده است، به همین منظور احداث خط لوله گاز برای مصرف سرمایه‌گذاران و مجتمع اداری این مجموعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که همین امر موجب جذب پنج ظرفیت غذایی و گردشگری جدید در مجتمع گردشگری صفه شده است.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه در مدت زمان ۴۵ روز تداوم داشت، گفت: در این مدت بیش از ۲۸۸۰ نفر ساعت کار عمرانی، فنی، برقی و تخصصی انجام گرفته است، پروژه گازکشی مجتمع گردشگری صفه به دو بخش عمرانی و مکانیکی تقسیم می‌شود، در این پروژه پس از تعیین مسیر گازکشی توسط متخصصان واحد عمران شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، پیمانکار و کارشناس ناظر، حفاری به طول ۵۰۰ متر انجام شده و پیرو آن بیش از ۶۰۰ متر لوله‌کشی صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان آنکه به‌منظور کسب اطمینان بیش از پیش نسبت به اقدامات فنی و تخصصی انجام شده و سلامت پروژه گازکشی، عملیات رادیوگرافی به صورت رندوم از هفت نقطه جوش خط لوله گاز این مجموعه انجام شد، تصریح کرد: از جمله مزایا و اثرات گازکشی در مجتمع گردشگری صفه می‌توان به تسهیل جذب سرمایه‌گذاران مستعد، صرفه‌جویی و کاهش مصرف انرژی برق و ارائه خدمات مؤثر به کارکنان فعال در این مجموعه اشاره کرد.

نام وطن در ارتفاع ۵۵ متری به اهتزاز درآمد

وی پیرامون احداث برج پرچم ۵۵ متری بر فراز بام اصفهان اظهار داشت: این برج در نقطه‌ای واقع شده که از محل بزرگراه‌های شاخص شهر در جنوب اصفهان دید ویژه‌ای دارد، در این رابطه با مجموعه‌ای از شرکت‌های طراح و دانش‌بنیان صحبت شد و تعاملاتی صورت گرفت.

ساکت با اشاره به شرایط کوهستانی و بادگیر بودن منطقه افزود: محاسبات لازم از نظر مهندسی و میزان وزش باد و تنش‌های احتمالی انجام شد، سپس خرید تجهیزات انجام و پس از ۱۰ روز نماد پرچم مقدس کشور در صفه به اهتزاز درآمد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه توجه به ارتفاع پروژه مجوزهای ویژه نیز از مراجع ذی‌صلاح دریافت شده است، بیان کرد: با توجه به ارتفاع این برج، نیاز بود تا سازه از استحکام بالایی برخوردار باشد، پس در عملیات بتن‌ریزی نظارت کامل انجام و ۱۵۰ تن بتن‌ریزی و بیش از سه تن آرماتوربندی انجام گرفت، همچنین تابلو برق، سیستم هشدار متصل به سولار، گیربکس برقی و سیستم ارتینگ توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان اجرا شده است.

زیرساخت، پشتوانه مستحکم ارائه خدمات با کیفیت

وی پیرامون اقدامات ویژه صورت گرفته حوزه IT و فناوری اطلاعات گفت: انجام برخی اقدامات حوزه فناوری اطلاعات با توجه به وسعت مساحت اماکن شرکت توسعه سیاحتی سپاهان و تعدد ارائه خدمات متنوع ضرورت ویژه‌ای داشته که در این خصوص برخی اقدامات برای نخستین بار صورت پذیرفته است.

ساکت خاطرنشان کرد: از جمله این موارد می‌توان به راه‌اندازی سیستم تیکتینگ، ایجاد لینک ارتباطی فیبر نوری، راه‌اندازی سیستم بکاپینگ، مدیریت اینترنت، راه‌اندازی دامین کنترلر در شرکت و گزارش‌گیری مداوم از شبکه اشاره کرد، همچنین تولید نرم افزارهای ارائه دهنده خدمات درون سازمانی و برون سازمانی از جمله این موارد است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجتمع گردشگری صفه به واسطه طبیعت و خدمات تفریحی بکر آن گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و انجام مشورت‌ها با فعالان این حوزه اقدامات شاخصی پیرامون کاهش زمان ورود و خروج مسافران در مجتمع گردشگری صفه صورت پذیرفت که از جمله آن‌ها می‌توان به آسیب‌شناسی علت بروز ترافیک در ورودی مجتمع گردشگری صفه، ایجاد بستر بی‌سیم برای استفاده صف‌شکن‌ها، ارتقای نرم افزاری و سخت‌افزاری رایانه‌های گیت ورودی و خروجی و افزایش سرعت اینترنت و استقرار اینترنت پشتیبان اشاره کرد.

وی با اشاره به به‌روزرسانی سیستم بلیت‌فروشی این مجموعه بیان کرد: استقرار کیوسک‌های فروش بلیت الکترونیک از دیگر اقدامات ویژه در راستای تسهیل و افزایش سرعت ارائه خدمات به گردشگران بوده است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به انجام اقدامات عمرانی، فنی و تخصصی ویژه برای محقق شدن بالاترین استانداردهای زیرساختی و به‌روز دنیا گفت: در این رابطه بیش از ۲۰ هزار مترمربع کابل‌کشی، نصب حدود ۱۰ رک، نصب نزدیک به ۶۰ لینک وایرلس به‌منظور برقراری ارتباط در تمام اماکن، استقرار ۱۵۰ متر مربع فیبر نوری در مجتمع گردشگری صفه صورت پذیرفته است.

ساکت ادامه داد: همچنین در راستای نظارت برخط و ارتقای امنیت در اماکن در مراکز تحت مدیریت این شرکت و در مجتمع گردشگری صفه، اقدامات طراحی و جانمایی نقشه استقرار دوربین‌های نظارتی، خریداری، اجرا و نگهداری بیش از ۲۷۰ دوربین نظارت با بالاترین استانداردهای روز، نصب ۳۵ دوربین نظارتی در محوطه اداری و انبار، نصب بیش از ۵۰ دوربین در محوطه‌های ایستگاه‌های یک و دو تله‌کابین صفه با توان پوشش‌دهی تصویری به مساحت ۵۰ هکتار انجام شد.

به‌روز، همچون قوانین ملی استاندارد

وی با اشاره به اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته طی دو سال اخیر در حوزه بهره‌برداری بهینه و ایمن از ابرسازه‌های تفریحی اصفهان، به‌ویژه تله‌کابین صفه گفت: به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اصول ارائه خدمات ایمن استانداردسازی تله‌کابین صفه با انجام اقدامات تخصصی و فنی جهادی توسط تکنسین‌های بومی شرکت انجام شد که در این مسیر با انجام ۵۰۰۰ ریز اقدام مجوز استاندارد تله‌کابین صفه برای نخستین بار از سازمان ملی استاندارد کشور دریافت شد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در رابطه با تلاش‌های مداوم ویژه‌ای که برای به‌روز بودن و ارتقای سیستم فنی و مهندسی این خط صورت گرفته، افزود: از جمله مهم‌ترین آن می‌توان به تهیه ۳۰ قفل هنگر و پایان چالش تأمین قطعه در تله‌کابین صفه اشاره کرد.

پایان تأمین قطعات در تله‌کابین صفه

ساکت با اشاره به سایر اقدامات شاخص حوزه فنی ادامه داد: انجام انواع آزمون‌های غیر مخرب، انجام تست‌های مراقبتی دوره‌ای توسط سازمان ملی استاندارد، اجرای گاید راهنمای وزنه تعادل ۶۰ تنی تله‌کابین، انجام آزمون‌های کشش و نقشه‌برداری از تمامی دکل‌ها از جمله این اقدامات است.

اقدامات شاخص حوزه برق و تأمین انرژی

وی با اشاره به اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه تخصصی برق و تأمین انرژی اظهار داشت: انجام اقدامات محیطی در حوزه برق به‌منظور ارتقای ایمنی و کاهش فضاهای بی‌دفاع شهری از دیگر موارد پیگیری شده در پهنه‌های ارائه خدمات مجتمع گردشگری صفه بوده است، در این خصوص خریداری و جایگزینی ۱۱۰ پایه چراغ LED در ایستگاه‌های یک و دو، خریداری و نصب ۱۵۰ عدد پایه چراغ چمنی، ارتقای روشنایی محوطه تمامی پارکینگ‌ها فعالیت‌های فنی و تخصصی صورت گرفته در این حوزه است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: از جمله اقدامات زیباسازی نوری نیز می‌توان به اجرای ۲۶ لوستر تزئینی، تونل تزئینی باهم بهتریم در مساحتی حدود ۸۰ متر مربع، انجام نورپردازی رنگی به طول ۲۰۰ متر و نصب ریسه‌های تزئینی به طول ۱۰۰ متر اشاره کرد.

به گزارش ایمنا، به‌منظور بهره‌برداری از اماکن نوین تفریحی و گردشگری مجتمع گردشگری صفه مراسم آئین بهره‌برداری از پروژه کوهِ نورِ صفه و ۱۵ پروژه تفریحی، گردشگری و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان، امشب با حضور مدیران شهری و اصحاب رسانه در محل این مجموعه برگزار می‌شود، به‌منظور بهره‌برداری از اماکن نوین تفریحی و گردشگری مجتمع گردشگری صفه مراسم آئین بهره‌برداری از پروژه کوهِ نورِ صفه و ۱۵ پروژه تفریحی، گردشگری و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان، امشب با حضور مدیران شهری و اصحاب رسانه در محل این مجموعه برگزار می‌شود.

کد خبر 749063

دیگر خبرها

  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است