Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری شهرستان قزوین گفت: در سال ۹۶ تعداد ۴۲ هزار پرونده کیفری، دادگاه انقلاب، خانواده و حقوقی در دادگستری شهرستان قزوین رسیدگی شد که از این تعداد ۶هزار و ۵۶۸ پرونده مربوط به اختلافات خانوادگی بوده است. ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۲ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم‌ از قزوین، بهنقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام حسین کثیرلو با اشاره به وضعیت طلاق در شهرستان قزوین اظهار داشت: در تمام پرونده‌های حقوقی و خانوادگی در کل کشور معمولا هر سال نسبت به سال قبل افزایش 10تا 15درصدی داریم اما خوشبختانه سال گذشته در شهرستان قزوین در مقایسه با سال 95 این افزایش را نداشتیم و حتی شاهد کاهش 2 درصدی طلاق بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کثیرلو ادامه داد: در 2 ماهه اول امسال نسبت به همین بازه زمانی سال گذشته با کاهش 28 درصدی ثبت طلاق مواجه بودیم که ثبت احوال هم این آمار را اعلام کرد که یک اتفاق امیدوارکننده است.

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان قزوین با اشاره به عوامل کاهش طلاق در قزوین گفت: یکی از دلایل کاهش طلاق در قزوین به دلیل استقرار یک شعبه از شورای حل اختلاف در دادگاه است که تعدادی از پرونده‌ها بنا به تشخیص قاضی به آنجا ارجاع داده شده و منجر به صلح و سازش می‌شود.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات هم مربوط به برگزاری کلاس‌های پیش از ازدواج است که حدود 3 سال با همکاری شبکه بهداشت استان و برخی از سازمان‌های دیگر انجام می‌شود.

کثیرلو تصریح کرد: زوجینی که نتوانند اختلافات پیش پاافتاده را کنترل کنند بلافاصله به مراجع قضایی و قانونی مراجعه می‌کنند که این امر موجب دامن زدن به تنش‌ها و اختلافات می‌شود.

رئیس دادگستری شهرستان قزوین تاکید کرد: یک تیم از مشاوران بهزیستی را در دادگستری مستقر کردیم که قسمتی از اختلافات خانوادگی در آنجا مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد و بسیاری از مشکلات زوجین با مشاوره و روانشانسی حل و فصل می‌شود.

کثیرلو عنوان کرد: یکی دیگر از دلایل کاهش طلاق در شهرستان قزوین مربوط به 25 مرکز مشاوره که با مجوز سازمان بهزیستی در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: طبق آمارها حدود 40 درصد از اختلافات زوجین در 5 سال اول زندگی و نوعا در دوران نامزدی اتفاق می‌افتد که علت اصلی آن نداشتن مهارت‌های زندگی و چگونگی مدیریت بحران‌ها و مشکلات است.

کثیرلو بیان کرد: با توجه به پرونده‌هایی که بررسی می‌شود، عدم آموزش مهارت‌های زندگی رتبه اول اختلافات خانوادگی را دارد که از این رو باید این آموزش‌ها را در کتاب‌های دوران راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه گنجاند که متاسفانه امروز جای آن خالی است.

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان قزوین تشریح کرد: طلاق عاطفی یعنی زوجین زیر یک سقف زندگی می‌کنند اما هیچ نوع علاقه‌ای به یکدیگر ندارند و فقط یکدیگر را تحمل می‌کنند که به ریشه‌ها و عوامل ازدواج برمی‌گردد و افراد از نظر رفتاری باهم اختلافات سلیقه دارند.

وی با اشاره به تاثیر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بر خانواده‌ها افزود: با توجه به اینکه خوراک اصلی این شبکه‌ها از طریق غرب تامین می‌شود و با فرهنگ و اعتقادات کشور ما سازگار نیست بدون شک آسیب‌هایی را به دنبال دارد.

کثیرلو افزود: مدل‌های غربی برای ازدواج و طلاق در شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌شود که با فرهنگ بومی ما سازگار نیست و جوانانی که از این الگوها پیروی می‌کنند معمولا با مشکلات زیادی مواجه هستند.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم یک زندگی پایدار داشته باشیم باید بنا بر فرهنگ اصیل و اسلامی خود انتخاب کنیم چراکه یکی از عوامل طلاق در جامعه امروز مربوط به فضای مجازی است.

وی ادامه داد: نمی‌توان مسائل اقتصادی را از عوامل مهم در طلاق دانست چراکه مبنای ازدواج بر اساس عشق و علاقه است و چه بسا امار طلاق در قشر مرفه جامعه بیشتر است.

رئیس دادگستری شهرستان قزوین با بیان اینکه اعتیاد رتبه سوم تا چهارم علت طلاق در شهرستان قزوین را دارد گفت: سامانه تصمیم که متشکل از روانشناس، مشاور مذهبی و حقوقدان است در استان قزوین راه اندازی شده و زوجینی که به دادگاه مراجعه می‌کنند ابتدا به این مرکز ارجاع داده می‌شوند.

وی تصریح کرد: الویت اصلی ما راه‌ندازی سامانه تصمیم است و رسانه‌ها در فرهنگ سازی برای استفاده از خدمات مشاوره نقش مهمی دارند.

کثیرلو افزود: به طور کلی در سال 96 تعداد 42 هزار پرونده کیفری، دادگاه انقلاب، خانواده و حقوقی در دادگستری شهرستان قزوین رسیدگی شد که از این تعداد 6هزار و 568 پرونده مربوط به اختلافات خانوادگی بوده است.

انتهای پیام/ ع

R41364/P1494/S6,63/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۴۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد

صفدری  با اشاره به ضرورت کاهش سرانه مصرف کاغذ در دستگاه‌ قضایی گفت: برای تحقق این هدف، طرح تشکیل پرونده قضایی به صورت الکترونیکی و حذف فیزیکی آن در دستور کار قرار گرفت و تاکنون نیمی از پرونده‌ها در دادگستری گرمسار الکترونیکی شده است.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح الکترونیکی شدن پرونده‌های قضایی تأثیر مطلوبی در کاهش روند اطاله دادرسی دارد، افزود: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی به ۷۵ روز کاهش یافته است.

رییس دادگستری گرمسار از دیگر دستاوردهای این دستگاه را به صفر رساندن شمار پرونده‌های کثیر الشاکی و کثیر الدعوی عنوان کرد و گفت: نخستین دادگاه برخط در این شهرستان طی یک ماه آینده برگزار می‌شود که تحول بزرگی در ارائه خدمات قضایی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان اردل + فیلم
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد