Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@03:45:11 GMT

علت گرانی میوه به روایت معاون وزیر کشاورزی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۶۷۱۴

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دلیل اصلی افزایش قیمت میوه در بازار نظام توزیع است، گفت: میوه‌ای که دو تا ۳ هزار تومان از باغدار خریداری می‌شود تا به دست مصرف کننده برسد ۸ هزار تومان می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی طهماسبی معاون وزیر کشاورزی در امور باغبانی امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در واکنش به دلایل افزایش قیمت میوه در بازار مصرف گفت: مشکل افزایش قیمت میوه در روزهای اخیر به دلیل نظام توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خصوص افزایش قیمت میوه باید دو شاخص مهم را در نظر گرفت که قیمت این محصول در باغ و در بازار برای مصرف کننده چقدر است.

معاون وزیر کشاورزی  ادامه داد: میوه‌ای که از باغدار ۲ تا ۳ هزار تومان خریداری می‌شود در بازار مصرف به قیمت ۸ هزار تومان عرضه می‌شود و این تصور نباید ایجاد شود که این مبالغ به جیب تولیدکنندگان می‌رود.

* افزایش قیمت میوه به باغداران ربطی ندارد

طهماسبی با بیان اینکه بخش اصلی افزایش قیمت میوه در بازار مصرف برعهده باغداران نیست، گفت: با وجود اینکه قیمت هزینه‌های کارگری، حمل و نقل و جعبه در ماههای اخیر افزایش یافته است اما کماکان دلیل عمده افزایش قیمت میوه باغداران نیستند بلکه نظام عرضه است.

وی ادامه داد: در سالهای پیک مصارف اینچنینی که تورم نبود نارنگی که بر روی درخت باقی مانده بود و خریداری نداشت در بازار به قیمت‌های بالایی به فروش می‌رسید.

معاون وزیر کشاورزی  افزود: دلیل افزایش قیمت هندوانه در بازار نیز حمل و نقل بود که مشاهد می‌شود که با رفع این مشکل  قیمت این محصول کاهش یافته است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌ةای خود گفت: از سال گذشته برای جلوگیری از آسیب دیدگی محصولات سردرختی موضوع نصب سایه‌بان در باغات در دستور کار قرار گرفته است و باغدارانی که قصد انجام این کار را دارند می‌توانند از دولت تسهیلات ارزانقیمت دریافت کنند.

طهماسبی گفت: این امر علاوه بر اینکه از آفتاب سوختگی درختان میوه جلوگیری به عمل می‌آورد باعث کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب در محصولات تولیدی باغداران می‌شود.

 

منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • خواص میوه خشک برای کودکان