Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@02:29:11 GMT

نان شب ۲۰۰ کارگر پشت سد گمرک مانده است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۷۹۰۴

به گزارش خرداد و به نقل از آفتاب‌‌نیوز :جمعی از کارگران شرکت لاستیک خوزستان در گتوند روز یکشنبه به تمدید نشدن قرارداد خود و کنار گذاشته شدن از کار، اعتراض کرده و بازگشت به کار خود را از مسئولان و مدیران این شرکت خواستار شدند.
سجاد اسماعیلی (بازرس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی) در گفتگو با ایلنا، از کاهش تولید شرکت لاستیک خوزستان خبر داد و گفت: این شرکت در سال ۱۳۹۶ به عنوان صادرکننده برتر کشور در صادرات تیوپ خودرو شناخته شد اما در حال حاضر با کاهش تولید این شرکت ۲۰۰ کارگر قراردادی و پیمانی این شرکت با اتمام قرارداد یکماهه بیکار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 اسماعیلی دلیل کاهش تولید این کارخانه را ماندن مواد اولیه پشت سد گمرک بیان کرد و گفت: مواد اولیه‌ی کارخانه تامین نشده است و کارفرما نمی‌تواند آن را ترخیص کند، به همین علت با توقف تولید مواجه شده است.
وی در پایان افزود: هیچ کارگری از این شرکت اخراج نشده بلکه پایان قرارداد آنها اعلام شده است که علت اصلی آن نیمه تعطیل بودن شرکت لاستیک خوستان یا تولید با ظرفیت پایین این شرکت و وارداتی بودن مواد اولیه ساخت تیوپ است.
به گزارش ایلنا، شرکت لاستیک خوزستان درگتوند، بزرگترین تولیدکننده انواع تیوپ در کشور بوده که از سال ۱۳۷۰ فعال است. این شرکت در بخش مرکزی شهرستان گتوند واقع شده و با اشتغال بیش از ۲۷۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۲ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم نقش مهمی در ایجاد اشتغال در منطقه دارد.
برچسب ها: گمرک ، ترخیص ، اقتصاد

منبع: خرداد

کلیدواژه: گمرک ترخیص اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز پالایش و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، محمد گلستان‌باغ با بیان اینکه مجوز امضای ۷ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران صادر شده است، گفت: با امضای این قراردادها مجموع قراردادهای تولید بار اول مناطق نفت‌خیز جنوب به رقمی حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به تحول مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهش و به هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری، افزود: تحقق این موضوع، اثرگذاری بالایی در شبکه زیست‌بوم نوآوری کشور داشته است و بی‌شک این رویداد بین‌المللی فرصت ارزشمندی در حوزه توسعه همکاری‌ها و نهادی‌سازی مذاکره‌ها منتهی به قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بیان کرد: جهش اقتصادی و تولید از درگاه دانش‌بنیان‌ها، مراکز علمی و تخصصی می‌گذرد و مشارکت جمعیت متخصص و نخبگانی مردمی حوزه صنعت به همین منظور اهمیت بسیاری دارد که باید بیش از پیش توجه شود.

گلستان باغ ادامه داد: در دو ماه نخست امسال تعداد ۸ قرارداد پژوهشی به ارزش حدودا ۳۵ میلیارد تومان امضا شده و ۸ بسته قرارداد پژوهشی نیز به ارزش حدودی ۷۰ میلیارد تومان با مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانش‌بنیان در دست اقدام قرار دارد که برنامه‌ریزی لازم برای امضای این قراردادها در خردادماه امسال انجام شده است.

وی در پایان گفت: عملکرد شاخص دو ساله گذشته شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهشی و فناوری با انتخاب شرکت برتر کشور در حوزه قراردادهای تولید بار اول و شرکت برتر در سطح وزارت نفت در حوزه قراردادهای پژوهشی و فناوری بدون شک جز با تلاش و پیگیری همه مدیران و همکاران فعال در حوزه پژوهش و کارگروه‌های تخصصی در همه مدیریت‌های ستادی و شرکت‌های پنج‌گانه بهره‌بردار حاصل نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • تجلیل از کارگرانی که چرخ تولید را به حرکت درآوردند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان